پوست و مو

robomash

Lily Delicated
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی نرم افزار
پاسخ : پوست و مو

كلا اگه سالي يه بار فقط چند سانت از سر موهات كوتاه كني هم از شر موخوره خلاص ميشي,هم رشد موهات بهتر ميشه. بعد كوتاه كردن برس, كليپس, كش و چيزايي كه قبلا استفاده ميكردي بشور و تميز كن.

scamp42

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رشت
مدال المپیاد
زیست

تاثیر بیماری کلیه بر پوست ومو
بیماران مبتلا به نارسایی کلیه در طول درگیری دراز مدت یا دائمیبا این بیماری همواره دچار عوارض فراوانی میشن که هریک به نوبه خود دردسر افرین ومشکل زا هستن. از انجا که نارسایی کلیه با جان بیمار سر وکار دارهمواره مورد توجه مردم قرار گرفته
تغییر رنگ پوست:
تغییر رنگ پوست به خصوص پوست چهره یکی از شکایت های رایج بیماران کلیوی است علت بروز این عارضه ناتوانی کلیه در دفع سموم بدن ورسوب این سم ها در لایه های پوست نواحی مختلف بدن از جمله صورت است البته ممکن است کم خونی نیز در این تغییر رنگ موثر باشد یکی از هورمون های مهمی که در خون سازی نقش دارن اریتروپوئیتین است. ایجاد نارسایی در عملکرد کلیه به تدریج باعث اختلال و کاهش میزان ترشح این هورمون از کلیه می شود واین وضعیت در نهایت باعث کم خونی و تیره شدن رنگ پوست خواهد شد
خشکی وخارش پوست:
خشک شدن پوست از دیگر عوارض پوستی بیماری های کلیوی است در بیماران مبتلا به نارسایی کلیه پوست ظرافت و لطافت خود را از دست می دهد .حالت شکننده پیدا می کند ودچار خارش های گسترده یا محدود می شود این خارش باعث می شود فرد مدام پوست خود را بخاراند

ضایعه های پوستی:
ضایعات پوستی که برخی بیماران مبتلا به نارسایی کلیه به ان دچار می شوند به دلیل رسوب برخی ترکیب ها از قبیل فسفات ها و دیگر ترکیب های فسفردار است که ضایعات برجسته ای در سطح پوست نواحی مختلف بدن این بیماران به وجود می اید
در مراحل اولیه نارسایی پیشرفته کلیه ققره های برفک مانندی به نام شبنم اورمیک روی پوست وبیشتر در نواحی ساق پا ایجاد می شود این ضایعاتبیشتر در افرادی که نارسایی پیشرفته کلیه دارند وهنوز تحت درمان دیالیز قرار نگرفته اند دیده می شود و بعد از شروع دیالیز برطرف می شود
همچنین ضایعات سئراخ کننده پوست که این ضایعات دانه ای برجسته زیر پوستی هستند که حالت گنبدی شکل دارند وقسمت میانیشان کمی گود است اندازه انها به یک نخود هم می رسد و بیشتر در نواحی ساق پا دیده می شوند ضایعات سوراخ کنده پوست به شدت خارش دار هستند.
ورم پوسـت:
به طور معمول بیماری های کلیوی باعث دفع پروتئین زیاداز بدن می شوند و در نتیجه میزان البومین خون کاهش پیدا می کند و یکی از عوارض جدی کاهش البومین. ایجاد ورم در پوست است دلیل این عارضه تجمعه اب دربافت زیر پوست است این عارضه در ناحیه جلوی شکم با وضوح بیشتری دیده می شود.همچنین در ساعت های اولیه صبح تورم در اطراف چشم ها به خصوص در کودکانی که دفع پروتئین دارند قابل مشاهده است این تورم در ساعت های بعدی روز به خصوص در بیماران کلیوی دارای تحرک بیشتر به تدریج در پاها بروز می کند این تورم وچین خوردگی ها در پوست بیماران مبتلا به نارسایی کلیه به دلیل عدم توانایی نگهداری اب در لایه شاخی پوست ایجاد می شود
ریزش مو:
کم مویی وریزش مو در نواحی انتهایی اندام ها به ویژه در دست ها و پاها از عوارض ناراسایی کلیه است.در نواحی ساق و روی پای این بیماران مویی نمی روید در برخی موارد ریزش وشکنندگی موی سر به دلیل کاهش فاکتورهایخونی ماننداسد فولیک و روی افزایش می یابد و حتی گاهی طاسی های موضعیرا در پی دارد از عوارض دیگر در پوستی در بیماران کلوی نازک شدن پوست پلک هاست
کبود هایی نیز درپوست این بیماران دیده می شود که به دلیل اختلال انعقادی و عملکرد پلاکت هاست به طور معمول درنقاط مثل ساق پاها دست ها وشکم دیده می شود که احتمال وارد شدن ضربه های هرچند خفیف ان بیشتر است

