• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوال و اشکالات زیست

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع amir.love
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوال و اشکالات

به نقل از Dr.Stansfield :
یه چیزی الان خوندم ...
هموفیلی که وابسته به جنس مغلوب هست :
1-والدین ماده ،معمولا" مبتلا به ناهنجاری نیستند.(این با سومی تناقض نداره؟)
2-زاده ی نر مبتلا ، فرزند والد ماده ی ناقل یا بیمار است .(اینم که اگه نر مبتلا باشه یه X ناسالم داره که همونم از مادر گرفته)
3-والد نر افراد ماده ی مبتلا حتما" مبتلا می شوند.(خوب آره دیگه چون یه دونه X که بیشتر ندارن اونم از مادر مبتلا میگیرن که x سالم نداره ....ولی خوب اینجا سواله که مادر مبتلا اصلا" میتونه ازدواج کنه و بچه دار شه ؟اصن به سن بلوغ میرسه؟)
4-امکان انتقال ناهنجاری از والد نر به زاده های نر وجود ندارد.( خوب این که معلومه چون حتما" زاده ی نر کروموزوم y رو میگیره ،و هموفیلی وابسته به X ،ولی میتونه به دختر مبتلا بره یعنی باید بره ولی فک کنم توی مسائل ژنتیک چنین چیزی رو نمیارن)

به نظر من كه 1 و 2 هم با هم تناقض دارن

به نقل از maral55 :
به نظر من كه 1 و 2 هم با هم تناقض دارن
1 با 2 و 3 تناقض داره !اصلا" گفته مادر نمیتونه بیمار باشه !باز یه جا گفته اگه بیمار باشه اینجوری اونجووری....باز یه جا گفته معمولا" فرزندانشون نر میشن ... و گفته اگه هم ماده باشن تو مسائل ژنتیک نمیاد(ساسان امینی)!
ولی خوب اگه اون سوالی که شما پرسیدین : پدر بیمار و مادر ناقل:صد در صد دختر بیمار میشه ... :-"
و اگه مادر بیمار باشه که احتمالش به نظر خودم صفره چه دختر چه پسر بیمار میشن :-?

یه سوال:در تقسیم میتوز ریزلوله های قطبی (شامل ریز لوله های کینه توکوری و آستری نمیشه)چه نقشی دارن ؟
یه جا گفته چون به کینه توکور وصل نیستن تا صفحه ی میانی سلول میرن و همپوشانی میکنن؟الان منظور از همپوشانی چیه؟چه فایده ای واسه میتوز داره؟

اين تست كنكور سراسري سال 82 هست

اگر مردي مبتلا به زالي و هموفيلي و تالاسمي مينور با زني به ظاهر سالم كه ناقل هر سه صفت است ازدواج كند چه نسبتي از دختران آنها هموفيل و زال خواهند شد؟!!

پس زن مبتلا به هموفيلي مي تونه وجود داشته باشه آخرش خودم كشفش كردم!

سروتونین دقیقا چیه؟! ;D
و چجوری کمبودش میتونه باعث افسردگی بشه؟ ;D

به نقل از mahshid_f :
سروتونین دقیقا چیه؟! ;D
و چجوری کمبودش میتونه باعث افسردگی بشه؟ ;D

سروتونین از انتقال‌ دهنده‌های عصبی هستش که توسط نورون‌های دستگاه گوارشی و دستگاه عصبی مرکزی ترشح می‌شه !

کمبودش هم باعث افسردگی میشه دیگه ! چجوری نداره !! ;D

یه نکته ی دیگه : افزایش سطح ترشحش تو دستگاه گوارش هم باعث تهوع و اسهال میشه !

خسته نباشید دوستان
یه سوال ِ پیش پا افتادَس که از همون بچگیا می خواستم بدونم
در مورد ِ سرما خوردگی
سرما خوردگی به سرما چه ربطی داره ؟ مگه سرما خوردگی ویروس نداره ؟
ینی اینی که چجوره که یارو عرق می کنه بَد می ره تو محیط ِ سرد میگن نرو سرما می خوری
اصن این می تونه علت سرماخوردگی باشه ؟ چرا ؟
و رابطش با ویروس ِ سرماخوردگی . ینی کسی که این اتفاق براش میوفته ویروس وارد بدنش می شه ؟ خ ُ این ویروس کجا بوده ؟!
ممنون !

به نقل از کــو ییــ ــ ــن :
خسته نباشید دوستان
یه سوال ِ پیش پا افتادَس که از همون بچگیا می خواستم بدونم
در مورد ِ سرما خوردگی
سرما خوردگی به سرما چه ربطی داره ؟ مگه سرما خوردگی ویروس نداره ؟
ینی اینی که چجوره که یارو عرق می کنه بَد می ره تو محیط ِ سرد میگن نرو سرما می خوری
اصن این می تونه علت سرماخوردگی باشه ؟ چرا ؟
و رابطش با ویروس ِ سرماخوردگی . ینی کسی که این اتفاق براش میوفته ویروس وارد بدنش می شه ؟ خ ُ این ویروس کجا بوده ؟!
ممنون !
من اینطور شنیدم که ویروس سرماخوردگی تو سرما بیشتر فعالیّت میکنه!یعنی ممکنه این ویروس تو بدن ما وجود داشته باشه ولی در اثر سرما بتونه باعث بیماری بشه.

فكر كنم به خاطر اينه كه كه سد اول دفاعي ضعيف مي شه

پوست و عرق و مخاط خشك شده و اينا

البته فكر كنم :-/

آقا يه چيزي! همه حيوونا خميازه مي كشن؟ ;D

چند نوع انتقال دارو به بدن داریم؟
بالاترین بازدهی رو کدوم یک از انواع انتقال دارو داره؟

Back
بالا