- نام مرکز سمپاد
- شهید مدنی
- شهر
- تبریز
- سال فارغ التحصیلی
- 1404
آیا در آرنج هر دو استخوان زیرین و زبرین شرکت میکند یا نه؟
در مفصل آن بله.آیا در آرنج هر دو استخوان زیرین و زبرین شرکت میکند یا نه؟
من دارم بر اساس دونسته های همین الانم میگم و قطعا اوکی نیست زیادکسایی که مبتلا به دیابت بی مزه هستن همیشه احساس تشنگی میکنن؟
منظورم اینه همیشه مرکز تشنگی هیپوتالاموس در تحریک و تولید پیام عصبی هست؟
یا فقط بعد اینکه احساس تشنگی کردن آب رو نوشیدن، دیگه هیپوتالاموس تا یه مدت کمی تو حالت تحریک و تولید پیام عصبی نیست؟
اون مفصل زانو بود که نازک نی شرکت نمیکرد ، تو ارنج شرکت میکنن استخون ها ی مشخص شده همونطور که زینب بود، فکر کنم با زانو قاطی کردی ولیآیا در آرنج هر دو استخوان زیرین و زبرین شرکت میکند یا نه؟
عه مرسی که گفتی@Ayeshe
اون سواله پرسیده بودم یادته ؟ که چرا اوند های نخستین رو حساب نمیکنیم در شکل ؟
تست 1463 نشر الگو تو پاسخش نوشته _ جون اوند های چوب نخستین بصورت پراکنده و جدا از هم قرار دارند و یک لایه را تشکیل نمیدهند
ببین من میتونم منظورشو بفهمم درباره این که اوند نخستین چوبی چون پراکنده اس تقریبا لایه حساب نمیشه و ایناعه مرسی که گفتی
ولی مگه فقط یه لایه آوند چوب نخستین بیشتر داریم؟ اصلا نمیتونم تصورش کنم که چجوریه
منم همین طور...ببین من میتونم منظورشو بفهمم درباره این که اوند نخستین چوبی چون پراکنده اس تقریبا لایه حساب نمیشه و اینا
پس پسینش چطورریه؟ من فقط از نشرالگو نقل قول کردم و نیاز به شفاف سازی دارم
بذار من دوشنبه برم مدرسه،با معلم زیست خوبه کلاس دارم/یه اقای پیر بامزه و باتحربه اس،اگه کمکی کرد خبرت میکنممنم همین طور...
پارسال پرسیده بودمش ولی ممنوناون مفصل زانو بود که نازک نی شرکت نمیکرد ، تو ارنج شرکت میکنن استخون ها ی مشخص شده همونطور که زینب بود، فکر کنم با زانو قاطی کردی ولی
غشای هسته دولایه اس ، هر لایه هم 2 لایه فسفولیپیده، هسته اندامک دوغشاییه ،مثل میتوکندری فکر کنم +کتاب زیست پایهٔ دهم، توی گفتار سوم فصل اول، بخش غشای یاختهای، گفته که «غشای یاختهای از دو لایه مولکولهای فسفولیپید تشکیل شده است.». حالا خیلی سبز میگه هسته دارای غشایی با چهار لایهٔ فسفولیپیدی است.
غشای هسته، با غشای یاخته فرق داره مگه؟ یا چی؟
واای راست میگی.غشای هسته دولایه اس ، هر لایه هم 2 لایه فسفولیپیده، هسته اندامک دوغشاییه ،مثل میتوکندری فکر کنم +
درسنامه اشغالهخب بچهها ظاهراً مشکل من با زیست تمومی نداره.
فعلاً فصل گوارشم و از همین حالا حتی یک سوال رو درست حل نمیکنم. هیچی هیچی هیچی ازش نمیفهمم.
ملت میگن درسنامه نخونید، منم نخوندم و تستاشو میزنم ولی خب نمیشه. اما درسنامهٔ لعنتی خیلی سبز هم که همش ترکیب با یازده و دوازدهه.
واقعاً کمک. هر دفعه زیست میخونم یه دور گریه میکنم و بعد میرم سراغ درس بعدی.
الآن همینجا دو نفر جوابمو دادن یکی میگه بخون یکی میگه نخون. فعلاً که نخوندم و درست نشده. باید بخونم و یه امتحانی بکنم. ولی خب خیلی آشغاله درسنامه قبولت دارم. : )))))درسنامه اشغاله
فیلم ببین و از کتاب تک پایه تست بزن
البته برای بعضیا درسنامه جوابه ولی به طور کلی فیلم خیلی بهتره
و اینکه حواست هست که حداقل ۴ ۵ بار باید کتاب بخونی تا بتونی به درصد ۵۰ ۶۰ برسی دیگه؟
انتظار نداشته باش یه بار بخونی بری ۸۰ بزنی…
bro منظورت چیه من تا حالا زیست فصل 2 رو حداقل بالای 5 بار زدم و بازم باهاش درگیرم چی چی میگیخب بچهها ظاهراً مشکل من با زیست تمومی نداره.
فعلاً فصل گوارشم و از همین حالا حتی یک سوال رو درست حل نمیکنم. هیچی هیچی هیچی ازش نمیفهمم.
ملت میگن درسنامه نخونید، منم نخوندم و تستاشو میزنم ولی خب نمیشه. اما درسنامهٔ لعنتی خیلی سبز هم که همش ترکیب با یازده و دوازدهه.
تو دختر باهوشی هستی و خفن ،شاید همین باعث میشه کمالگرا شی و اگهه احساس کنی تو یچیزی استعدادت کافی نیست کلی ناراحت شی،این رو قبول کن که تو خیلی هم خفنی که داری تلاشت رو میکنی و بعد یه مد کار باهاش میترکونیخب بچهها ظاهراً مشکل من با زیست تمومی نداره.
ببین سنا، نه جدی بحثم این نیست. امروزم درسنامه رو امتحان میکنم، ولی درسنامه خیلی وقتگیر و مسخرهست. علاوه بر اون، از بس حجمش زیاده مطمئنم اصلاً یادم نمیمونه.تو دختر باهوشی هستی و خفن ،شاید همین باعث میشه کمالگرا شی و اگهه احساس کنی تو یچیزی استعدادت کافی نیست کلی ناراحت شی،این رو قبول کن که تو خیلی هم خفنی که داری تلاشت رو میکنی و بعد یه مد کار باهاش میترکونی
من تا حالا درسنامه های خیلی سبز رو نخوندم و از کتابش استفاده نکردم راستش، اما بنظرم درسنامه نشرالگو سطح معقولی داشت و کیو ار کد هاش برای خوندن از رو کتاب خیلی بدرد بخور بودن، اگه میتونی یه سری کلاس ببینی خیلی خفن میشه چون من دهم کلاسی نداشتم و مثلا میبینم نکته هایی که خودمو نصف کردم تا مثلا یادبگیرم رو فرهمندنیا خیلی ساده و روون میگه و میشه یاد گرفت ، خیلی فرایند یادگیری سریع میشه.ببین سنا، نه جدی بحثم این نیست. امروزم درسنامه رو امتحان میکنم، ولی درسنامه خیلی وقتگیر و مسخرهست. علاوه بر اون، از بس حجمش زیاده مطمئنم اصلاً یادم نمیمونه.
چرا اینطوریه این زیست؟ بیشعور من این همه خوشم میاومد ازت که. : ))