• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اثبات یا نقیض وجود خدا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع pico
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

آیا به وجود خدا اعتقاد دارید؟

• رای‌دهندگان
    757
پاسخ : اثبات یا نقیض وجود خدا

به نقل از نستـــــرن :
خیلی جالبه برام ، طرف میخواد با قرآن وجود خدارو اثبات کنه...آخه برادر و خواهر عزیز من! ما میگیم نیس تو قرآن میاری وسط؟؟؟؟بعد میگی اسپم نیست و مربوط به تاپیکه؟؟؟؟

برای رد خدا هزاران دلیل هست ، برای اثبات خدا چند دلیل من جمله :قلبمون میگه هست!!!!!

بزرگی می گفتن : دین چیزی جز جبر جغرافیایی زمانه نیست ، اگر در هند باشی گاو پرست ، در ایتالیا مسیحیت و در فلان جا مسلمان... این هم همون قضیه اس ، از بچگی چیزی رفته تو ذهنمون و چون یه تکیه گاه محکم فرضش میکنیم نمیتونیم ردش کنیم...

و اینکه خیلی کارتون زشته که پست هارو نمیخونید و یهو میاید یه پست میدید ، این توهینی به خودتونه ، چون حرفایی که میزنید قبلا توی پست های قبلی به سادگی رد شدن...

آی آی ... چی میگی خانوم؟
شما اصلا خودت متوجه منظور من شدی؟
حسین گفت دلیلی برای اثبات نیست. منم گفتم و برای رد خدا هم دلیلی نیست. و واقعا به این معتقدم که با استدلال های منطقی نمیشه درباره وجود خداوند حکم داد. و هر کسی، هر عقیده ای که داره فقط عقیده داره. همین.
به سادگی رد شدن؟!! نمیدونستم! واقعا خنده داره.

همش دارید حرفای تکراری میزنید .

واقعا" این موضوع خیلی بدیهیه که فقط اثبات وجود خدا اهمیت داره نه اثبات عدم وجود خدا.

میگید یه موجودی هست ... پس باید اثباتش کنید .

گیریم ک بحث دریاهای شور و شیرین اشتباه باشه، در مورد سیاهچاله ها چی!؟!؟!؟
من واقعا سعی کردم تا حدی ک می تونم یه کم بقیه رو به فکر وادارم ک به یه سری نتایجی برسن ولی مثل اینکه اثر نکرد!!! :-??
دلایل وجود خدا و نشانه هاش خیلی بیشتر از دلایل عدم وجودشه، تنها دلیل اینکه می گیم نیست ندیدنشه، من دیگه از بحث کردم خسته شدم، موفق باشید! :-h
(اگر هم کسی ک این موضوع رو ایجاد کرده منتظر بوده یه نفر اثبات فیزیکی کنه خدا رو، این از دست دانشمندا و فیزیکدانا برمیاد نه ما!!
پاک کردن پست دیگران هم اصلا کار جالبی نیستا!!!!! [-( )

به نقل از نستـــــرن :
خیلی جالبه برام ، طرف میخواد با قرآن وجود خدارو اثبات کنه...آخه برادر و خواهر عزیز من! ما میگیم نیس تو قرآن میاری وسط؟؟؟؟بعد میگی اسپم نیست و مربوط به تاپیکه؟؟؟؟

برای رد خدا هزاران دلیل هست ، برای اثبات خدا چند دلیل من جمله :قلبمون میگه هست!!!!!

بزرگی می گفتن : دین چیزی جز جبر جغرافیایی زمانه نیست ، اگر در هند باشی گاو پرست ، در ایتالیا مسیحیت و در فلان جا مسلمان... این هم همون قضیه اس ، از بچگی چیزی رفته تو ذهنمون و چون یه تکیه گاه محکم فرضش میکنیم نمیتونیم ردش کنیم...

و اینکه خیلی کارتون زشته که پست هارو نمیخونید و یهو میاید یه پست میدید ، این توهینی به خودتونه ، چون حرفایی که میزنید قبلا توی پست های قبلی به سادگی رد شدن...
:لایک
به نظرم خدا یه باور قلبیه اگه بهش اعتقاد داری هست واگه نداری نیست به نظرم اثبات شدنی نیست...!!!!!

به نقل از Armator :
به نظرم خدا یه باور قلبیه اگه بهش اعتقاد داری هست واگه نداری نیست به نظرم اثبات شدنی نیست...!!!!!

دقیقا منم نظرم همینه.
اثبات و رد نداره.
ولی خب متأسفانه درمورد حرفم برداشت اشتباهی کردن.

به نقل از Armator :

من اصلا اینو قبول ندارم !!! یعنی چی ؟ یعنی اگه من اعتقاد داشته باشم نیست وجود نداره؟! اصلا مسخره س به نظر من !
اگر میشه همین مورد رو یکم توضیح بده چون اصلا نمیتونم درک کنم .

این اعتقاد برمیگرده به دیدادما ...
چون ازبچگی به ماگفتن خدا هست نباید چشم بسته قبول کنیم
من نمی گم نیست میگم بحث بی فایده ایه چون هزار دلیل بربودن ونبودنش هست که بنظر هرکس یه سریش عاقلانه تره...
من میگم خدا باور قلبیه هیچ اثبات عقلی درست وحسابی براش پیدا نمیشه که همرو قانع کنه...

به نقل از Armator :
این اعتقاد برمیگرده به دیدادما ...
چون ازبچگی به ماگفتن خدا هست نباید چشم بسته قبول کنیم
من نمی گم نیست میگم بحث بی فایده ایه چون هزار دلیل بربودن ونبودنش هست که بنظر هرکس یه سریش عاقلانه تره...
من میگم خدا باور قلبیه هیچ اثبات عقلی درست وحسابی براش پیدا نمیشه که همرو قانع کنه...

ولی اینکه بگیم واسه یکی هست واسه یکی نیست خیلی مسخره س!
یا واسه همه هست یا واسه هیشکی نیست ... 8-^

• لایک
امتیازات: sepi

فکر نکنم شما بتونی اثباتش کنی ...
این همه ادم تودونیاس که هیچ دوتایشون شبیه هم نیستن...
تو زنگی هیچ قانون کلیی نیست که همه قبول داشته باشن...
هرکس تو زندگی یه تعریفی داره یه ایدالی داره یه اعتقادی داره که همشون قابل احترامن... :-?

به نقل از Armator :
فکر نکنم شما بتونی اثباتش کنی ...
این همه ادم تودونیاس که هیچ دوتایشون شبیه هم نیستن...
تو زنگی هیچ قانون کلیی نیست که همه قبول داشته باشن...
هرکس تو زندگی یه تعریفی داره یه ایدالی داره یه اعتقادی داره که همشون قابل احترامن... :-?

میدونم اینو ولی من میگم اگر وجود داشته باشه واسه همه وجود داره چه اونی که قبول داره چه اونی که نداریه و اگر هم وجود نداشته باشه واسه هیچکس وجود نداره چه اونی فکر میکنه هست چه اونی که میگه نیست ...

Back
بالا