• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

    ثبت نام عضویت

هواداران سپاهان و ذوب اهن

  • شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع 3ggerman
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : هواداران سپاهان و ذوب اهن


89080260110010101059492.jpg


طالبی: اولویتم سپاهان است/پایان خوشی برایمان رقم خورد

مدافع تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان گفت: هر چند فصل پرفراز و نشیبی را پشت سر گذاشتیم اما مسابقات پایان خوشی برایمان داشت.


فرشید طالبی در گفت‌وگویی در مورد فصلی که در سپاهان پشت سر گذاشت، گفت: فصل خوبی بود، هر چند که بالا و پایین در کارمان زیاد بود. خدا را شکر که مسابقات پایان خوشی برایمان داشت هر چند که می‌توانست اتفاقات بهتری نیز بیفتد. در سالی که خیلی‌ها فکر دیگری می‌کردند توانستیم در لیگ جزء سه تیم بالای جدول شویم و در جام حذفی نیز به موفقیت برسیم.

طالبی در مورد اینکه قراردادش با سپاهان به اتمام رسیده اما آیا با این تیم تمدید می‌کند، گفت: ابتدا باید چند روزی به سفر بروم و از لحاظ روحی، روانی در شرایط بهتری قرار بگیریم. احتیاج مبرم به استراحت دارم و سپس با انجام یک ریکاوری مناسب به این مسائل فکر می‌کنم.

وی افزود: سپاهان تیم بسیار خوبی است که با توجه به شرایط سختی که داشتیم پایان خوش مسابقات برایمان بسیار شیرین بود. چندین سال در اصفهان زندگی کردم و از شرایط آنجا بسیار راضی بودم. اولویتم سپاهان است .



×به نظر من مدافع تاثیر گذاری بود و اگه بمونه خوبه نظرتون چیه ؟
 
پاسخ : هواداران سپاهان و ذوب اهن

شکایت مجدد باشگاه فولادمبارکه سپاهان از مدیر عامل باشگاه پرسپولیس

مدیر عامل باشگاه پرسپولیس تهران طی مصاحبه ای ، مطالبی کذب و همچنین تهدید گونه را در ارتباط با بودجه خیالی متصوره خود از یکی از باشگاههای لیگ برتر عنوان داشته که با کلید واژه های خود در قسمت پایانی مصاحبه - پاراگراف آخر متن مصاحبه منتشره - وبا اشاره مستقیم به فینال جام حذفی بطور طبیعی اذهان عمومی را متوجه باشگاه فولادمبارکه سپاهان مینماید.

این باشگاه با احترام به آقای مالکی ریاست محترم هیئت مدیره ، سایراعضای هیئت مدیره ، پیشکسوتان عزیز و بزرگوارو هواداران بی شمار باشگاه پرسپولیس از پاسخ جامع م مفصل به این اتهامات بی اساس که صرفا ناشی از توهمات و حدس و گمان مدیر عامل باشگاه پرسپولیس است خودداری مینماید و اعلام میدارد که افکار عمومی به خوبی از جوسازی و فرافکنی های آقای رویانیان در مقاطع مختلف که به منظور انحراف اذهان عموم و ورزش دوست از عدم کسب موفقیت پرسپولیس در فصل گذشته آن هم با بازیکنان و کادرهای فنی متعدد خارجی و داخلی که اتفاقا بسیار پر هزینه بوده است ، آگاه میباشد و می داند که بواسطه ی نگاه عدم تخصصی و بیگانه جناب آقای رویانیان با ورزش و حتی مسائل فرهنگی ورزشی است که چنین اتهامات بی پایه و اساس به یک باشگاه زده میشود و قصد در تشویش اذهان عمومی دارد.

هرچند باوجود تمامی این گفته ها همچنان یک سوال باقی میماند و آن هم اینکه در کجای دنیای ورزش ، مدیر و یا باشگاهی را سراغ دارید که به جای حل و فصل مشکلات ومعظلات مجموعه خود دائما و هرروزه به امور سایر باشگاهها بپردازد و حاشیه سازی و جوسازی منفی علیه آنان نماید؟!!

منبع : http://www.fooladsepahansport.com

× واقعا جای تاسف داره [-(
 
پاسخ : هواداران سپاهان و ذوب اهن

ورزش 3 اعلام کرده که رحمتی اومده سپاهان :-?
ولی خود باشگاه هیچی نگفته ...
تو تاپیک پرسپولیس همین جا ـم یکی گفته بود داره با پرسپولیس مذاکره میکنه ... [ به نظر من که بعیده! ]
حالا کسی میدونه خبر درستش چیه ؟!
 
پاسخ : هواداران سپاهان و ذوب اهن

اینم از خلعتبری به احتمال زیاد جدا میشه ....
جمشیدیانم که رفــــت...
اصن مهم نیس

مهم اینه که احسان گفتــــ :

هیچ پیشنهادی نمی تواند مرا برای رفتن از سپاهان وسوسه کند :x

به افتخار احسان با معرفت دست و جیغ و هورای بلند <:-P



درکجا رسم براین است که عاشق نشوی

اصفهان باشی و دلتنگ سپاهان نشوی

این سپاهان چیست که دلها همه دیوانه ی اوست

این چه تیمیست که جامها همه در خانه ی اوست :x :x :x
 
پاسخ : هواداران سپاهان و ذوب اهن

خلعتبری برا چی میخاد جدا بشه ؟!
کجا میخاد بره ؟
 
پاسخ : هواداران سپاهان و ذوب اهن

مگه نشنیدی مصاحبشو ؟؟ :o

خلعتبری گفته : با احترام به سپاهان امارات در اولویت است . :-w

متن کامل مصاحبش اینجا ----»» http://www.sepahan2020.blogfa.com

در مورد رحمتی ام ..
اون خبر قطعی نیس شاید بیاد..
 
پاسخ : هواداران سپاهان و ذوب اهن

خیلی موثق نیس ...
ولی خو از خلعتبری ـم بعید نیس ...
ایشالا که بمونه هم به نفع خودش ـه هم به نفع سپاهان ؛ ولی اگه بره هم آسمون به زمین نیومده !
فلن درباره هیشــکی نمیشه حرف زد ، به قرارداد بستن ـاشون ـم اعتمادی نیس... :|
 
پاسخ : هواداران سپاهان و ذوب اهن

به نقل از .mary. :
ایشالا که بمونه هم به نفع خودش ـه هم به نفع سپاهان ؛ ولی اگه بره هم آسمون به زمین نیومده !

مسلما اگه بره امارات به نفعشه .. اونجا هم بازیکنای بهتری داره هم حقوق بیشتری میگیره .. :|
هرکاری میخواد بکنه.. بدرکــ
 
پاسخ : هواداران سپاهان و ذوب اهن

دقیقن به خاطر حقوق ـش گفتم که از خلعتبری بعید نیس :-"
ولی از لحاظ فوتبالی همین جا براش بهتره.
بعدشم مگه میتونه بره امارات؟ تاج که گف آی تی سی برا امارات صادر نمیکنیم! :-?
 
پاسخ : هواداران سپاهان و ذوب اهن

آقای گل لیگ برتر با سپاهان قرارداد داخلی بست.
یه نقل از وبسایت باشگاه:مدیرعامل نفت تهران گفت اگر تا پایان هفته ی اول تمام مبلغ قرارداد
کریمی پرداخت شد ماندن این بازیکن نیز در سپاهان قطعی خواهد شد.
 
Back
بالا