- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان امین
- شهر
- اصفهان
- سال فارغ التحصیلی
- 1390
پاسخ : تیم های برتر مسابقات iran open 2010
توانی نه!!!!!
تبانی!
توانی نه!!!!!
تبانی!
ایول مدیر سایت ممون که تذکر دادید تصحیح شد.به نقل از *Mahsa :توانی نه!!!!!
تبانی!
نه نه! پیشگوییی صحیح با توجه به معلومات که خریدن داور نیست! شما هر چی می خواین بخونین!به نقل از yavari :خودتون گفتیدا! یادتون باشه
اگه رتبه بیارید همه فریاد می زنیم : تبانی تبانی!
حالا با چند تومان داورها رو خردید؟
رفیق! هیچ وقت هیچ چیزی بعید نیست! اصلا انتظار داوری های مشتی رو نداشته باش که می خوره تو ذوقت.به نقل از بابا برقی :ما خودمون زخم خورده داوری تو مسابقات خوارزمی بخش امدادگریم .
ولی چون ایران اپن باید تیم های اول رو به مسابقات جهانی بفرسته بعید میدونم تو انتخاب تیم ها تخلفی بکنه .
چون تقریبا بحث حیثیت و این چیزا پیش میاد ....
به این نمیگن داوری خوب! به این میگن ناداوری!به نقل از mohamad :دقیقا یادکه که سره مسابقه ی سپاهان اصفهانه خودمون بود که در حقشون یه داوری توپ کردند...
رباتشون توی مرحله ی اول توی اتاق قرمز که خط داشت یه جاییش گیر کرد م نتونست ادامه بده...و چون اولین باری بود که در این اتاق گیر کرده بود رباتشون را باید ابتدای اتاق می ذاشتنتد ولی داور رباتو گذاشت بعد اونجایی که گیر کرده بود...
به نقل از mohamad :ولی من سال پیش امدادگر دانش آموزی شرکت کردم و امسال جونیور...
دقیقا یادکه که سره مسابقه ی سپاهان اصفهانه خودمون بود که در حقشون یه داوری توپ کردند...
رباتشون توی مرحله ی اول توی اتاق قرمز که خط داشت یه جاییش گیر کرد م نتونست ادامه بده...و چون اولین باری بود که در این اتاق گیر کرده بود رباتشون را باید ابتدای اتاق می ذاشتنتد ولی داور رباتو گذاشت بعد اونجایی که گیر کرده بود...
کلا به چه دلیل اسم تیمتون SQR هست؟!به نقل از aghasina :آره. پارسال بچه ها SQ بودن . امسال شدیم SQR .
به این دلیل : Shahid Ghodoosi Robotsبه نقل از MellicA :کلا به چه دلیل اسم تیمتون SQR هست؟!
نه!!!به نقل از aghasina :به این دلیل : Shahid Ghodoosi Robots
قانع کننده بود؟!؟
این که من نوشتم مخففه جدیده . ولی قبلا با q مینوشتیم . به خاطر سابقه تیم هم همینطور ادامه میدیم .....به نقل از mohamad :نه!!!
این که میشه SGR !
قدوسی را باید با q بنویسید(آقای مدیر)!
نه بابا! اسم تیم شما خیلی هم عالیه فقط آریانا بهتره!به نقل از *هلیا* :ملیکا جون عزیزم، نبینم به اسم تیم ما فحش بدی ها