سوال و اشکالات زیست

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع amir.love
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سلام ...یه سوال ...الان ما دقیقا سه نقطه وارسی داریم یا سه نقطه اصلی
اخه تو کتاب نشرالگو میگه فقط ۳نقطه ولی کتاب میگه ۳نقطه اصلی....

سلام ...یه سوال ...الان ما دقیقا سه نقطه وارسی داریم یا سه نقطه اصلی
اخه تو کتاب نشرالگو میگه فقط ۳نقطه ولی کتاب میگه ۳نقطه اصلی....
از نظر علمي تا الان ٣ تا داريم ولي شما متن اصلي كتاب رو بايد در نظر بگيري براي كنكور

نکته داریم که میگه به جز جانواران گوشتخوار بقیه جانوران انزیم امیلاز دارند ....ینی عنکبوت که گوشتخوار این انزیم رو نداره؟از طرفی انسان این انزیم رو داره چون همه چیزخوار

نکته داریم که میگه به جز جانواران گوشتخوار بقیه جانوران انزیم امیلاز دارند ....ینی عنکبوت که گوشتخوار این انزیم رو نداره؟از طرفی انسان این انزیم رو داره چون همه چیزخوار

نه...آمیلاز برون سلولی رو فقط گیاه خواران و همه چیز خواران دارند چون تو غذاشون نشاسته پیدا میشه ولی گوشت خواران نیازی به آمیلاز(چه به صورت برون سلولی و چه به صورت درون سلولی) ندارند.

دارم فصل ۲زیست۲میخونم.... یه سوال دارم...تو الگومیگه سلول های پیشسیناپسی همواره نورون هستند درحالی که تو کتاب مهروماه میگه اغلب نورون هستند...الان کدوم قیددرسته؟؟؟؟؟

دارم فصل ۲زیست۲میخونم.... یه سوال دارم...تو الگومیگه سلول های پیشسیناپسی همواره نورون هستند درحالی که تو کتاب مهروماه میگه اغلب نورون هستند...الان کدوم قیددرسته؟؟؟؟؟
جمله کتاب : در یک سیناپس نورون انتقال دهنده نورون پیش سیناپسی وسلول دریافت کننده سلول پس سیناپسی خوانده میشود !
×کتاب اصلاً قید نداره سر این موضوع

جمله کتاب : در یک سیناپس نورون انتقال دهنده نورون پیش سیناپسی وسلول دریافت کننده سلول پس سیناپسی خوانده میشود !
×کتاب اصلاً قید نداره سر این موضوع
کتاب نداره ولی الگو و مهرو ماه دارن

خب وقتی کتاب میگه " نورون انتقال دهنده " یعنی پیش سیناپسی همواره نورونه دگ

خب وقتی کتاب میگه " نورون انتقال دهنده " یعنی پیش سیناپسی همواره نورونه دگ
درسته ولی خیلی وقتا تا قیدنباشه نمی تونیم بپذیریمش... چون ممکنه استثنا یا مثال نقض داشته باشه

تو کتاب مثال نقضی برای این نیست، خودشم داره میگه نورون. اگه چیز دیگه ای بود قطعا می‌نوشت سلول
+ لزومی نداره هر چی تو کتابای کمک آموزشی هست درست باشه، اگرم باشه، معیار کتابه متاسفانه.

تو کتاب مثال نقضی برای این نیست، خودشم داره میگه نورون. اگه چیز دیگه ای بود قطعا می‌نوشت سلول
+ لزومی نداره هر چی تو کتابای کمک آموزشی هست درست باشه، اگرم باشه، معیار کتابه متاسفانه.
درست میگی...منظورم از مثال نقض واسه نکات دیگه ای که تو کتابه بود... ممنون واسه توجهت;)

امیب اسهال خونی انگله یا نه؟
به نظرم توی الگو نوشته بود انگله ولی قلم چی انگل نگرفته بود

دوستان ، ساقه ي گياهان علفي ، مي تونه كوتيكول و كرك يا سلول هاي ترشحي داشته باشه ، يا فقط مخصوص برگ هستند؟؟؟
بعد يه سوال ديگه ، اگه بگيم در ساقه گياهان دو لپه اي آوند ها حول يك دايره متحد المركز به صورت غير متناوب قرار دارند ، درسته؟؟؟

دوستان ، ساقه ي گياهان علفي ، مي تونه كوتيكول و كرك يا سلول هاي ترشحي داشته باشه ، يا فقط مخصوص برگ هستند؟؟؟
کوتیکول و کرک میتونه داشته باشه، البته من نمیدونم تو کتاب درسی [اگه سوالت از متن کتاب درسی باشه] چی نوشته.
بعد يه سوال ديگه ، اگه بگيم در ساقه گياهان دو لپه اي آوند ها حول يك دايره متحد المركز به صورت غير متناوب قرار دارند ، درسته؟؟؟
درسته بنظرم. حالا بذار فکر کنم بازم :D

آخرین ویرایش:
Back
بالا