• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بایرن مونیخ

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع King Dain
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

آیا طرفدار بایرن مونیخ هستید؟

• بله

رای‌ها: 83 55.7%
  • خیر

رای‌ها: 66 44.3%

• رای‌دهندگان
    149
پاسخ : بایرن مونیخ

اولا که گفتن نمیره!! دوما مگه ندیدین کروس مصدوم شد!!!!
چرا بایرن اینقد فرصت خراب میکنه؟؟؟؟؟؟ همینجا باید تکلیف یووه رو یکسره کنه!!!!!! وگرنه تو ایتالیا کارش خیلی سخت میشه!!!!!
+اینم دومیش!!!! آخ جوووووووووووووووووون!!!!!!!!! توماس مولر!!!!!!!

توماس مولر <:-P
آفساید بدی بود ولی :-"
شانس با نویر یار بود؟؟؟ :| نویر عالی بود جناب شانس باهاش یار نبود

آفساید بود عذاب وجدان گرفتم :)) :-"
چقدر مانزوکیچ در اختیار تیمه 8-^

نه بابا میگه خدا کنه کروس نمیره :-"بد مصدوم شدآخه انگار :-<

خب که چی الان؟؟؟؟بایرن 2 به 0 برد از یووه!!!!! ولی امیدوارم بازی برگشت و گند نزنه!!!
در کل عالی بود بایرن!!!!!! فقط خیلی فرصت خراب کرد!!!!! :(

آفساید بود ولی عذاب وجدان نگرفتم چون بایرن مسلط بر بازی بود و کاملا حقش بود
در ضمن این بازی باید 4-0 میشد نه 2-0...اینو کاملا جدی میگم نه به خاطر اینکه بایرن تیم دوممه،چون حقش بود

حس میکنم بایرن یه کم زیادی قوی شده :|

به نقل از amir h :
حس میکنم بایرن یه کم زیادی قوی شده :|
:-/ یعنی؟!
به نظر من دیشب بایرن دقیقا بایرن بود و یووه هم یووه بود...خب یووه قبلش محک جدی نخورده بود.من فک میکردم یووه خیلی بهتر از این حرفا دفاع کنه...دیشب دیدم نه همچینم دفاع فوق العاده ای نمیکنن(دفاع فوق العاده منظورم چلسی پارساله) و سرعت بایرن باعث بردش شد
+کروس 2 ماه مصدوم :|
+خیابانی دیشب میگف پپ بازی حذفی بایرن-دورتموند در ورزشگاه خواهد بود...بایرن دورتموند مگه بازی نکردن؟ مگه بایرن 1-0 نبرد و صعود کرد؟ این چی میگف؟!

بایرن دیشب کاملا عالی بود!!!!!!!!بایرن کاملا داشت هجومی بازی میکرد!!!!! از یووه هم که انتظار نداشتیم مثل چلسی بازی کنه!! واسه همین نتونست مقابل بایرن بازی خوبی رو به نمایش بزاره!!!!! فرمول باخت تیم هایی مثل بایرن و بارسا فقط چلسیه!!!!!! چون اصلا تمام بازی این دو تا تیم و به هم میزنه!!!!!
ولی در کل بگیم!!!!! هنوز هیچی معلوم نیست!!!! ینی اینکه معلوم نیست بایرن قهرمان میشه یا نه!!!! ولی امیدوارم تو نیمه نهایی بارسا و رئال باهم!! و بایرن و دورتمند هم باهم بازی کنن!!! فینال خیلی قشنگ میشه!!!!!
راستی موضوع جام حذفی بایرن و دورتمند چیه؟؟؟؟؟؟؟ منم میخواستم بپرسم!!!!! تو هیچ سایتی هیچی نوشته نشده بود که!!!

جناب خیابانی اشتباه کردن 8-|
بایرن و دورتموند بازی کردن و 1-0 به نفع بایرن تموم شد رفت اصن نمیدونم داشت چی میگف ...

به نقل از آیدا-ق :
:-/ یعنی؟!
به نظر من دیشب بایرن دقیقا بایرن بود و یووه هم یووه بود...خب یووه قبلش محک جدی نخورده بود.من فک میکردم یووه خیلی بهتر از این حرفا دفاع کنه...دیشب دیدم نه همچینم دفاع فوق العاده ای نمیکنن(دفاع فوق العاده منظورم چلسی پارساله) و سرعت بایرن باعث بردش شد
+کروس 2 ماه مصدوم :|
+خیابانی دیشب میگف پپ بازی حذفی بایرن-دورتموند در ورزشگاه خواهد بود...بایرن دورتموند مگه بازی نکردن؟ مگه بایرن 1-0 نبرد و صعود کرد؟ این چی میگف؟!

یووه به نظرم اصلا" یووه نبود
فکر میکنم اگه اون گل زودهنگام رو تو اون جو وحشتناک آلیانز آرنا نمیخوردن انقدر هم بد کار نمیکردن
به هر حال تمرکز تیمشون رو به هم ریخت ولی قانع کننده نیست

Back
بالا