با خودمبه نقل از mehrnOoosh :با کی بودی؟؟؟

به نقل از Navid Fattahi :اگه اینجوریه منم می خواهم بیام شیراز
همممم
چه بگم؟ موبایل که ابدا حق نداریم...حتی فلش هم نمی شه (اگه پیدا کنن!)
لباس هم اگه چیزی روش نوشته باشه گیر می دن میگن از فردا ساده بپوش(به من گیر دادن روزه بعد 1 پیرن پوشیدم روش نوشته بود:God bless America)
1 بار که اومدن کیفامون رو گشتن که مبادا موبایل اورده باشیم(ضمنا ناظممون از صبح تا موقعی که تعطیل می شیم SMS بازی می کنه!).21 نفر بودیم 19 تا موبایل پیدا کردن
مو ها هم که.... (از اول سال تا حالا من رکورد دارم.5 بار گیر دادن گفتن برو بزن پایین)
جدی جدی چرا مدرسه ما اینجوریه؟؟![]()

به هر حال همه ی این کارا با سیاست هستش 

به نقل از khashayar fn :ما هم تو شیراز همینجوری هستیم مشکل اینه که اینا فرزانگانین و تو مدرسه دخترونه اتفاقاتی که تو پسرونه میوفته پیش نمیاد!

حرف ما هم همینه ولی تو مدارس جا افتاده که: پسرا یه کارایی می کنن که دخترا نمی کنن!به نقل از Navid Fattahi :ایهام داشت.بیشتر توضیح بده
والا اون دخترایی که من دیدم از منم شیطون ترن...
منظورم اینه که بر اساس یه چیزایی که جا افتاده (باور های غلط) به شما آزادی بیشتری میدن!به نقل از T@RAN€H :منظور!؟!؟!؟!؟

به نقل از khashayar fn :حرف ما هم همینه ولی تو مدارس جا افتاده که: پسرا یه کارایی می کنن که دخترا نمی کنن! منظورم اینه که بر اساس یه چیزایی که جا افتاده (باور های غلط) به شما آزادی بیشتری میدن!

میشه یه مثال بزنید؟ همه چی که آزاده براتون!به نقل از T@RAN€H :بازم تو مدارس اینطوری نیست
شما پسرا به اندازهی کافی اذیت می کنین
یه جوری حرف می زنید که انگار دست و پاتونو گرفتن
برای ما هم محدودیت هست
ولی الان نابود شدن