Suspected Girl
کاربر فوقحرفهای
پاسخ : پوست و مو
هیچکار؟ ینی هیچراهی نیس؟
هیچکار؟ ینی هیچراهی نیس؟
به نقل از Suspicious Girl :هیچکار؟ ینی هیچراهی نیس؟
به نقل از بره ناقلا :موهای زاید روی صورت حتما مبنای هورمونی داره?اگر پریود فرد مرتبه و دوست نداره هورمون درمانی دریافت کنه، به لیزرم جواب نداده چه کار کنه?
به نقل از بره ناقلا :اسمشو نمیدونم بیمارستان رازی
کلا بی رنگ کردن خوبه من هم دستام هم صورتم دکلره ميکنمبه نقل از sadlove :واسه صورت کرم بی رنگ کننده سی گل هم خوبه . راضیم ازش
به نقل از کوزت :کلا بی رنگ کردن خوبه من هم دستام هم صورتم دکلره ميکنم
آره کم موعمبه نقل از sadlove :دست یه جوری نیست ؟ کم مویی ؟ ""
صورت درد میگیره خو اصلاح :-s واسه همین صورتمو بی رنگ میکنم :د
به نقل از ShiNinG :یه سوال خیلی کلی، کسی که پوست چرب داره از چه محصولاتی واسه پوستش استفاده کنه؟ مارکشم بگید لطفا [ماسک، تونر، اسکراب...]
یه سوال دیگه، اونم کلی، برای مراقبت از مو و افزایش درخشندگی و نرمی و اینا چی؟ اونم مارک بهترین شامپو و نرم کننده و اینارو لطف کنه اگه کسی میدونی بگه.
و اینکه، شامپوی ترمیم کننده برای مویی که زیاد سشوار خورده (!) م بگید. ممنون.
موهات خشکه پوست سرت چرب?به نقل از ایلیا :آقا، از حموم که میام، موهام تا تقریبا یه روز یه حالت مسخره ای داره، خشک انگار :/ بعد که میگذره انگاری چرب میشه و اون حالت مسخرش از بین میره! ربط به شامپوم داره؟ چه مدل شامپو باید مصرف کنم؟ یکی گفت سشوار بکش حتما بعد حموم، کشیدم، فکر کنم یا تاثیر نداش یا خیلی کم بهتر شد.
به نقل از ایلیا :اره فکر کنم، موهام که چرب نیست که اینجوری میشه دیگه، پوست سرم چربه فکر کنم، چون شوره ک میزنم تقریبا، الانم یه کار احمقانه کردم موهامو دست کشیدم چرب نشد دستم ولی کف سرمو دست کشیدم چرب شد
ترک قرمز چيه ديگه? بر اثر چی ترک خورده?به نقل از ماهِ ـشاد :براي ترك هاي قرمزي كه روي پوست ايجاد مي شه ؛كرم يا لوسيون چي خوبه؟؟
بعد اين ترك ها چقدر مي كشندتا سفيد بشوند؟
به نقل از ♥niloo♥ :دیگ نمیدونم واقعا چیکار کنم....هرکاری میکنم بازم موهام ریزش داره....داره عصبیم مبکنه....
به نقل از ッ MαryαM ッ :اگه قهوه بزنیم به موهامون ریزش میگیره؟؟؟ من همینجوریش موهام میریزه...
به نقل از ♥niloo♥ :دیگ نمیدونم واقعا چیکار کنم....هرکاری میکنم بازم موهام ریزش داره....داره عصبیم مبکنه....