moush
کاربر نیمهفعال
- نام مرکز سمپاد
- شهید قدوسی
- شهر
- قم
- مدال المپیاد
- فیزیک
پاسخ : مسابقه با جایزه
(از تو 100 تا یکیش جایزه بوده.)
به نقل از happiestchemist :اما احساس میکنم بازی با کلماته..اینو با بچه های المپیاد ریلضی مون چک میکنم..اخه پشت این که ما اول چی رو انتخاب کردیم هیچ شرطی نبوده پس نباید این حرف شما درست باشه..اگر به خاطر دلیل خاصی اولیه رو انتخاب کرده بودیم میشد گفت اما این جوری این که اولش کدوم رو انتخاب کنیم با یه احتمال بوده و نسبت به هم هیچ اولویتی نداشتن..اصلا فرض کنیم 2 نفر بودیم که هر چی ما انتخاب کردیم اولش دوستما عکسش ر و انتخاب کرده بوده( تو اخر مسابقه به ما گفتن 2 تا شرکت کننده بودیم)الان چی میشه یعنی احتمال یه در خاص برا من 1/3 برا یه نفر دیگه که فرقی با من نداشت 2/3؟..نمیدونم چه چه جوری بگم..
بابا اصلا فکر کنید 100 تا در بوده بعد انتخاب شما داور 98تاش و پوچ کرده حالا چی انتخابتون و عوض کنید بهتره یا نه؟به نقل از happiestchemist :اما احساس میکنم بازی با کلماته..اینو با بچه های المپیاد ریلضی مون چک میکنم..اخه پشت این که ما اول چی رو انتخاب کردیم هیچ شرطی نبوده پس نباید این حرف شما درست باشه..اگر به خاطر دلیل خاصی اولیه رو انتخاب کرده بودیم میشد گفت اما این جوری این که اولش کدوم رو انتخاب کنیم با یه احتمال بوده و نسبت به هم هیچ اولویتی نداشتن..اصلا فرض کنیم 2 نفر بودیم که هر چی ما انتخاب کردیم اولش دوستما عکسش ر و انتخاب کرده بوده( تو اخر مسابقه به ما گفتن 2 تا شرکت کننده بودیم)الان چی میشه یعنی احتمال یه در خاص برا من 1/3 برا یه نفر دیگه که فرقی با من نداشت 2/3؟..نمیدونم چه چه جوری بگم..
(از تو 100 تا یکیش جایزه بوده.)