• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوال و اشکالات زیست

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع amir.love
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوال و اشکالات

به نقل از hamed.yas :
بافت همبند همون بافت پیوندی ایه که اجزای داخلی شکم رو به هم وصل میکنن.مثن شما فرض کن دو تا دستتو گذاشتی رو هم.حالا پوست کف دستات که رو همن میشن بافت همبند.( تو گایتون و لوی گفته فک کنم.)
ماتریکس هم که همون ماده ایه که از سلول های غضروفی ترشح میشه.حالا ماده ی زمینه ای یا یه چیزای دیگه ای هم میگن بهش.ولی آره فک کنم همون بشه.
++تا اونجایی که من میدونم. :) :-" :-/ :-/
تو گری گفته بود غضروف نوعی بافت همبند است...
منظور از همبند یه وقت همون بافت پیوندی خودمون نیست؟

به نقل از سوشــیانت :
تو گری گفته بود غضروف نوعی بافت همبند است...
منظور از همبند یه وقت همون بافت پیوندی خودمون نیست؟
گفتم که بالا!! چرا همونه! اصن معنیاشم یکیه! همبند.و پیوندی.
ولی اینطوری باید بگیم که: هر بافت همبندی پیوندیه ولی هر بافت پیوندی ای همبند نیست. :-? :-?

به نقل از Møøń-Łįkē :
به طور کلی پروتئین های غشایی توسط ریبوزوم های چسبیده به شبکه آندپلاسمی ساخته میشن

آنزیم های خود ER رو هم باز ریبوزوم های چسبیده به ER سنتز میکنن،ریبزوم های آزاد فقط آنزیم های سیتوپلاسمیو میسازن

تا جایی که من میدونم RER تو سنتز فسفولیپید ها دخالتی نداره چون این وظیفه SER هسدش باز هم باید از کتابای بیولوژی سلولی دنبال صحت این مطلب باشی
انزیم های SERفسفولیپید ها رو میسازن که خود این انزیم ها ازریبوزوم های روی RER ساخته شدن بنابر این اندو پلاسمی زبر به طور غیر مستقیم تو سنتز فسفو لیپید دخالت داره.

خانواده ای دوفرزنددارند که یکی ازآنهادختراست ودرروزدوشنبه به دنیاآمده است چه قدراحتمال دارد فرزنددیگردخترباشد؟ :-/

خیلی ممنون ازهمکاریتون جواب روخودم پیداکردم میشه 27/13

پاسخ : چرا تعداد تیمین ها با آدنین ها برابر نیست؟

اون 0.3 درصد اختلافی که بین A و T و C و G هست به خاطر خطای اندازه گیری و آزمایشه.

البته خود اندازه گيري درسته ولي دقت كنيد كه هميشه rna متصل به دي ان اي وجود داره و همين طور نءوكلتيد هاي آزاد درون سلول هم هستن كه شما در حين اندازه گيري در واقع داري اون هارو هم مي شمري كه قطعا اونها از قوانين جفت شدن و مكمل شدن پيروي نمي كنن، تازه من در مورد دي ان اي هاي بيش از دو رشته در سلول شنيدم .
اون بخش دوم سوال هم كه گفته چهار تا بيست و پنج تا بديهيه كه هيچ دليلي نداره كه حتما اين جوري باشه .

به نقل از amirkianpour :
منظور من dna هست توی دی ان ای آدنین ما 30.4 است و تیمین ما 30.1 چرا؟ اصلاً این سه دهم درصد اختلاف برا چیه اصلاً چرا بازهای آلی به نسبت 4 تا 25 درصد نیست؟
به خاطر این که یه جاهایی از مولکول DNA تک رشته ای ـه

در انتهای هر رشته dna یک سری توالی تکرارشونده و بدون رمز داریم که بهش میگن تلومر.اینا هیچ چیزی رو تو سلول رمز نمیکنن و فقط برای محافظت از dna وجود دارن.هنگام همانند سازی dna یک رشته به صورت قطعات اکازاکی همانند سازی میشه.و برای همین آنزیم dna polymerase کاملا تا آخر اونو همانند سازی نمیکنه و در هر همانند سازی قسمتی از یک رشته dna (که این قسمت ، جزیی از همون تلومره )حذف میشه.واسه همین دقیقا مثه هم نیستن دو رشته و یه اختلاف جزیی در درصد بازها وجود داره.
:)

به نقل از hamed.yas :
در انتهای هر رشته dna یک سری توالی تکرارشونده و بدون رمز داریم که بهش میگن تلومر.اینا هیچ چیزی رو تو سلول رمز نمیکنن و فقط برای محافظت از dna وجود دارن.هنگام همانند سازی dna یک رشته به صورت قطعات اکازاکی همانند سازی میشه.و برای همین آنزیم dna polymerase کاملا تا آخر اونو همانند سازی نمیکنه و در هر همانند سازی قسمتی از یک رشته dna (که این قسمت ، جزیی از همون تلومره )حذف میشه.واسه همین دقیقا مثه هم نیستن دو رشته و یه اختلاف جزیی در درصد بازها وجود داره.
:)
البته بايدبگم اين تك رشته اي انتها دليل بيشتر بودن آدنين بر تيمين و يا بهتر بگم دليل اصلي تفاوت نيست به چند دليل :
١- بر اساس كتاب درسي باكتري اشريشيا كلي هم درش اختلاف در درصد باز ها وجود داره در حالي كه اين باكتري دي ان اي حلقوي داره كهاين دي ان اي براي همانند سازيش نيازي به قطعات تلومري نداره ،
2-توالي تلومري به صورت TTAGGGG هست كه تو كتاب درصد آدنين بيشتر از تيمين نوشته شده پس قطعا مي شه نتيجه گرفته يه اختلاف درصدي كه تاثيرش بيشتر از تلومره باعثه اين تغيير شده .
پس فك كنم با توجه به اينا دليل اصليش همون وجود نءوكلوتيد هاي آزاد و همين طور rna هاي متصل به دي ان اي كه تيمين ندارن و غلظت آدنين رو نسبت به تيمين بالا مي برن .

Back
بالا