armita کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 2,204 امتیاز 686 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان ۱ شهر تهران دانشگاه شریف رشته دانشگاه علوم کامپیوتر 2010/2/12 #81 پاسخ : کمبود مدیر به زودی اعلام می کنیم
amir.love کاربر فوقحرفهای ارسالها 782 امتیاز 61 نام مرکز سمپاد شهید هاشمی نژاد1 شهر مشهد 2010/2/14 #82 پاسخ : کمبود مدیر ماشالا بابا چقر شما میخوابین من یک مطلب رو دیروز هم به آرمیتا 2بار پ.خ کردم اما جواب نداد اصلا نگفت درست میگم یا غلط الانم که هیچ مدیر دیگه (هیچ مسولی کلا)!آنلاین نیست بهش بگم یکی بیاد لطفا
پاسخ : کمبود مدیر ماشالا بابا چقر شما میخوابین من یک مطلب رو دیروز هم به آرمیتا 2بار پ.خ کردم اما جواب نداد اصلا نگفت درست میگم یا غلط الانم که هیچ مدیر دیگه (هیچ مسولی کلا)!آنلاین نیست بهش بگم یکی بیاد لطفا
armita کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 2,204 امتیاز 686 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان ۱ شهر تهران دانشگاه شریف رشته دانشگاه علوم کامپیوتر 2010/2/14 #83 پاسخ : کمبود مدیر 1- اون موقع که شما پیغام فرستادین من آنلاین نبودم {در سه ساعت گذشته اش آن لاین بودم !} 2- وقتی که اون انجمن خودش مدیر داره باید به اون بگین
پاسخ : کمبود مدیر 1- اون موقع که شما پیغام فرستادین من آنلاین نبودم {در سه ساعت گذشته اش آن لاین بودم !} 2- وقتی که اون انجمن خودش مدیر داره باید به اون بگین
Sampadik کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,666 امتیاز 7,042 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 شهر تــهران 2010/2/14 #84 پاسخ : کمبود مدیر اا؟؟آقای مطهری خیلی خوب بود!چرا رفت؟؟
amir.love کاربر فوقحرفهای ارسالها 782 امتیاز 61 نام مرکز سمپاد شهید هاشمی نژاد1 شهر مشهد 2010/2/14 #85 پاسخ : کمبود مدیر به نقل از nOghte : اا؟؟آقای مطهری خیلی خوب بود!چرا رفت؟؟ کلیک کنید تا باز شود... به دلیل داشتن کنکور و خراب شدن لپ تاپشون
پاسخ : کمبود مدیر به نقل از nOghte : اا؟؟آقای مطهری خیلی خوب بود!چرا رفت؟؟ کلیک کنید تا باز شود... به دلیل داشتن کنکور و خراب شدن لپ تاپشون