• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

هواداران سپاهان و ذوب اهن

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع 3ggerman
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : هواداران سپاهان و ذوب اهن

چرا چرت میگی نیما ؟ :د
خوبه دو بار عقب افتادین حالا ، چه گلای نازی هم خوردین !
جالب تر اینکه چه جوری جبران کردین ! گل اولتون که با حسین ماهینی یه همکاری تیمی ـی فوق العاده کردین !
هر دو گل رو هم نیلسون زاویه بسته خورد !

حذفی حق ّ ِ پرسپولیس بود . نشد .

به نقل از Oo.علی :
تو بازی نیمه نهایی و فینال توی پنالتی بازیکنای قرمز و ابی خودشون بودن که توپ ها رو خراب کردن و عملا شانسی بود جام گرفتن سپاهان

درسته تو ضربات پنالتی بود که سپاهان قهرمان شد ولی این قهرمانی اصلا شانسی نبود و حاصل تلاش بچه ها بود

خیلی بی انصافیه ک اسمشو بذاری شانس [-(

به نقل از مـهـدی :
مطمئنی رفت پلی آف ؟ آخه جز 4 تای آخر نیست ، 5 ُمه از آخر !

× کلا چه جوریاس پلی آف ؟ چند تا تیم مستقیم سقوط میکنن ؟ چند تا مستقیم میان بالا ؟ کیا میرن پلی آف ؟ :-?
4 تا تیم مستقیم سقوط میکنن،2 تا تیم مستقیم میان بالا.
تیم پنجم از آخر لیگ برتر با تیم سوم دسته اول میرن پلی آف،یکیشون میاد بالا.

دسته اول دوتا داریم ها

خو پس شاید اولای دسته اول مستقیم بیان بالا،دوماشون با هم مسابقه بدن و برنده ـشونم با ذوب آهنم... :-?

مهدي جان شما فشار تماشاچيا رو دست كم نگير

تازه سپاهانم به نظر من تنها نقطه ضعفش اين دروازه بانشه.
اگه يكي مث رحمتي جاش بود به نظرم تو ليگ خيلي وضعش بهتر بود.تو آسيا ام همينطور.اون چنباري ام كه گفتي عقب نميفتادن.مثلاً گل اول پرسپوليسو ديدي چه مزخرف خورد؟
گل ديروزو ديدي كه از آلومينيوم خورد؟گل دوم.

خيلي نقطه ضعف گنده ايه!

و حذفي ام به هيچ وجه نميشد بگي مطلق حق پرسپوليس بود.يني اگه اينو بگي يا بازي رو نديدي يا خيلي بي انصافي

همين

سپاهان الان اونقدری تجربه ی بازیای بزرگ رو داره که فشار تماشاگرا روشون تاثیر زیادی نداشته باشه .

گردان که افتضاحه ، از پرسپولیس انداختنش بیرون سپاهان گرفتش ! جای بسی تعجب بود این کار سپاهان !
خب همین جمله ـت رو میشه برای پرسپولیس گفت ، اگه تو بازی فینال به جای نیلسون یکی مث رحمتی تو دروازه پرسپولیس بود هیچکدوم از گلارو نمیخوردیم ، نیلسون دوتا گل زاویه بسته خورد! پس این حرفت اشتباهه که اگه به جای فلانی یکی دیگه بود اینجوری نمیشد و ...

بازی رو دیدم ، اونم چه جور دیدنی ، 3 ساعت سرپا مث این اُسکلا وایساده بودیم بازی رو میدیدم ، جای نشستن نبود ;D

تو مسیر رسیدن به فینال هم پرسپولیس راه سخت تری رو برای رسیدن به فینال داشت ، سپاهان فقط یه بازی سخت با استقلال داشت .
از اونطرف هم هی پرسپولیس جلوی رقیباش مهمان میشد !

اصن نوش جونتون اون جام ِ یه متری :د

اون استدلال جمله ي اولت تو حلقم واقعاً ;D

حالا بحثو كشش نديم(فك نكن جواب ندارما.دارم.ولي كار و زندگي دارم نميخوام خودمو بند اين تاپيك بكنم ;D )

ولي در كل به نظرم نبايد شما پرسپوليسيا ناراحت باشيد به خاطر اين باختتون.چون اگه ميبرديد كل نقاط ضعف پرسپوليس جارو ميشد ميرف زير فرش و همه چي فراموش ميشد و سال ديگه ام همين وضعو داشت تيمتون.

حالا حد اقل يه تكوني ميخوره

دوســتان
فردوسی پور هفته پیش گف که مهمون برنامه بعدی ـمون از سپاهان ـه!
پیشنهاد میکنم نصفه شبی دست از خرخونی بردارید و از خوابتون ـم بزنید و نود ـو ببینید. :)

خوشبختانه کرانچار قراردادشو واسه سال دیگه ـم با سپاهان تمدید کرد.

به نظرتون برا دفاع و دروازه چی کار میخان بکنن؟ کیارو میگیرن؟ یه سوالیم که من دارم اینه که چرا سپاهان اصن به دروازه بان خارجی فکر نمیکنه؟! الان اصن دروازه بان ایرانی در حد سپاهان وجود نداره! (رحمتی مال استقلال ـه :-")
واسه فصل دیگه یه دروازه بان درس حسابی باید بگیرن.

Back
بالا