تستی یا تشریحی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sampadik
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

تستی یا تشریحی؟؟؟

• تستی

رای‌ها: 36 78.3%
  • تشریحی

رای‌ها: 10 21.7%

• رای‌دهندگان
    46
پاسخ : تستی یا تشریحی؟؟؟

به نقل از rojin :
اولا اینکه یه چیزی تو دنیا انجام بشه دال بر درست بودنش نیست!
دوما،فقط بعضی معلما به چرت و پرتایی که بچه ها تو تشریحیا مینویسن نمره میدن،نه همشون!
اتفاقا" هست . البته نه همه چیز بیشتره چیزا , اینم جزء بیشتره چیزاس
بعدشم نه خیرم ! همه ی معلما هر **** بنویسی نمره میدن , لازم نیست دقیقا جوابو بنویسی

تشریحی اگه معلم باهات لج باشه یه "و" جا انداخته باشی ازت نمره کم میکنه درنتیجه تستی بهتره

یه معلم داریم که تستی سوال میده ولی با این شیوه که چهار گزینه ای یا بیش تر هم میتونن باشن و هر سوال میتونه بیش از یکی جواب داشته باشه.
ولی چون اهل تفکر هستم و تشریحی فقط باید بنویسی تستی با حال تره

به نقل از Amir Joon :
اتفاقا" هست . البته نه همه چیز بیشتره چیزا , اینم جزء بیشتره چیزاس
بعدشم نه خیرم ! همه ی معلما هر **** بنویسی نمره میدن , لازم نیست دقیقا جوابو بنویسی
اولا که ما معلمایی داریم که اگه چرت و پرت بنویسی روشو خط میزننو بهت 0 هم به زور میدن!بعدشم،تست به نظرم سوال پرسیدن به روش خشکه!برای مثال یه امتحان ریاضی اگه تشریحی باشه،معلم یا مصحح با شیوه ی تفکر دانش آموز آشنا میشه که اگه اون شیوه تفکر بدیع باشه و معلمم فعال،میتونه از اون شیوه واسه تدریس بهتر استفاده کنه!100000000000تا دلیل دیگه میتونم بیارم که تشریحی از تستی خیلی خیلی خیلی بهتره!

به نقل از golpesar :
یه معلم داریم که تستی سوال میده ولی با این شیوه که چهار گزینه ای یا بیش تر هم میتونن باشن و هر سوال میتونه بیش از یکی جواب داشته باشه.
ولی چون اهل تفکر هستم و تشریحی فقط باید بنویسی تستی با حال تره
عجب معلم باحالی دارین!

تستی بهتره چون می تونی اون چیزای خوندی رو به یاد بیاری(توی گزینه ها باشه) ولی بدیش اینه که دیگه باید تا می تونی شانسی بزنی چون گزینه ها شبیه به هم است !!!

60 به 40 میگم تشریحی...چون هر چی چرت و پرت به ذهنت میرسه میذاریش تو ورق. تستیم به درد موقعایی که نخوندی میخوره...;D

اگه دنبال نخوندنی تو تست موفقی ولی اگر دنبال نمره ای تشریح. تو تست فقط علامت می دی و بعد...!!!

ممکنه منفیم بزنی! ;D
(خوبه تا حالا این بلا سرم نازل نشده!:)))

.

بابا این تشریحی رو کی در آورده اصلا!؟
اگه تستی باشه تو اوجم
اگه تشریحی باشه تو موجم
چه شعری گفتم من
ولی تستی بهتر برای ارزشیابی چون تشریحی یه جوریه!

فقط تستی...

به نقل از rojin :
اولا که ما معلمایی داریم که اگه چرت و پرت بنویسی روشو خط میزننو بهت 0 هم به زور میدن!بعدشم،تست به نظرم سوال پرسیدن به روش خشکه!برای مثال یه امتحان ریاضی اگه تشریحی باشه،معلم یا مصحح با شیوه ی تفکر دانش آموز آشنا میشه که اگه اون شیوه تفکر بدیع باشه و معلمم فعال،میتونه از اون شیوه واسه تدریس بهتر استفاده کنه!100000000000تا دلیل دیگه میتونم بیارم که تشریحی از تستی خیلی خیلی خیلی بهتره!
همشو بنویس ! همه ی دلیلاتو ! یک دونه شم نباید کم یا تکراری باشه ها !

تستی چون خیلی راحت تره
ممکنه کسی چیزی رو بدونه ولی سر امتحان به دلیل استرس... نتونه جواب درست رو بنویسه(تشریحی)

پاسخ : تستی یا تشریحی؟

به نقل از Amir Joon :
همشو بنویس ! همه ی دلیلاتو ! یک دونه شم نباید کم یا تکراری باشه ها !
مگه من عین بعضیا علافو بیکارم؟؟؟فعلن جاب همین دلیلایی که گفتم بده تا بعد!

خیلی با تستی راحت ترم

خوب معلومه تستی چون بلاخره با نگاه کردن به گزینه ها یه چیزی یادت میاد

پاسخ : تستی یا تشریحی

من با تستي بيشتر حال ميكنم

تشریحی بهتره!! چون خیلی وقتا آدم از اون گزینه ها یه برداشتی میکنه که اشتباهه!! اما اگه توضیح داده بشه نمره میگیری....! تازه وقتی که امتحان تستیه تا جواب کاملا درست را ندونی نمره نمیگیری در حالی که واسه تشریحی یه چیزیم بدونی انقدر اون یه چیز را پرورش میدی که یه نمره ای بگیری.......! :دی تازه زحماتتم به هدر نرفته...! حداقل اون زمانی که من میزارم واسه نوشتن معلم هم میزاره واسه خوندن........! اما تو تستی من باید کلی وقت بزارن تا جواب درست را بیابم بعد معلمه ریلکس ریلکس فقط یه تیک را نگاه کنه....! آدم حرصش در میاد! :دی

چه عجب یکی گفت تشریحی!!!!!!!!!!

Back
بالا