• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

عدالت ماترياليست ...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع pico
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : عدالت ماترياليست ...

چرا ما بيهوده اينجا نيستيم ؟
اگه باشيم چي ؟

به نقل از pico :
چرا ما بيهوده اينجا نيستيم ؟
اگه باشيم چي ؟
چرا بیهوده باشیم؟؟

سوالمو با سوال جواب نده ...

من نگفتم بيهوده هستيم . من گفتم چرا ميگي حتما ما بيهوده نيستيم ...

به نقل از pico :
1چرا ما بيهوده اينجا نيستيم ؟
2اگه باشيم چي ؟
1برای اینکه برای هدفی پابه این جا گذاشتیم،خودت کاری رو بدون هدف و بیهوده انجام میدی؟
2ثابت کن بیهوده ایم اگه بودیم بعدش میگم چی میشه.

به نقل از skYboy :
1برای اینکه برای هدفی پابه این جا گذاشتیم،خودت کاری رو بدون هدف و بیهوده انجام میدی؟
2ثابت کن بیهوده ایم اگه بودیم بعدش میگم چی میشه.
1_من ميگم چرا فكر ميكني ما براي يه هدف به اينجا پا گذاشتيم تو ميگي چون براي يه هدف پا به اينجا گذاشتيم . :))
2_شايد بيهوده باشيم شايد نباشيم . من اينو ميگم . تو ميگي بيهوده نيستيم و من ميگم چرا ؟

در ضمن بستگي داره تعريفت از بيهودگي چي باشه ... ولي در كل معلومه كه هممون كار هاي بيهوده و بي هدفه زيادي انجام داديم ...

اما اگه منظورت دليله ... كه بايد بگم هيچكس نميتونه بگه ما كارهامون دليل داره يا تصادفيه ...

به نقل از pico :
1_من ميگم چرا فكر ميكني ما براي يه هدف به اينجا پا گذاشتيم تو ميگي چون براي يه هدف پا به اينجا گذاشتيم . :))
2_شايد بيهوده باشيم شايد نباشيم . من اينو ميگم . تو ميگي بيهوده نيستيم و من ميگم چرا ؟

در ضمن بستگي داره تعريفت از بيهودگي چي باشه ... ولي در كل معلومه كه هممون كار هاي بيهوده و بي هدفه زيادي انجام داديم ...

اما اگه منظورت دليله ... كه بايد بگم هيچكس نميتونه بگه ما كارهامون دليل داره يا تصادفيه ...
تو خیلی سوال میپرسیا . به نظر من عدالت واقعی وجود نداره . و همه به نفع خودشون کار میکنن

اين نظره منم هست ؟

سلام
در این تاپیک به بحث در باره ی ماتریالیسم و .. اون می پردازیم .
آیا دنیا می تونه تصادفی به وجود اومده باشه ؟ آیا جهان مادی است و خدا وجود ندارد و...
اگه جای این بحث توی این انجمن نیست مدیران لطف کنند انتقال بدن.
ممنون

فکر میکنم بهتره اول یه تعریف از ماتریالیسم ارائه کنیم، بعد روش بحث کنیم.

کسی میتونه یه تعریفی که بین همه ی عقاید مطرحه و دیدگاه تئوری پردازان این تفکر هست رو بگه؟
لطفا با منبع

مورد داره...
کتابای صادق هدایتو بخون...
تو اینترنت هست: "هادی صداقت" رو سرچ کن...

Back
بالا