***حالا شکل رو رنگامیزی می کنیم با دو رنگ(در اینجا سیاه و سفید)(مطمئنم هرکی اینجارو بخونه میتونه بقیه رو حل کنه)
----با 4خونه Tهم نمیشه چون یا سه خانه سفید داره و یکی سیاه ویا سه تا سیاه داره و یک سفید واز آنجایی که تعداد سیاه و سفیدهای جدول مساویند پس باید برای اینکه سیاه ها و سفیدها برابر باشند دوتا دوتا از Tها رو برداریم که یعنی جدول ما 8Kبشه که جدول 10*10 8Kنیست!
----با 4خونهlهم نمیشه چون با این مدل میتوانیم جدول های 4*10 را پرکنیم که در اینصورت جدول 10*10 بر جدولهای 4*10 قابل تقسیم نیست!!!
---- با 2خانه - می توان پرکرد چراکه (بدیهیه دیگه) خودتون میدونین!!! ولی باز اگه نمیدونین بگین تا بگم!!!!!
----اگر خانه های 1و64 را برداریم، اونوقت سیاه ها(فرضا) از سفیدها دو تا کمتر میشن(اگه شکلو بکشید و مثله جدول رنگامیزی کنین، میبینین) در حالیکه 2تای -(یا همان دومینو) تعداد سیاه و سفید برابر دارد، پس این هم امکان پذیر نیست!!!!!
---- اگر خانه های 1و8 نداشته باشیم(این دو خانه غیر همرنگ اند چون زوجیتشون متفاوته) اونوقت تعداد سیاه و سفید برابر میشه که میتونیم جدول رو پر کنیم، به این صورت که ردیف اول رو با 4دومینو پر میکنیم و بقیه رو هم مثل آدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
----واما L. راستشو بخوای تو اینو نمیدونم، ولی میدونم که از این راه باید بدست بیادو اگه بشه 25تا(چه هوشی) ولی باز روش فکر می کنم تا ببینم چی میشه!!!
و در آخر بگم که اراده اگر آهنین باشه، غوغا میکنه و بگم که ما پیش شما(شریف) نمیایم چون راهمو جدا کردم از پارسال، ولی غیرت ریاضی و المپیاد ریاضیم رو از دست نمیدم به هیچ وجه!!! واینم بگم که موقع دیدن مسئله، ایدش به سرم زد به این دلیل گفتم تا آخر شب میگم وگرنه نمیگفتم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!