• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوال و اشکالات زیست

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع amir.love
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوال و اشکالات

به نقل از Kafsh Duzak :
آخه من از معلمامون شنیدم که هس :-/

پس خرگوشای سفید زال نیسن.... ولی چطور میشه که یه خرگوش رنگ ِ پوستش سیاه و سفید میشه ؟!

خب اگه رنگ ِ سیاه و سفید هم توان باشن که دیگه نمیشه رنگ ِ پوست یه خرگوش سفید یا سیاه ِ خالص باشه...

میشه ؟! :-??
اگه پدر و مادر جفتشون سیاه خالص یا سفید خالص باشن چرا نشه؟! :-?

به نقل از Dr.Stansfield :
اگه پدر و مادر جفتشون سیاه خالص یا سفید خالص باشن چرا نشه؟! :-?

خودت داری میگه اگه
حالا چ میدونی اون خرگوش سیاه و سفیدی ک دیدی مامان باباش چ شکلی بودن

اگه هردو مشکی هومو باشن خب تقریبا غیر ممکنه
مگه جهش هایی که خیلی نادرن

به نقل از PrOFESSIONAL :
خودت داری میگه اگه
حالا چ میدونی اون خرگوش سیاه و سفیدی ک دیدی مامان باباش چ شکلی بودن

اگه هردو مشکی هومو باشن خب تقریبا غیر ممکنه
مگه جهش هایی که خیلی نادرن
داره میگه اگه همتوان باشن...چه طور میشه خالص سیاه یا سفید باشه؟
میگم هم توان در صورتی بروز میکنه که پدر یا مادر یا هردو همتوان یا یکی سفید یکی مشکی ...اینجوریه که سیاه سفید میشه و همون هم توان...
حالا اگه هر دو سفید یا هر دو مشکی باشن که اگه واقعا" در خرگوش این صفت هم توان بوده باشه صد در صد خالص ان بچه هم خالص سفید یا مشکی میشه !
من در صورتی که همتوان باشه گفتم

اصلا مگه در صورت ِ هم توان بودن ، امکان سفید ِ خالص یا سایه ِ خالص هس ؟!

فک نکنما.... :-/

پ.ن : X_X میشه آقا ، میشه...

ولی من جریان ِ خرگوشا رو نفهمیدما...

به نقل از Kafsh Duzak :
اصلا مگه در صورت ِ هم توان بودن ، امکان سفید ِ خالص یا سایه ِ خالص هس ؟!

فک نکنما.... :-/

پ.ن : X_X میشه آقا ، میشه...

ولی من جریان ِ خرگوشا رو نفهمیدما...

بابا خیلی واضحه : WW ----- BB
l
BW

به نقل از SaϔnA.M :
نه ! :دی
یکی از ویژگی های آلبینو ها اینه که شبکیه چشمشون به نور حساسه و رنگ چشمشون هم روشنه ( یه رنگ خاصیه ) و مشکل دید توی روز دارن . بعد فکر نکنم خرگوشای سفید این مشکل رو داشته باشن . یعنی مدتی که باشون آزمایش کردم چیزی ندیدم که نشون بده دیدشون مشکل داره و البته چشماشونم مشکیه ! :-?

عنبیه شون رنگدانه نداره و شفافه در نتیجه رگ های خونی به وضوح از درون چشمشون دیده میشه در نتیجه چشمشون قرمز دیده می شود. خرگوش های زال دید ضعیف تری دارن. و خرگوش ها غیر زال (حتی سفیدا) از نظر دید عین همن.

اونو که منم بلدم ;D

پس یعنی واسه خرگوشای سفید دو حالت ممکنه پیش بیاد : 1. یا زالن 2. یا رنگ پوست خودشون سفیده...

با تشکر از همه >:D<

سلام.......

چه خوبه که بعضیا جمع بندی میکنن........ ;;)

سوال :
فصل 7 زیست 2 (3 دبیرستان)

1) اگر جدا نشدن کروموزوم ها در آنافاز میوز2 صورت بگیره ، چی میشه ؟؟؟؟ :-??
2)خط های آخر این فصل ، مفهوم یکیشون اینه که اسپیروژیر علاوه بر قطعه قطعه شدن ،میتونن در شرایط عادی مثل آمیب هم تقسیم شن ؟؟؟؟ :-??

:-h

در مورد تشخیص سن درخت با حلقه های سالیانه ، کسی میتونه با تصویر توضیح بده......؟؟؟ :-??

:)

به نقل از dark-night :
سلام.......

چه خوبه که بعضیا جمع بندی میکنن........ ;;)

سوال :
فصل 7 زیست 2 (3 دبیرستان)

1) اگر جدا نشدن کروموزوم ها در آنافاز میوز2 صورت بگیره ، چی میشه ؟؟؟؟ :-??
2)خط های آخر این فصل ، مفهوم یکیشون اینه که اسپیروژیر علاوه بر قطعه قطعه شدن ،میتونن در شرایط عادی مثل آمیب هم تقسیم شن ؟؟؟؟ :-??

:-h

1. تو سلولی که این مشکل براش پیش میاد، چون تو آنافاز2 کروماتید میخواد جدا بشه پس یه سلول همون کروموزوم عادی خودش (که کروماتید جدا نشده داره -> کروموزوم مضاعف شده) رو داره + اون کروماتیدی که در حالت کلی از اون یکی کروموزوم تو سلول میاد (من سلول رو 2n در نظر گرفتم یعنی 2 تا کروموزوم مضاعف شده داریم) و اون یکی سلول فقط همون یه کروماتید رو داره و اون کروماتیدی که باید از اون یکی کروموزوم میومد رو دیگه نداره چون جدا نشده یارو!!!
قابل فهم بود ؟ ;D
2. نهههه! آمیب که تقسیم سلولی به اون صورتی که ما مد نظرمونه نداره! صرفا دو نیم میشه!
تولید مثل اسپیروژیر رو تو پیش میخونیم، اونجا توضیح میده که اسپیروژیر تو تولید مثل غیر جنسیش، درون خودش میتوز انجام میده و کلی نی نی بوجود میاره که بدن مامانشونو میترکونن میریزن بیرون ;D این اینجا منظورش از "تقسیم سلول های خود..." همین روش تولید مثل غیر جنسیشه که توضیح دادم

به نقل از dark-night :
در مورد تشخیص سن درخت با حلقه های سالیانه ، کسی میتونه با تصویر توضیح بده......؟؟؟ :-??

:)

همون تصویری که تو کتاب سال سوم هست یا این:

treering.GIF

ببین اول از همه باید این 2 تا رو از هم جدا کنی : سال پر باران کم باران /// یا فصل پرباران کم باران

توو سال پرباران "کلاً" آوند ها ضخیمه (تو کتاب درسی ص 220 خیلی قشنگ مشخصه) ، اما تو سال کم باران آوند ها "کلاً" نازکه

حالا داریم فصل پرباران کم باران

ببین دقیقاً یه خط تیره + روشن میشه یه سال. تیره که نشون دهنده آوند ضخیمه ست مال فصل پر باران ، روشن مال آوند کم قطرست مال فصل کم باران. و خب این 2 تا فصل مال یه سال هستن.

دقت کن فصل پرباران ِ سال پرباران به مراتب ضخیم تر از فصل پرباران ِ سال کم بارانه...

اگه بد توضیح دادم بگو!

Back
بالا