سوال۱- بدلیل اینکه پرسپلیسیه قرمزهبه نقل از PEDRA :سوال 1 : دلیل قرمز بودن ماهیچه ها چیست ؟
سوال 2 : ماهیچه های صاف چگونه انقباض پیدا میکنند !
ا
جواب سوالامو پیدا کردم خودم :)به نقل از برانول :سوال 1 )معمولن همه بافت ها حالا بجز عصبي ها و جاهاي خاص فرمزن احتمالا هم اريتروسيت ها خيلي نقش دارن تو اين رنگ
سوال 2)با اثرات اعصاب سمپاتيك و پاراسمپاتيك ديگه
آهان الان دقيقا منظورت pns vs cns بوده؟ (به نقل از Sobhаn :جواب سوالامو پیدا کردم خودم :)
سوال 1 : وجود میوگلوبین ها
سوال 2 : با اعصاب CNC , PNC
"رشته بیوتکنولوژی یک رشته کاربردی و میان رشتهای مهندسی ـ علوم پایهاست که قلمرو آن حداقل ۳۳ حوزه تخصصی علوم را در برمیگیرد. این رشته در کشور ما از سال ۱۳۷۸ در دانشکده علوم دانشگاه تهران در مقطع دکترای پیوسته ارائه میشود."به نقل از اخوی! :بیوتکنولوژی کجای علم زیست شناسی جای میگیرد؟
۱.گلبولهای قرمز انسان علاوه بر آنتی ژن گروه خونی ممکن است دارای آنتی ژن D نیز باشند که در این صورت Rh مثبت نامیده میشوند . اگر گلبولهای قرمز فاقد این باشند Rh منفی میباشند (ویکیپدیا)به نقل از احمدII :1-منفی یا مثبت بودن گروه خونی با وجود چه ماده ای در خون ایجاد میشه؟
2-با چه ماده ای میشه منفی یا مثبت بودن خون رو مشخص کرد؟
گروه خونیو که راحت میشه مشخص کرد تو آزمایشگاه دو تا ماده داشتیم بعد میریختیم رو خون از رو لخته شدن یا نشدنش میفهمیدیم گروه خونی چیه...به نقل از E L S A :به مامیگفتن یه کاغذایی جدیداومده میتونه گروه خونی روسریع مشخص کنه ولی چگونگی عملکردشونگفتن![]()
نه باو من یادم میادیه مرده اومده بوددرباره ی نمیدونم چیای جدید میگفت اینم گفت ولی کامل یادم نیبه نقل از MissMarvelous :گروه خونیو که راحت میشه مشخص کرد تو آزمایشگاه دو تا ماده داشتیم بعد میریختیم رو خون از رو لخته شدن یا نشدنش میفهمیدیم گروه خونی چیه...
ولی RH خونو به جز آزمایش خون من نشنیدم از راه دیگه بتونن مشخص کنن...!![]()
شما احتمالن باامین پورکلاس نداشتین؟؟به نقل از MissMarvelous :چیزای جدید که نمیدونم چیه ولی الان که فک کردم یادم اومد یه آنتیD-RH داشتیم که باهاش مثبت و منفی بودن خونم تو آزمایشگاه مدرسه ملوم میکردیم...
یادت نیس این چیزای جدید دقیقن چیکار میکرد؟نه باومن نیمه خواب نیمه بیداربودم
به نقل از اخوی! :وقتی زخمی میشیم بدن چه کارهایی انجام میده؟ هرچقدر بلدین بنویسین!
به نقل از SaϔnA.M :سلولای گیاهی سانتریول ندارن دیگه؟ ( جز گیاهان ابتدائی ) بعد تقسیم میوز دارن ولی ! بعد دوک تقسیمشون چه جوری درست میشه پس؟
+ این فرآیند شکستن ِ پیوند ِ 6کربنه ی گلوکز رو یکی توضیح میده ؟ کجا شکسته میشه ؟ ATP کجای ِ میتوکندری آزاد میشه؟![]()
درسته گیاهان بدون دانه (خزه و سرخس) دوک ندارن...دقیق یادم نیس چجوری...به نقل از SaϔnA.M :سلولای گیاهی سانتریول ندارن دیگه؟ ( جز گیاهان ابتدائی ) بعد تقسیم میوز دارن ولی ! بعد دوک تقسیمشون چه جوری درست میشه پس؟
+ این فرآیند شکستن ِ پیوند ِ 6کربنه ی گلوکز رو یکی توضیح میده ؟ کجا شکسته میشه ؟ ATP کجای ِ میتوکندری آزاد میشه؟![]()