• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوال و اشکالات زیست

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع amir.love
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
غده هیپوفیز از ماده خاکستری ساخته شده؟سفید؟یا مثل مخ از هر دو قستمه؟
اون دو قسمت که ساختار غیر عصب دارن از چه مدل و چه سلول هایی ساخته شدن ؟

یه سوال داشتم
میتوکندری فقط ATP تولید میکنه یا مثلا GTP هم تولید میکنه
تمام مواد انرژی‌زا، ضمن تغییرات متابولیکی درون سیتوپلاسمی با واسطه ناقلین اختصاصی به بستره میتوکندری می‌رسد. گلوکز بعد از تبدیل به استیل کو آنزیم A طی گلیکولیز به میتوکندری وارد می‌شود تا در چرخه کربس استفاده شود و اسیدهای چرب به‌وسیله کارنیتین به داخل میتوکندری حمل شده که این‌ها هم سرانجام به استیل کو آنزیم A تبدیل می‌شوند. اسیدهای آمینه بعد از ورود به بستره به استیل کو آنزیم A تبدیل می‌شوند.

با انجام هر چرخه کربس که با استفاده از یک استیل کوآنزیم A در بستره میتوکندری آغاز می‌شود، علاوه بر CO2 و H2O سه مولکول نیکوتین آمید آدنین دی نوکلئوتید و یک مولکول FADH2 و یک مولکول GTP تولید می‌شود. این ناقلین انرژی در زنجیره انتقال الکترون استفاده شده و موجب تولید ATP می‌شوند.
https://fa.m.wikipedia.org/wiki/میتوکندری

یه چیزی.. من یکم گیج شدم...الان چرا در فرایند ترجمه در ریبوزوم توی جایگاه E شکستن پیوند هیدروژنی داریم ولی تشکیلشو نداریم؟

یه چیزی.. من یکم گیج شدم...الان چرا در فرایند ترجمه در ریبوزوم توی جایگاه E شکستن پیوند هیدروژنی داریم ولی تشکیلشو نداریم؟
چون توی جایگاهE، خارج شدن tRNA رو داریم

سلام
توی آزمون یه گزینه گفته بود مگاکاریوسیت بدون تقسیم هسته، سیتوپلاسم خود را قطعه قطعه می‌کند. و این رو درست گرفته بود.
ینی فقط سیتوپلاسمش تقسیم میشه برای تشکیل پلاکت‌ها؟ هسته تقسیم نمیشه؟
گلبول های قرمز بالغ و پلاکت ها از تغییر سلول های قبلیشون ایجاد میشن نه تقسیمشون ؛ با این تفاوت که پیش ساز گلبول های قرمز بالغ و پلاکت ها دارای هسته هست ولی خود گلبول قرمز بالغ و پلاکت، هسته نداره
در کل مگاکاریوسیت پس از افزایش حجم(تقسیم سیتوپلاسم) تخریب هسته اش و کروموزوم هاش، قطعه قطعه میشه و پلاکت ها رو به وجود میاره(منظورش از تقسیم سیتوپلاسم این بوده که میخواسته بگه تقسیم هسته ای نداریم(تخریب هسته داریم) و درنهایت پلاکت ها بدون هسته ان و فقط محتوی سیتوپلاسم ان)

عزیزان یه سوال داشتم
وقتی که آندوسیتوز (درون بری) صورت میگیره
کربوهیدرات هایی که روی سطح بیرونی غشا هستن میوفتن داخل ریز کیسه؟
یا فقط از فسفولیپید و کلسترول تشکیل میشن؟
*ریز کیسه : اسم اصلیش یادم رف فارسیشو گفتم*

عزیزان یه سوال داشتم
وقتی که آندوسیتوز (درون بری) صورت میگیره
کربوهیدرات هایی که روی سطح بیرونی غشا هستن میوفتن داخل ریز کیسه؟
یا فقط از فسفولیپید و کلسترول تشکیل میشن؟
*ریز کیسه : اسم اصلیش یادم رف فارسیشو گفتم*
اصن همین قضیه باعث میشه گیرنده ها بتونن چیزی رو وارد سلول کنن توی آندوسیتوز با گیرنده.

سلام دوستان.
چطور از روی کتاب درسی میتونیم ادعا کنیم که مجرای صفراوی با عبور از پشت لوزالمعده و جلوی بزرگ سیاهرگ زیرین بهمجرای مشترک با لوزالمعده می پیونده؟
بخش اول رو قبول دارم ولی بخش دوم رو پرسپکتیو شکل درسی اصلا مشخص نمیکنه این جلو و عقب بودن رو.

Back
بالا