arshia

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد1
شهر
مشهد
مدال المپیاد
یه بار جو گرفتم 2 ماه از وقته با ارزشمو گذاشتم برا المپیاد شیمی بعده 2 ماه تازه فهمیدم چه خریتی کردم :دی
دانشگاه
iauctb
رشته دانشگاه
عمران

موهام درست شد :D
زینک رو ادامه دادم + ماینوکسیدیل + دارو تقویتی گیاهی سینره !
فقط اگه میبینین موهاتون میریزه بی تفاوت نباشین ! کچل میشین بهتون زن نمیدن :D

ghazale.gh

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قوچان
دانشگاه
فردوسی
رشته دانشگاه
فیزیک

شوره ی مو چ جوری رفع میشه؟؟؟؟!!!! :-?

N.Y.M

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
TEH
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی برق

ااااااااااااااااا دوستان
من پوستم چربه بعد تند تند باید موهامو بشورم
شامپوم هم واسه موهای چربه ولی بازم نمیشه کنترلش کرد
اگر هم ی روزی خدایی نکرده اتو بکشم موهامو که اصن چن ساعت بعد باید بشورمشون :rolleyes:
یه کمکی چیزی ورژن شامپویی؟
=========================================
واسه جلوگیری از مو خوره هم یه چنتا راه بگید لطفن
=========================================

كياناز

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگـان ۱
شهر
اصفهـان
سال فارغ التحصیلی
96

به نقل از غَــزالــه :
شوره ی مو چ جوری رفع میشه؟؟؟؟!!!! :-?
شنيدم نبايد با انگشتات و سفت پوست ِ سرتو بمالي، فقط با كف ِ دست !

+كمك !!!
من ريزش مو گرفتم !!!
دارم كچل ميشم...

pucy cat

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 4
شهر
تهــران

به نقل از كياناز :
شنيدم نبايد با انگشتات و سفت پوست ِ سرتو بمالي، فقط با كف ِ دست !

+كمك !!!
من ريزش مو گرفتم !!!
دارم كچل ميشم...
کم خونی میتونه باعث ریزش مو شه.
اگه به خاطر کم خونیه قرص اهن مصرف کن.:D

robomash

Lily Delicated
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی نرم افزار

یه چیزی رو بگم که فک نکنید شامپوهای خارجی همیشه از ایرانی ها بهترن. بعضی محصولات ایرانی مثل سینره یا شامپوهای آیروکس یا برخی محصولات لابراتور دکتر عبیدی واقعا خوب هستن. به عنوان مثال ژل ضد جوش سینره که بهترین محصول ضد جوشی بوده که من تا حالا استفاده کردم و ازش نتیجه گرفتم یا شامپوی ضد ریزش آیروکس(کلا شامپوهای آیروکس درمانی هستن برای ریزش مو،موخوره،شوره و ... برای هر کدوم یه محصول مخصوص داره). شامپو ویتامینه دکتر عبیدی برای موهای چرب هم خوبه، اسم تجاریش ناتل هست.
من از خود فروشنده های مناطق مرزی ایران(بانه و طرفای کرمانشاه) شنیدم که خیلی ها به خاطر زیاد شدن قیمت های محصولات بهداشتی خارجی مثه شامپو اجناس تقلبی به مشتری ها میفروشن، مثلا تو شامپوها مایع ظرفشویی قاطی میکنن! البته فقط شنیدم اما خودم هم جدیدا چند بار که شامپو خارجی گرفتم دیدم مثه سابق نیست و به جای اینکه کمک کنه ریزش موهام کمتر شه،بیشتر موهام میریزه.

