چیکار کرد مگه؟!به نقل از Dant3 :امید وارم این عاقبت خلعتبری درس عبرتی شده باشه ، برا همه که تو بازی با استقلال شاخ نشن
عالی بودن تماشاچیا و خوب جواب حرکت ضد ورزشی خلغتبری رو دادن !
جوابه های ، هویه
توپ ؛ تانک ؛ فشفشه خلعتبری
اگه منظورتون دعوای خلعتبری با بازیکن استقاله که موجب به اخراج اون بازیکن شد(هرچی فک میکنم یادم نمیاد کی بود حافظه در حد ماهی قرمز ) اول اون شروع کرد خلعتبری رو حل داد خلعتبری هم جوابشو دادبه نقل از Dant3 :دعوا رو شروع کرد ، کار موزیانه ای بود البته کارش بی پاسخ نموند
بازیکن ها ی سپاهان هم جواب هوادارای استقلال رو رو ضربات پنالتی دادنبه نقل از Dant3 :امید وارم این عاقبت خلعتبری درس عبرتی شده باشه ، برا همه که تو بازی با استقلال شاخ نشن
عالی بودن تماشاچیا و خوب جواب حرکت ضد ورزشی خلغتبری رو دادن !
جوابه های ، هویه
توپ ؛ تانک ؛ فشفشه خلعتبری
قبل از این که خسرو هل بده ؛ خلعتبری با پا زد تو پای خسرو حیدریبه نقل از لـــیـلــی :اگه منظورتون دعوای خلعتبری با بازیکن استقاله که موجب به اخراج اون بازیکن شد(هرچی فک میکنم یادم نمیاد کی بود حافظه در حد ماهی قرمز ) اول اون شروع کرد خلعتبری رو حل داد خلعتبری هم جوابشو داد
بازیکن ها ی سپاهان هم جواب هوادارای استقلال رو رو ضربات پنالتی دادن
به همه ی هوادارای گل سپاهان هم این برد رو تبریک میگم
بازی بعدی جام حذفی سپاهان هم یا با داماشه یا با پرسسپولیس
راستی یادم رفت بگم :
ما سپاهانیم و حالا حالا ها قهرمان
اتفاقا من بیشتر از اینک خستگی ببینم تو ساق هاشون...غرور دیدمبه نقل از لـــیـلــی :چهار تا از الاهلی خوردیم و فقط یکی زدیم
بازیکنا هنوز خسته بودن از بازی 120 دقیقه ای با استقلال و این کاملا تو بازیشون موج میزد
یه قسمتیش رو قبول دارمبه نقل از پوریا عابدی :اتفاقا من بیشتر از اینک خستگی ببینم تو ساق هاشون...غرور دیدم
از بردن استقلال و بازی خوبشون جلوی اس خیلی مغرور بودن...و واقعا بد بازی کردن
قشنگ از جریان بازی معلوم بود سپاهان تیم برتر زمینه...حریفش صرفا"خوب"بازی میکرد...اصلا عالی نبود
تا بازی دیشب خلعتبری رو در حد کریمی بالا میبردم من...الان دیدم شاید بازیش مثل اون باشه ولی شخصیتش نه...بازیکن شاخص تیم باید جمع کنه تیم رو...خلعتبری تنها کاری ک نکرد همین بود
گردان میتواند بمیرد!
این تیکه رو قبول ندارم. دفاع داغون بود! دفاعی که وقتی توپ داره میره سمت دروازه سرعتشو کم میکنه که خدایی نکرده یهو به توپ نرسه گل نشه! اصلا حوصله نداشتن بیان واسه دفاع...گردان تبدیل به 8 پا میشد میتونست بگیره توپوبه نقل از پوریا عابدی :گردان میتواند بمیرد!