معلومه که ربطی نداره! گروه خونی براساس وجود یا عدم وجود آنتی ژنهای A، B و Rh روی سطح گلبول قرمز به وجود میاد. آنتیژن هم همینطور که از اسمش[nb]Antibody Generating [/nb] معلومه برای تحریک آنتیبادی وجود داره و نهایتا یکجور پاسخ دفاعیه. آنتیژنهای زیادی توی بدن ما وجود دارند مثل سیستم ِ گروههای خونی، یا مثلا سیستم MHC و ...
وجود یا عدم وجود یک ساختار پروتئینی روی گلبولهای قرمز چهجوری میتونه روی شخصیت و رفتار تاثیر بذاره؟ اصلا چهطوری ما میتونیم شخصیت و رفتار افراد رو بدون مطالعهی CNS[nb]Central Nervous System[/nb] اونها و صرفا از طریق یک ویژگی توی خون ِ اونا متمایز کنیم؟
بحث اینه که مردم صرفا دوست دارند همه چیز رو به سایکولوژی مربوط کنند. از ویژگی متولدین فلان ماه بگیر تا گروه خونی! بهتون تست Myers-Briggs Type Indicator رو به عنوان یک تست معتبر روانشناسی معرفی میکنم.
[این تاپیک هم طبیعتا باید قفل شه مگر کسی بخواد راجع به مربوط بودن یا نبودن گروه خونی به ویژگیهای شخصیتی، بحث بکنه.]
تاپیک دوباره باز میشه ، لطف کنید راجب موضوعش بحث کنید و همینکه میتونه ربطی داشته باشه و چطوری و اینا. (همینایی که ساینا گفت)
بقیه ی پست هایی که صرفا شامل من فلان بودم آره یا نه حذف میشن. برای این موارد از این به بعد اون بالا نظر سنجی میذارم که میتونید تو اون شرکت کنید.
من bبودم.چندتا چیزش درست بود فقط میشه بگین ایناهارو از کجا فهمن.میشه درباره ی غذاهای گروه خونی های مختلف چیزی بذاریم؟من برایBمیذارم اگه نباید میذاشتم بگین پاکش کنم
مکملهای پیشنهادی برای گروه خونی B: منیزیم
برنامه ورزشی گروه خونی B: بهترین ورزش برای این گروه تمرینات نرمشی و آرامبخش است.
چای گیاهی B: ترکیب شده است از گلسرخ، نعناع و شیرین بیان به نسبتهای مساوی .
خوراکیهای بسیار سودمند (جنبه دارویی دارد): گوشتها، ماهی، لبنیات، روغن زیتون، دانههای غذایی (بادام و گردو) و حبوبات (لوبیای قرمز و سویا) آرد برنج، سبزی نظیر، چغندر، هویج، سیبزمینی، گل کلم، جعفری، کلم قرمز و سفید، بادمجان، موز، انگور، آناناس، آلو، توت، ادویه کاری، زنجفیل، گل سرخ، جینسینگ، مریم گلی، چایسبز و شیرینبیان
خوراکیهای مضر: گوشتهایی نظیر جوجه، مرغ، کبک، ماهی دودی، میگو، بستنی، روغن کانولا، روغن و ذرت، روغن آفتابگردان، بادام هندی، پسته، بادام زمینی، تخمه کدو و آفتابگردان، بذر خشخاش، عدس، لوبیای سیاه، سبوس گندم، کورن فلکس، آرد جو، آرد گندم، چاودار، زیتون، کدو حلوایی، ذرت (بلال)، تربچه، نارگیل، انار، ریواس، خرمالو، گوجهفرنگی، سس گوجهفرنگی، صبر زرد، سنا، دارچین و فلفل سیاه البته با دانستن سطح هر یک از خوراکیهای فوق میتوان از ضرر آنها کاست؛ مثلاً بستنی زعفرانی خورده شود، پسته با آبلیمو، شیر با عسل و …).
فقط میشه بگین واقعا این طور چیزا راستن؟