scamp42

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رشت
مدال المپیاد
زیست

توصیه هایی برای داشتن پوست سالم ومرطوب
1- مواد داری کافئین رو به میزان کم مصرف کنید زیرا کافئین باعث کاهش اب بدن وپوست درنتیجه خشکی ان میشه
2-سیگار نکشید
3-اب زیادی بنوشید.نوشیدن حداقل 8 لیوان اب در روز باعث می شه بدن به میزان کافی اب داشته باشه واز خشکی پوست جلوگیری بشه
4-مواد غذایی حاوی چربی امگا3 را بشتر مصرف کنید این چربی مفید در ماهی.انواع اجیل و تخم کتان وجود داره
5-پوست را در اب ولرم قرار بدید بهترین راه نفوذ اب به درون پوست قرار دادن ناحیه مورد نظر به مدات15 مین در اب ولرم و همچنین خودداری از استحکام مکرر وروزانه است
6-پوستتون رو چرب نگه دارید بعد از استحمام ازمرطوب کننده های پوست استفاده کنید چرا که این مزطوب کننده هاچربی طبیعی پوست روکه بر اثر استحمام از بین رفته جبران میکنه
7-از صابون گلیسیرینه استفاده کنید.اغلب صابون ها دارای مواد قلیایی هستن که این مواد قلیایی برا پوست های خشک مناسب هستن
8-هر روز از کرم های مرطوب کننده با لوسیون مخصوص بدن استفاده کنید
9-موقعی که بیرون میرید حتما از کرم ضد افتاب استفاده کنید مخصوصا در ارتفاعات وکو ه ها
10-از حموم کردن یا شستن دست وصورت با اب داغ خود داری کنید
11-از دستگاه بخور استفاده کنید تا میزان رطوبت خوا رو زیاد کنه

uranuscelona

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرز2
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
94

من موهام خیلی چربه چیکار کنم؟

به خاطر استرسم هم خیلی جوش زدم چیکار کنم؟

robomash

Lily Delicated
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی نرم افزار

چربی موها تو این سن عادیه. بهترین راهش اینه زود به زود حموم بری و موهاتو خوب بشوری. از شامپوهای مخصوص موهای چرب استفاده کن. موهاتو زیاد شونه نکن یا تو حموم پوست سرتو زیاد ماساژ نده. ماسک مو و سرم مو واینا هم ترجیحا استفاده نکن، اگر هم استفاده میکنی فقط به پایین موهات بزن که کتر چرب میشه.

sadlove

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شـیراز
سال فارغ التحصیلی
93

بهترین راهش اینه استرس نداشته باشی خواهر من !! منشاشو از بین ببر !! :D

جوشهای پیشانی و بینی و چانه عصبین ...

شنیدم اب پیاز واسه جوش خوبه !! :-?
من امتحان نکردم نمیدونم ...

و اینکه جوشهاتو در نیار جاشون میمونه !!

دکتر هم رفتی بهت صابون ضد جوش میده که مثل الکل اینهاست جوشها رو میسوزونه از بین میرن :D
کرم ضد جوش لامینین مثلن ... عالیه ...

تاپیک مربوط به جوش هست اونجا رو ببین .

scamp42

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رشت
مدال المپیاد
زیست

در عیدبرای پوشاندن ضایعاتی مانند لک ها یا جای جوش ها در پوست خود ضد افتاب های رنگی را جایگزین کرم پودرهای معمولی کنید

Quf

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران

آقا این موهای من چی شد؟! دوبار پرسیدم! همه راهارم امتحان کردم!
بلند که میکنمشون هیچ مشکلی نیست
خیلی هم لخت(!) و خوب!
کوتاه که میکنم عین اسب شوره میزنه!!!(وقتی موهارو میزنی کنار قشنگ پوست ور اومده قدیمی رو میبینی و میتونی بتراشیش!!)
خارش و سوزش شدید مخصوصا موقه خواب که فقط با حموم درست میشه!
و عین برگ خزان هم میریزد البته موقه شستن!!!!
(به هیچ فصلی ربط ندارد)
اصن شیطونه میگه برو خودتو دازالاخ(املا)کن که راحت شی!

scamp42

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رشت
مدال المپیاد
زیست

تاحالا شامپو فولیکول زدی؟
اگه نزدی بزن برا خارش و شوره سره
پشت جعبش نحوه مصرفش رو نوشته
خیلی موثره
اگه با این خوب نشدی حتما ی سر دکتر پوست و مو برو

scamp42

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رشت
مدال المپیاد
زیست

به نقل از kangoro :
تاحالا شامپو فولیکول زدی؟
اگه نزدی بزن برا خارش و شوره سره
پشت جعبش نحوه مصرفش رو نوشته
خیلی موثره
اگه با این خوب نشدی حتما ی سر دکتر پوست و مو برو
مصرف روزانۀ غذاهایی شامل ویتامینهای B، روی و یک سری چربیهای خاص موجب کاهش شورۀ سر واز بین رفتن اون میشن.

