آکسون نورون حرکتی که توی اندام عمله. به نظر میآد آکسون نورون حسّی و دندریت نورون حرکتی توی بخش سفید قرار دارند.به نقل از سایهـ سرد :× زیست دو ... فصل دو... اعصاب... گفته بخش سفید نخاع اکسون و دندریت ـه !!
دندریت چ نوع نورونی؟!
تا جایی که من میدونم و بهمون درس دارن فقط اکسون نورون حسی و حرکتی هس تو بخش سفید!
به نقل از SaϔnA.M :آکسون نورون حرکتی که توی اندام عمله. به نظر میآد آکسون نورون حسّی و دندریت نورون حرکتی توی بخش سفید قرار دارند.
بخش خاکستری شامل نورونهای رابط + جسم سلولی و دندریت نورونهای حرکتی ـهبه نقل از سایهـ سرد :× زیست دو ... فصل دو... اعصاب... گفته بخش سفید نخاع اکسون و دندریت ـه !!
دندریت چ نوع نورونی؟!
تا جایی که من میدونم و بهمون درس دارن فقط اکسون نورون حسی و حرکتی هس تو بخش سفید!
پایانه ی آکسونی نورون حرکتی توی اندام عمله ولی خود آکسون از جسم سلولی یعنی از داخل نخاع شروع میشه. و دندریت نورون حرکتی فاقد میلینه پس نمیتونه ماده ی سفید باشه. دندریت نورون حسی هم که اصلا توی نخاع نیست. پس با اینکه کتاب گفته ماده ی سفید محتوی آکسون و دندریت نورون هاست، میشه نتیجه گرفت که منظور از دندریت، فقط دندریت نورون رابط بوده؛ هوم؟به نقل از SaϔnA.M :آکسون نورون حرکتی که توی اندام عمله. به نظر میآد آکسون نورون حسّی و دندریت نورون حرکتی توی بخش سفید قرار دارند.

به نقل از پریناز :پایانه ی آکسونی نورون حرکتی توی اندام عمله ولی خود آکسون از جسم سلولی یعنی از داخل نخاع شروع میشه. و دندریت نورون حرکتی فاقد میلینه پس نمیتونه ماده ی سفید باشه. دندریت نورون حسی هم که اصلا توی نخاع نیست. پس با اینکه کتاب گفته ماده ی سفید محتوی آکسون و دندریت نورون هاست، میشه نتیجه گرفت که منظور از دندریت، فقط دندریت نورون رابط بوده؛ هوم؟
کتاب درسی با این جور جمله هایی که میشه دوصفحه بسطشون داد؛ بعد بازم بیان بگن زیست حفظیه شما فقط از رو کتاب حفظ می کنین. :/
اه آره حواسم به اون نبود. #-o رابط کلاً میلین نداره..به نقل از سایهـ سرد :ببین اصن نورون رابط کلن تو قسمت خاکستری ـه ( هم دندریت هم اکسون هم جسم که هیچ کدوم هم میلین ندارن)
دندریت و جسم نورون حرکتی و قسمتی از اکسون نورون حسی تو قسمت خاکستری ـه!
به طور کلی => دندریت نورون حسی که قبل از گره عصبی ـه و نزدیک نخاع است... دندریت حرکتی هم توی قسمت خاکستری ـه... دندریت نورون رابط هم تو قسمت خاکستری ـه!
دیگه نورونی نمونده که دندریتش تو قسمت سفید باشه؟! اوهوم؟!

به نقل از alimoola :چرا دور دندریت نورون هایی که مربوط به اعضای حسی است غلاف دارد؟

قبلش سلول پستانی رو میذارن یه جا که چرخه سلولیش متوقف میشه!من یه جا خوندم که این کارو واسه تمایز زدایی انجام میدن،اما چجوری با توقف چرخه سلولی تمایز زدایی انجام میشه؟!