- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- بابل
- سال فارغ التحصیلی
- 1395
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : پوست و مو
بعد که کوتاه کردم با ی مشاور زیبایی واسه اینکه دوباره موخوره نیفته مشورت کردم گفت سرمای مو زیاد خوب باکیفیت نیستن ولی سرم مو انرژی بهتر از بقیه هست!بعدم گفت از همه سرما بهتر اینکه دو ساعت قبل رفتن به حموم به موهات روغن کرچک بزن!ولی خدایی خیلی عالیه!من بعد اینکارا دیگه اصلا موخوره نگرفتم!
همین مشاوره بهم گفت اگه نیم ساعت قبل حموم رفتن یه زرده تخم مرغ رو کف سرت بریزی واسه ریشه موها خیلی خوبه من حوصله اینکارو نداشتم از ی طرف به بوی تخم مرغ بدجور حساسم!اما مامانم که اینکارو کرد خیلی راضیه! :)
منم موهام خیلی بلند بود تا زیر کمرم حدودا ولی بدبختانه موخوره افتاد پارسال!!رفتم دکتر گفت واسه موخوره راه حلی وجود نداره حتما باید کوتاه کنید!گفت هر دارویی هم هست جنبه تبلیغاتی داره!منم کوتاه کردم!اولش کلی غصه خوردم اما الان اصن پشیمون نیستم موهای کوتاهم قشنگی خاص خودشو داره!!!!به نقل از mton :من موهام خیلی بلندن حدود یه متر و 20 30 سانت اینا..
از راهنمایی موهای بلند عادت کردم یعنی نمیخوام کوتاشون کنم
امسال ک کنکور داشتمو نمیرسیدم درست بهشون متاسفانه موخوره زدن رسیده تا پایین شونه هام حتی
وز وزی شده اون تیکه هایی که موخوره زدن
کسی راه حلی داره این به مرور درست شه ؟
ب نظرتون ماهی یا دو هفته ای پایینشو یکی دو سانت کوتاه کنم خوبه ؟
واسه وز وزیش سرم مو سریتا میزنم ظاهرن خوبه نظرتون چیه ؟ چیز بهتری سراغ ندارین ؟
قیمتش برام ملاک نیست اصن..
چند تا ماسک خوب واسه تقویت مو هم میشه معرفی کنین که خودتون یا اطرافیانتون تجربش کرده باشین و بدونین واقعن تاثیر داره
ممنون میشم کمک کنین :-[
بعد که کوتاه کردم با ی مشاور زیبایی واسه اینکه دوباره موخوره نیفته مشورت کردم گفت سرمای مو زیاد خوب باکیفیت نیستن ولی سرم مو انرژی بهتر از بقیه هست!بعدم گفت از همه سرما بهتر اینکه دو ساعت قبل رفتن به حموم به موهات روغن کرچک بزن!ولی خدایی خیلی عالیه!من بعد اینکارا دیگه اصلا موخوره نگرفتم!
همین مشاوره بهم گفت اگه نیم ساعت قبل حموم رفتن یه زرده تخم مرغ رو کف سرت بریزی واسه ریشه موها خیلی خوبه من حوصله اینکارو نداشتم از ی طرف به بوی تخم مرغ بدجور حساسم!اما مامانم که اینکارو کرد خیلی راضیه! :)