ماهِ ـشاد

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان هفت تهران
شهر
تهران
دانشگاه
شهيد بهشتى تهران
رشته دانشگاه
اقتصاد

یکی از علت های اینکه دخترا جوش میزنن تغییرات هورمونیه که موجب بهم خوردن سیستم بدن میشه و باعث میشه که جوش های ریز و زیرپوستی و غیر چرکی (به این منظور که با جوش های عادی دوران بلوغ فرق میکنه) در صورتشون به خصوص پیشونی دربیارن
برای اینکه بفهمین جوش های صورتتون از چه نوعی هستش میتونین به یک دکتر غدد درون ریز داخلی مراجعه کنین و با یه آزمایش ساده میزان هورمون های بدنتون آزمایش میشه و بعد طبق تشخیص دکتر از داروهای خاصی استفاده میکنین
طول درمان هم بستگی به میزان نامیزان بودن هورمون ها و مدت زمانی که این مشکل و داشتین برمیگرده
درصورتی که به درمان این بیماری توجهی نکنین برا باروری در آینده دچار مشکل میشید
موفق باشید :)

igin

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شاهرود
دانشگاه
صنعتي شاهرود
رشته دانشگاه
حسابداري _روان شناسي
پاسخ : تغییر جنس مو ؟

آقامن موهام شبیه سیم تلفن :rolleyes:یکی به من بگه چیکا کنم که صاف بشه؟؟؟(((البته ضررم نداشته باشه ها)))

ماهِ ـشاد

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان هفت تهران
شهر
تهران
دانشگاه
شهيد بهشتى تهران
رشته دانشگاه
اقتصاد

به نقل از ..پـــــــری‌نـــــــاز.. :
آقامن موهام شبیه سیم تلفن :rolleyes:یکی به من بگه چیکا کنم که صاف بشه؟؟؟(((البته ضررم نداشته باشه ها)))
خب عزیزم خوبه که موهات اون شکلیه
حالا!!!!
خب وقتی داری موهاتو میشوری یه مقدار خیلی کم به موهات نرم کننده مناسب موهات بزن (به ساقه موهات بزنیا اگه به ریشه بزنی میریزه موهات :-" ) بعد آب موهاتو ی مقدار بگیر جوری که ی کم نم داشته باشه بعد سرم کریستال بزن که موقع سشوار کشیدن یا اتو نسوزه بعدش موهاتو اتو بکش یا اگه بلدی با سشوار صافش کن
این راه برای من جواب داده البته ی کم حوصله میخواد.اگه دائمی میخوای باید کراتین کنی که تا اونجائی که من دیدم هیچکس راضی نیس و بعد چن روز به همون حالت اولش برگشته این راهی که گفتم خیلی خوبه

novanda

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6 - فرزانگان امام رضا
شهر
تهران-لاهیجان

اینایی که مینویسم رو شاید خیلی هاتون قبول ندارید..اما تا 20 سال دیگه حتما همه قبول دارن..میخوام با طب سنتی توجیه کنم.من دو واحد گذروندم..کمه ولی بازم..
(اولین دوره های متخصصان آکادمیکش هم امسال از دانشگاه تهران فارغ التحصیل میشن(طب سنتی هم یه تخصصه جدیده مثل بقیه تخصص های پزشکی))
یکی از دوستای منم رزیدنتی امتحان داد بعد همین طب سنتی قبول شده بود تا مدت ها فکر میکردم داره شوخی میکنه :D :))
دوستان شما میگید رنگ مو موقت تغییر میکنه ؟! الان خالهم قبل رنگ موهاش لخت بود الان یک ساله که رنگ کرده ولی همچنان موهاش فرفری ـه دکتر پوستمم گف وقتی زنش بچه بود موهاش روشن و صاف بود ولی سر ازدواج فرفری و تیره بود. میگفت که این تغییرات عادی ـه و اغلب افراد هم دچارش میشن !
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
واقعا کچل کردن تاثیرش موقت ـه ؟! :-<

بالا