نتیجه را بنویسید!!!
این خانم در چه جهتی میچرخد ؟ (یک تست علمی جالب و دقیق)
او به چه جهتی می چرخد؟
در تصویر زیر چه می بینید؟ او در جهت عقربه ساعت می چرخد یا خلاف آن؟؟؟؟
اگر این خانم را در حال گردش در جهت عقربه ساعت می بینید شما از سمت راست مغز خود بهره می گیرید.
اگر این خانم را در حال گردش در جهت خلاف عقربه ساعت می بینید شما از سمت چپ مغز خود بهره می گیرید.
بعضی از مردم توانایی دیدن چرخش وی را در هر دو جهت دارند.
اگر شما بدون تعییر در چشمتان هنگام نگاه کردن قادر به سوئیچ در هر دو جهت هستید هوش شما بالاتر از ۱۶۰ است که یک نابغه به حساب می آیید.
این تصویر در دانشگاه یل آمریکا در مطالعه ای ۵ ساله بدست آمده است .
تنها ۱۴ ٪ مردم آمریکا توانایی دیدن آن را در هر دو جهت دارند!!!!
توجه: اگر کمی صبر کنید چرخش تصویر روانتر خواهد شد!
پاسخ : این خانم در چه جهتی میچرخد؟؟!(امتحان کن
وای خیلی حال کردم اول در جهت عقربه های ساعت میدیدم
بعد با تمام فکر سعی کردم بر عکس بشه بعد یه دفه بر عکس شد تا پلک زدم دوباره به حالت اول یعنی ساعت گرد برگشت
ینی من یه نابغه ام خودم که انطوری فکر نمی کنم
به نقل از mamareza :
وای خیلی حال کردم اول در جهت عقربه های ساعت میدیدم
بعد با تمام فکر سعی کردم بر عکس بشه بعد یه دفه بر عکس شد تا پلک زدم دوباره به حالت اول یعنی ساعت گرد برگشت
ینی من یه نابغه ام خودم که انطوری فکر نمی کنم
من خیلی راحت می تونم بین ساعتگرد و پاد ساعتگرد عوض کنم . یعنی من نابغه ام ؟!!
یه مشکلی برام پیش اومد یه بار ، انگار مغزم هنگ کرده بود ، خانومه می چرخید ولی هی بین ساعتگرد و پاد ساعتگرد عوض می شد ، مثلاً در هر ثانیه حدود 3 بار عوض میشد ! نمی دونم هنگ کردم یا چی ؟؟؟
به نقل از TAKHYON! :
راستش تمام متن اینه ولی فکر کنم کسایی بیش از 160(نابغه) باشن که هر دو رو برابر ببینن!!!
یه چیز جالب هم پیدا کردم در رابطه با این شکل که اگه اگه اونو ببینین میتونین راحت انتخاب کنین بین ساعتگرد و پادش!
هرکی خواست اون تصویر رو پ خ بزنه براش میفرستم!!!( یه جور تقلبه!)
راستش منبعشو نمیدونم( تو هارد گمشدم بود که پیدا کردم!!!!)
در این که سمپادیا همه نابغه ن که شکی نیست!!...ولی فکر کنم یه مقدار مبالغه شده!!...160...چون بنده به شخصه از هر کس پرسیدم میدید!!...نمیشه که همه ایرانیا نابغه باشن!! ...اونوقت تو یه دانشگاه خفن 14 درصد فقط؟! اگه منبعی بود بهتر بود...
*منم به سادگی سوییچ میکنم...4/1 دور..نیم دور...یه دور...هر وقت عشقم کشید!!
پاسخ : این خانم در چه جهتی میچرخد؟؟!(امتحان کنید!)
از لحاظ فنی اسم ایم تصویر نمی دونم چی چی پرستپکتیو بود فکر کنم
برای دیدن تو دو جهت یعنی تکنیک خاصی داشت
من چند ماه پیش دیدم اینو به سمت چپ می چرخید نمی دونم چرا الان به راست می چرخه
فکر کنم سر کاریم
چون طبق تعریف ضریب هوشی اینطوریه که مثلا(مثلا می گما نمی دونم اعداد دقیق هس یا نه) اگر جز5 درصد باهوش جهان باشید میشه مثلا 140 اگه هی بالاتر بره درصده هم کوچکتر میشه تا جایی که یادمه 160 درصدش خیلی کوچیک بود
از اینجاست که میگم سرکاریه
بابا من که گفتم نمیدونم اینا معتبره یا نه!!!!
در ضمن اصل برنامه این تصویر رو دارم که دو پیز رو باهم یهجوری میکنه که میشه این تصویر!!!
در ضمن منم فکر نمیکنم 160 بشه!( بازم میگم که تست دیگه( و هیچ تستی معتبر نیست تقریبا!)