به نقل از mamareza :فقط ريوري اشنايگرو داره.
ببين قرار نيس اسم همه بازيكن هارو بگي. سبك دو تاشون رو مي پسندم.به نقل از King Dain II :منظورت ریبری و شواینیه؟!
مولرو نمیشناسی شما یا آرینو یا اولیچ منچستر BANE!
حیف که بچه زدن نداره مگرنه فیلپم هس!
به نقل از mamareza :ببين قرار نيس اسم همه بازيكن هارو بگي. سبك دو تاشون رو مي پسندم.
بابا قبول کن بدرد نمی خوره دیگه!!!!به نقل از King Dain II :دلیلی بر این نیس که چون شما سبک دوتا رو میپسندی فقط همون دوتا خوب باشن مثلا همین پارسال روبن تیمو تقریبا یه نفره اورد بالا البته فرانک و شواینیم بازیکنای فوق العاده این.
به نقل از legend :بابا قبول کن بدرد نمی خوره دیگه!!!!
فقط روی ریبریو روبن می گرده!!؟ بارسا از همه ی تیم ها بهتره!!
به نقل از JUVE :از بایرن فقط از شوانشتایگر خوشم میاد
من اخر نفهمیدم اسمش رو چه جوری باید تلفظ کرد و نوشت
منچستر تیم ضایعی نیست اما تیم بتر کونم نیست
به هر حال از نظر افتخارات یووه از همه بیش تر رکوردداره حتی از بایرن
بیشترین قهرمانی های سری ا
بیشترین قهرمانی های جام یوفا
و متاسفانه ناکام ترین فینالیست جام قهرمانان
**دو تا پستتون یکی شدن.**
به نقل از Shadow! :یه جور حرف میزنه انگار مدیر عامل باشگاهه
حیف خوزه جون که رفت رئال مربی تراکتور سازی میشد بهتر بود
درضمن بار آخرت باشه به یووه توهین میکنی
عزیزم فعلا لالیگا لیگ دوم دنیاست!؟!به نقل از King Dain II :ولش کن باو منچستر و بایرنو با تیمای لا لیگا اشتباه گرفته همونایی ک 6 تا بهشون میزنه بعد میاد شاخ میشه!
عزیزه من برو رنکینگ لیگ ها رو ببین بعد بیا حرف بزن!!؟ از تیم های ضایع آلمان بهتره!؟! وقتی تیم شاخ آلمان بایرن باشه باید این لیگ رو گل گرفت!؟!به نقل از King Dain II :آره اوساسونا و گیخون پیخون تیمای درجه یکن!یه والنسیا بغیر از اون دوتا وب بود که اونم داغون شد!البته اون تیمی که فورلانم توشه بد نیس.
مچرا چرت میگی بایرن تا فینال اومد ولی بارسا حذف شد پس درین زمینه حرف نزن!
از تیم ضایع حرف نزن که لالیگا به ضایع بودن تیماش معروفه از لیگ آلمان یک طرفه تره!
تیمتایه ایتالیا هم میبره؟؟؟به نقل از King Dain II :برو بچه تیم شاخ آلمان افتاخاراتش ده برابر بارسایه!در ضمن من قبول دارم لیگ اسپانیا سطحش بالاتر از آلمانه ولی بایرن بهع راحتی میتونه بارسا و تیمای اسپانیای رو ببره!
همونجور که قبلا با وجود بزرگانی مثه افنبرگ رئالو نابود کرد!
عزیز من اون دوران تموم شد!؟!به نقل از King Dain II :برو بچه تیم شاخ آلمان افتاخاراتش ده برابر بارسایه!در ضمن من قبول دارم لیگ اسپانیا سطحش بالاتر از آلمانه ولی بایرن بهع راحتی میتونه بارسا و تیمای اسپانیای رو ببره!
همونجور که قبلا با وجود بزرگانی مثه افنبرگ رئالو نابود کرد!
به نقل از reza.d :یه سوال مگه بایرن هنوز هم نفس میکشه ؟
فوتبال آلمان از اساس چرته مخصوصا این تیمش
به نقل از legend :عزیز من اون دوران تموم شد!؟!
حالا رو بچسب و خیلی هم خیال پردازی نکن!؟!
تو کدوم بازی آزسنالو با 5-6تا گل زدهبه نقل از King Dain II :ببین عموجان!من هرچی طرفدارای بارسا بگن چیزی نمیگم جون مارو رودررو بردن ولی تو چی میگی؟!تا جایی که یادمه بایرن همیشه آرسنالو با 5 6 تا گل میبرده!
با اون جمله ی دومت داد زدی که من از فوتبال هیچی نمیفهمم!چون اگه میفهمیدی میدونستی که آلمان منظمترین فوتبالو داره و همش در حال پیشرفته!