از نظر علمي تا الان ٣ تا داريم ولي شما متن اصلي كتاب رو بايد در نظر بگيري براي كنكورسلام ...یه سوال ...الان ما دقیقا سه نقطه وارسی داریم یا سه نقطه اصلی
اخه تو کتاب نشرالگو میگه فقط ۳نقطه ولی کتاب میگه ۳نقطه اصلی....
مرسیاز نظر علمي تا الان ٣ تا داريم ولي شما متن اصلي كتاب رو بايد در نظر بگيري براي كنكور
نکته داریم که میگه به جز جانواران گوشتخوار بقیه جانوران انزیم امیلاز دارند ....ینی عنکبوت که گوشتخوار این انزیم رو نداره؟از طرفی انسان این انزیم رو داره چون همه چیزخوار
جمله کتاب : در یک سیناپس نورون انتقال دهنده نورون پیش سیناپسی وسلول دریافت کننده سلول پس سیناپسی خوانده میشود !دارم فصل ۲زیست۲میخونم.... یه سوال دارم...تو الگومیگه سلول های پیشسیناپسی همواره نورون هستند درحالی که تو کتاب مهروماه میگه اغلب نورون هستند...الان کدوم قیددرسته؟؟؟؟؟
کتاب نداره ولی الگو و مهرو ماه دارنجمله کتاب : در یک سیناپس نورون انتقال دهنده نورون پیش سیناپسی وسلول دریافت کننده سلول پس سیناپسی خوانده میشود !
×کتاب اصلاً قید نداره سر این موضوع
معیار کتابهکتاب نداره ولی الگو و مهرو ماه دارن
ولی یکی الان گفت همواره درسته..معیار کتابه
درسته ولی خیلی وقتا تا قیدنباشه نمی تونیم بپذیریمش... چون ممکنه استثنا یا مثال نقض داشته باشهخب وقتی کتاب میگه " نورون انتقال دهنده " یعنی پیش سیناپسی همواره نورونه دگ
درست میگی...منظورم از مثال نقض واسه نکات دیگه ای که تو کتابه بود... ممنون واسه توجهتتو کتاب مثال نقضی برای این نیست، خودشم داره میگه نورون. اگه چیز دیگه ای بود قطعا مینوشت سلول
+ لزومی نداره هر چی تو کتابای کمک آموزشی هست درست باشه، اگرم باشه، معیار کتابه متاسفانه.
انگله.امیب اسهال خونی انگله یا نه؟
به نظرم توی الگو نوشته بود انگله ولی قلم چی انگل نگرفته بود
امیب اسهال خونی یه نوع اغازی...فک مکنم انگل هم هسانگله.
امیب اسهال خونی یه نوع اغازی.. انگل هم هس
کوتیکول و کرک میتونه داشته باشه، البته من نمیدونم تو کتاب درسی [اگه سوالت از متن کتاب درسی باشه] چی نوشته.دوستان ، ساقه ي گياهان علفي ، مي تونه كوتيكول و كرك يا سلول هاي ترشحي داشته باشه ، يا فقط مخصوص برگ هستند؟؟؟
درسته بنظرم. حالا بذار فکر کنم بازمبعد يه سوال ديگه ، اگه بگيم در ساقه گياهان دو لپه اي آوند ها حول يك دايره متحد المركز به صورت غير متناوب قرار دارند ، درسته؟؟؟