• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوال و اشکالات زیست

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع amir.love
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
دوستان واقعا اگه ازتون برمياد كمكم كنين ى اصن يه وضعيه
با اين كه تويه مدرسه هيچ درسيو به اندازه زيست وقت نذاشتم ولي باز هم تو تابستون اوضاع ناجوره سرعتم ٥ صفحه در يك ساعت و نيم ، خواهشا كمكمكككك

دوستان واقعا اگه ازتون برمياد كمكم كنين ى اصن يه وضعيه
با اين كه تويه مدرسه هيچ درسيو به اندازه زيست وقت نذاشتم ولي باز هم تو تابستون اوضاع ناجوره سرعتم ٥ صفحه در يك ساعت و نيم ، خواهشا كمكمكككك
الان کیفیت برات مهمه یا کمیت؟

این سرعت که عالیه
من تو تابستون طوری زیستم خوندم که صفحه ای ۱ساعت طول میکشید
به خاطر اینه ک میخواستین تو یه دور کامل مطلبو دریافت کنید . دور اول باید درحد روخوانی باشه جوری که امکان داره اصلا دور اول چیزی نفهمید .خیلی سریع باید دور اولو تموم کنید بعد برید سراغ دور دوم و سوم و ...

به خاطر اینه ک میخواستین تو یه دور کامل مطلبو دریافت کنید . دور اول باید درحد روخوانی باشه جوری که امکان دارخ اصلا دور اول چیزی نفهمید .خیلی سریع باید دور اولو تموم کنید بعد برید سراغ دور دوم و سوم و ...
صرفن که تو یه ساعت همون صفحه رو نمیخوندم که
تو کل زیست دنبال مطالب مرتبط با اون صفحه میگفتم و همین خوندن باعث پیشرفت خیلی زیادی تو زیست من شد

صرفن که تو یه ساعت همون صفحه رو نمیخوندم که
تو کل زیست دنبال مطالب مرتبط با اون صفحه میگفتم و همین خوندن باعث پیشرفت خیلی زیادی تو زیست من شد
خودمم فك ميكنم به خاطر اينه كه ميشينم فك مي كنم ببينم اين مطلب به چي چيز هاي ديگه ربط داره ولي خب خيلي وقت ميگيره جوري كه بعضي موقع ها نميرسم به بقيه

آخرین ویرایش:
خودمم فك ميكنم به خاطر اينه كه ميشينم فك مي كنم ببينم اين مطلب به چي چيز هاي ديگه ربط داره ولي خب خيلي وقت ميگيره جوري كه بعضي موقع ها نميرسم به بقيه درسا ، ،ببخشيد مي تونم از شما بپرسم فقط پشتيبان براي ٩٧ ميشيد؟؟؟ يا ٩٨ هم ممكنه؟؟؟ ببخشيد اين آخري خيلي اسپم بود
خوب دور اول اینکارو نکنید !دور اول خیلی راحت و منطقی بخونید بعد که تست بزنید(تست های ترکیبی مخصوصا ) ارتباط هاشو متوجه میشید اونوقت به کتابتون وارد کنید تا برای دور بعد به این چیزا فکر نکنید:)
کتاب زیر ذره بین یه سری از نکته هارو داره میتونید از اون کمک بگیرید ولی رفرنس اصلیتون اون نباشه:)

بچه ها اگه تونستيد جواب اين ٢ سوالو بديد ، ممنون
١- تويه كتاب درسي سال دهم نوشته دريچه هاي سيني در ابتداي سرخرگ هاي خروجي از قلب هستند ، يعني مثلا تو آزمون ها اگه بگه دريچه هاي قلب اين دوتا حساب نيستن؟؟؟ يا بايد دريچه هاي سيني و دهليزي بطني رو با هم حساب كرد؟؟؟
٢- بزرگ شدن قلب چجوري رخ ميده؟؟؟ در حد كتاب دبيرستان باشه، ممنون ميشم

در مورد سوال یک، دریچه های قلبی فقط میترال و سه لختی هستن، اگه سینی هم حساب کنن غلطه. دریچه های سینی دریچه سرخرگ ها هستن. اتفاقا سوالم زیاد دیدم ازش

در مورد سوال دو هم، والا من تو کتابای درسی چیزی ندیدم ازش و نظري ندارم "-:
یعنی نظری که دارم ((: اما از فردی که اطلاعات بیشتری داشته باشه بپرسی بهتره

١- تويه كتاب درسي سال دهم نوشته دريچه هاي سيني در ابتداي سرخرگ هاي خروجي از قلب هستند ، يعني مثلا تو آزمون ها اگه بگه دريچه هاي قلب اين دوتا حساب نيستن؟؟؟ يا بايد دريچه هاي سيني و دهليزي بطني رو با هم حساب كرد؟؟؟

در حد دبیرستان نمیدونم من میگم خودتون ببینین کدوم ب کتابتون مربوطه :-?
کلن مواقعی ک قلب نیاز داره زور بیشتری بزنه نیروی خودش کافی نیست برا پمپاژ خون در دراز مدت رخ میده مثل فشار خون بالای دیاستولی ک قلب قدرت پمپاژشو زیاد میکنه ک بتونه خون پمپاژ کنه (توضیح بیشتر خواستین بگین تا بگم چون توضیحش خ فراتر از دبیرستانه)
یا سکته های قلبی ک یه بخشی از سلولهای قلب از کار میفتن و قلب برا اینکه کارایی قبلیشو ب دست بیاره عضلاتشو قوی میکنه (تقسیم عضله قلبی خ کم اتفاق میفته و همون بزرگ شدن سلولهای عضله هست ک پیش میاد کلن با زیاد شدن اکتین و میوزین ها)
در حد دبیرستان این دو تا شاید بتونه باشه :-?

Back
بالا