anahid_30s
کاربر فوقحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان فرزانگان یک
- شهر
- همدان
- سال فارغ التحصیلی
- 1392
پاسخ : اثبات یا نقیض وجود خدا
آی آی ... چی میگی خانوم؟
شما اصلا خودت متوجه منظور من شدی؟
حسین گفت دلیلی برای اثبات نیست. منم گفتم و برای رد خدا هم دلیلی نیست. و واقعا به این معتقدم که با استدلال های منطقی نمیشه درباره وجود خداوند حکم داد. و هر کسی، هر عقیده ای که داره فقط عقیده داره. همین.
به سادگی رد شدن؟!! نمیدونستم! واقعا خنده داره.
به نقل از نستـــــرن :خیلی جالبه برام ، طرف میخواد با قرآن وجود خدارو اثبات کنه...آخه برادر و خواهر عزیز من! ما میگیم نیس تو قرآن میاری وسط؟؟؟؟بعد میگی اسپم نیست و مربوط به تاپیکه؟؟؟؟
برای رد خدا هزاران دلیل هست ، برای اثبات خدا چند دلیل من جمله :قلبمون میگه هست!!!!!
بزرگی می گفتن : دین چیزی جز جبر جغرافیایی زمانه نیست ، اگر در هند باشی گاو پرست ، در ایتالیا مسیحیت و در فلان جا مسلمان... این هم همون قضیه اس ، از بچگی چیزی رفته تو ذهنمون و چون یه تکیه گاه محکم فرضش میکنیم نمیتونیم ردش کنیم...
و اینکه خیلی کارتون زشته که پست هارو نمیخونید و یهو میاید یه پست میدید ، این توهینی به خودتونه ، چون حرفایی که میزنید قبلا توی پست های قبلی به سادگی رد شدن...
آی آی ... چی میگی خانوم؟
شما اصلا خودت متوجه منظور من شدی؟
حسین گفت دلیلی برای اثبات نیست. منم گفتم و برای رد خدا هم دلیلی نیست. و واقعا به این معتقدم که با استدلال های منطقی نمیشه درباره وجود خداوند حکم داد. و هر کسی، هر عقیده ای که داره فقط عقیده داره. همین.
به سادگی رد شدن؟!! نمیدونستم! واقعا خنده داره.