FIFA یا PES

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Swift
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

به نظرتون کدوم بهتره؟

• Fifa10

رای‌ها: 16 32.7%
  • PES 2010

رای‌ها: 33 67.3%

• رای‌دهندگان
    49
پاسخ : FIFA یا PES

کاملا مشخصه تا پس هست دیگه اسم فیفارم نباید آورد.من حتی منیجرم (فیفا) بازی کردم ولی خیلی لوس و سرکاری بود! ولی خیلی نامردیه!دیزاین و لباسای آتلتیکو مادرید درسته ولی مال چلسی درس نیست.در ضمن اصلا به اسم لیگا توجه نکرده X-(.ولی از نظر فنی خیلی بهتره.من 2010 رو گرفتم هنوز رو پروفشنال بازی می کنم!سیستم تیمی مناسبی پیدا نکردم. :(

just pes 10

به نقل از Dizzy :
کاملا مشخصه تا پس هست دیگه اسم فیفارم نباید آورد.من حتی منیجرم (فیفا) بازی کردم ولی خیلی لوس و سرکاری بود! ولی خیلی نامردیه!دیزاین و لباسای آتلتیکو مادرید درسته ولی مال چلسی درس نیست.در ضمن اصلا به اسم لیگا توجه نکرده X-(.ولی از نظر فنی خیلی بهتره.من 2010 رو گرفتم هنوز رو پروفشنال بازی می کنم!سیستم تیمی مناسبی پیدا نکردم. :(
چلسیم تیم شد آخه.

به نقل از Shahryar :
نه پس منچستر خوبه.
جمع کن بساطو. با اون بایرن مونیخ داغونت.

به نظر من گرافیک فیفا خیلی بهتره ولی امکانات PES بیشتره
ولی من بیشتر فیفا بازی می کنم چون به سبک بازی اهمیت می دهم.
:))

خوب از همون اولم پس بهتر بوده هم امکانات ساخت بازیکن و ادیت
گرافیک
تکنیک ها

پس بهتر بود ولی مثکه فیفا الان بهتر شده ولی بازم PES و عشقه!

just PES

تو این تاپیک یه بخث درست حسابی نشده.چرا؟

game play فيفا فوقالعاده است (با موس و كيبورد) تكنيك هم زياد داره 40 تا ليگ هم داره اما بازي نمي چسبه به خاطر گرافيك افتضاحش واقا :-& become a pro تو فيفا افتضاحه ولي pes فوق العاده كار كرده. تا 2009 منيجر فيفا بهتر بود اما تو 10 pes مشكلاتشو رفع كرد و بهتر شد. از همه مهمتر اديت pes واقا راحته راحت تمام لباس ها رو ميشه درست كرد گزارش روش گذاشت ليگه ايران هم همينطور.
چهره سازيش تو become pro pes استثنايي (مخصوصا با دوربين!) در كل 2-14 pes جلو از fifa

به نقل از Rock :

چون شرکت کونامی از باشگاه ها و بعضی از تیم های ملی مجوز نداره نمی تونه از لباس ها و اسم تیم ها و بعضی بازیکنا استفاده کنه،به خاطر همین اینطوریه

کی گفته گرافیک فیفا 2010 بهتره؟ :-\ واقعا گرافیکش افتضاحه یا مثلا جزییات بازی مثلا طرز سانتر کردن تو فیفا رو ببینید خندتون می گیره
ولی من این جام جهانی 2010 رو با ایکس باکس 360 بازی کردم خیلی عالی شده بود

pes خیلی روونتره

فقط PES
اصلا با فیفا قابل مقایسه نیست

به نقل از Rock :
خوب از هر نظر pes بهتره!!!!

پروفشنالش که خیلی راحته!!!! برو top player رو بازی کن خیلی حال میده!!!!
البته دوست داشتم یک سختی اضافه تر داشت!!!

راستی توی master leage ریبری رو نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!! آخه میدونید که لیگ آلمان و بایرن ضایع رو نداره!!!!!
آخه بدبختی توی فرانسه هم پیداش نمی کنم که بخرمش!!!!!!!! جالب اینجاست توی دوستانه ریبری توی فرانسه هست فقط توی master leage نیستش!!!!

راستی من از پس 2005 تا حالا همه رو بازی کردم.به نظر شما کدومش بهتر بود؟ من که میگم 2009 از همش بهتر بود.2008 هم بد نبود ولی این 2010 خیلی ضایس.حتی منوش هم تابلوست.

آره 2009 بهترينه
خداييش 2010 تابلوي ديدي هر چي شوت ميزني گل ميشه !!!!!!
ولي fifa 2010 آفريقاي جنوبي واقعا معركست

فقط pes

Back
بالا