• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوال و اشکالات زیست

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع amir.love
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
کسایی که مبتلا به دیابت بی مزه هستن همیشه احساس تشنگی میکنن؟
منظورم اینه همیشه مرکز تشنگی هیپوتالاموس در تحریک و تولید پیام عصبی هست؟

یا فقط بعد اینکه احساس تشنگی کردن آب رو نوشیدن، دیگه هیپوتالاموس تا یه مدت کمی تو حالت تحریک و تولید پیام عصبی نیست؟
من دارم بر اساس دونسته های همین الانم میگم و قطعا اوکی نیست زیاد
ولی احتمالا کلیه بازجذب رو افزایش نمیده ، به این معنی نیست که جذبی از اب پیدا نمیکنه ، برای همین احتمالا همیشه ترشح نداریم

_از طرفی مگه هیپوتالاموس نمیسازه که ذخیره کنه ؟ یعنی ممکنه ما همیشه درحال ساخت باشیم ؟ بازم فکر نمیکنم

آیا در آرنج هر دو استخوان زیرین و زبرین شرکت میکند یا نه؟
اون مفصل زانو بود که نازک نی شرکت نمیکرد ، تو ارنج شرکت میکنن استخون ها ی مشخص شده همونطور که زینب بود، فکر کنم با زانو قاطی کردی ولی

@Ayeshe
اون سواله پرسیده بودم یادته ؟ که چرا اوند های نخستین رو حساب نمیکنیم در شکل ؟
تست 1463 نشر الگو تو پاسخش نوشته _ جون اوند های چوب نخستین بصورت پراکنده و جدا از هم قرار دارند و یک لایه را تشکیل نمیدهند

@Ayeshe
اون سواله پرسیده بودم یادته ؟ که چرا اوند های نخستین رو حساب نمیکنیم در شکل ؟
تست 1463 نشر الگو تو پاسخش نوشته _ جون اوند های چوب نخستین بصورت پراکنده و جدا از هم قرار دارند و یک لایه را تشکیل نمیدهند
عه مرسی که گفتی❤️
ولی مگه فقط یه لایه آوند چوب نخستین بیشتر داریم؟ اصلا نمیتونم تصورش کنم که چجوریه🤦‍♀️

عه مرسی که گفتی❤️
ولی مگه فقط یه لایه آوند چوب نخستین بیشتر داریم؟ اصلا نمیتونم تصورش کنم که چجوریه🤦‍♀️
ببین من میتونم منظورشو بفهمم درباره این که اوند نخستین چوبی چون پراکنده اس تقریبا لایه حساب نمیشه و اینا
پس پسینش چطورریه؟ من فقط از نشرالگو نقل قول کردم و نیاز به شفاف سازی دارم

ببین من میتونم منظورشو بفهمم درباره این که اوند نخستین چوبی چون پراکنده اس تقریبا لایه حساب نمیشه و اینا
پس پسینش چطورریه؟ من فقط از نشرالگو نقل قول کردم و نیاز به شفاف سازی دارم
منم همین طور...

اون مفصل زانو بود که نازک نی شرکت نمیکرد ، تو ارنج شرکت میکنن استخون ها ی مشخص شده همونطور که زینب بود، فکر کنم با زانو قاطی کردی ولی
پارسال پرسیده بودمش ولی ممنون

Back
بالا