سـلـام
بعضی از موهای سرم خیلی زبر و ناصافن و دستم تو سـرم ِ تا اینارو بکنم ... خیلی زود کنده میشن نسبت به بقیه ... دلیل چیه / چه کنم ؟
شامپوهاییی که نوشته برای موهای اسیب دیده بزن ... توی تاپیک عکس هم گذاشتم قبلا شامپو اورآل مناسبه
ماسک مو و کاندیشنر(نرم کننده) اون Aaven
موهات بلنده؟ از اول اینطوری بود؟ اگه اول موهات یه دست بوده جنسش و الان اینطوری شده به نظر من کوتاه کن بهش برس بذار عین آدم دوباره در بیاد
و یکیم پوست سرم پـوست پوست میشه / حتی وقتی از حموم میام بیرون ...
قارچ هستش ایشون
یه ماه شامپو کتوکونازول مصرف کن ...شامپو اکتوزینک اویدرم هم خوبه نرم کننده هم داره
و اینکه واسه زدن موهای زاید از کرم استفاده کنم یا تیغ ؟ اگه کـرم / چه کـرمی ؟
کرم موبر
کرم موبر سی گل (برای زیر بغل و ناحیه تناسلی مناسبه چون پوستو روشنم میکنه به مرور زمان)
کرم موبر هیدرودرم هم خیلی خوبه
صورت
بدن
صورت
میشه از تیغ واسه صورت استفاده کـرد ؟ من دیدم استفاده کردن ولی پوستشون دون دون شده ؟ راه چاره داره ؟
تیغ کمتر جوش میزنه و بهتره به شرطی که صورتت جوش نداشته باشه چون زخم میشه گند میزنه به صورتت ... تیغم تمییز باشه
از محصولات بعد اصلاح استفاده کن ... زل بعد اصلاح سی گل
رشد مو رو هم کم میکنه
بعـدش پـوست بدنم به ویژه دست تا آرنج خیلی خـآلای ریزه میزه میزنه ؟ مشکل از چیه ؟ دکتر برم ؟
تیغ میزنی یا موم یا اپلی دی
این دون دونه ها برای همینه فک کنم ....یعنی اگه همون دون دونه هایی که من تو ذهنمه منظورته
درمان نداره متاسفانه ... باید بری دکتر بهت یه کرم لایه بردار ساختنی میدن مصرف میکنی مشکلت حل میشه ولی بلافاصه بعد اینکه دوباره موهای دستتو بزنی باز همین آشو همین کاسه عست از کرم موبز استفاده کنی بهتره
اگه پول داری لیزر کن هزینه آرنج به پایین 3 جلسه حدود 500 تا 700تومنه
واسه برداشتن خال صورت چی خوبی ؟ من دوسال پیش برداشتم وای جاش موند / با لیزر اینا خوب میشه ؟
توی کلینک های پوست برداشتن خال انجام میشه اگه جاش مونده لیزر مشکلتو حل میکنه بعد لیزرم کرم ترمیم کننده بزن (پست قبلی چندتا معرفی شد)
پـول ویزیتتون چـقدره ؟
قابل نداشت صلواتی بود