کوزت
کوزت
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 3 مشهد
- شهر
- مشهد
- رشته دانشگاه
- مهندسی کامپیوتر
به نقل از کوزت :ميتونه باشه
نه بابا من ک نديدم ببينم چیهبه نقل از YaSm!nA :واای کوزت جون رسما سکته رو زدماااا
ینی چی مثلا سرطان پوسته؟؟
خب اول این که ویتامین ها مثل ویتامین E و B و تغذیه مناسب که توش پروتئین و اسید امینه باشه تاثیر زیادی رو رشد موها داره اگه فکر می کنی ویتامین لازم رو نداری از مولتی ویتامین ها استفاده کن . بعد اینکه از موهات مراقبت کن مثلا هر روز شونه بزن و تمیزشون نگه دار. شونه زدن باعث تحریک پوست سر و ریشه موها و افزایش سرعت رشد میشه. ورزش هم باعث میشه خون تو رگ ها بیشتر جریان داشته باشه و تو رشد مو مؤثره.به نقل از حمیـده :چی باعث افزایش سرعت رشد مو میشه؟ واحد اندازهگیری رشد سرعت موهام بر حسب میکرومتر بر ساله
آرهبه نقل از qk :برای پوست صورت و چرب که عرق میکنه و جوش میزنه چه چیزی توصیه میکنید؟!
من پوستِ خودم چرب هست اما عرق نمیکنه و سینره استفاده میکنم ، آیا به ایشون هم همین توصیه رو میکنید؟
روغن اووکادو هم خيلي خوبه براي رشد سریع تره موبه نقل از حمیـده :چی باعث افزایش سرعت رشد مو میشه؟ واحد اندازهگیری رشد سرعت موهام بر حسب میکرومتر بر ساله
به نقل از قـاصـدکـــ :سیاهی زیر چشم درمانی داره ؟
( یک آدم ِ زیر چشم خیلی سیاه ِ طفلکی )
: ((((
به نقل از قـاصـدکـــ :سیاهی زیر چشم درمانی داره ؟
چندسال پیش یه بار آزمایش خون دادم ٬ طبیعی بود .ولی قرص آهن هیچ موقع نمیخورم ٬ تغذیه هم افتضاح !به نقل از sadlove :کم خونی نداری ؟
میتونه برای کم خونی هم باشه . ک اهن بخوری برطرف میشه .
به نقل از قـاصـدکـــ :چندسال پیش یه بار آزمایش خون دادم ٬ طبیعی بود .ولی قرص آهن هیچ موقع نمیخورم ٬ تغذیه هم افتضاح !
خیلی سیاهه زیر چشام ولی : ( درمان موضعی نداره ؟
میرم آزمایش پس .به نقل از sadlove :اون چند سال پیش بوده :د
ازمایش خون سعی کن سالی یه بار بدی..
برو پزشک خانواده بگو برات یه ازمایش کامل بنویسه چک اپ کامل .
دختری درست نیست . غذا بخور . بعدن برات مشکل ساز میشه عزیزم .
کم بخور اما چیزای مقوی بخور . اهن خودم یه مدت نخوردم دوباره کم خون شدم الان
سر گیجه داری ؟ جلو چشمات سیاهی میره ؟ خوابت زیاد شده ؟
به نقل از سـوزان :تا جایی که میدونم گودی و سیاهی چشم یک مشکله زیباییه و در بیشتره اوقات دلیله خاصی نداره ، گرچه کم خونی ، کم کاری تیروئید ، حساسیت اگزما ، خستگی و کاهشه وزنه خیلی زیاد هم میتونن دخیل باشن، اما این تاثیر خیلی زیاد نیست و بیشتر موقتی و دوره ایه ، سوالی که برایه فهمیدنش باید پرسید اینه که آیا از بچگی این کبودی وجود داشته یا توی دوره ی خاصی اینطور شدی؟ (با افزایش سن بیشتر میشه البته)
درمان موضعی قطعی متاسفانه براش وجود نداره البته پماد ها و ماسک هایی وجود دارن که ادعا میشه میتونن اثر بذارن اما هیچ اثربخشی قابله اثباتی نداشتن.
اگر این مشکل رو دارید یکی از بهترین روش های درمانی 100% تزریقه prpـه
اگر از اول بوده که کلا هيچي با توجه به سنت ميشه گفت بوده و شما بيماري خاصي نداريبه نقل از قـاصـدکـــ :سیاهی زیر چشم درمانی داره ؟
درد نداره هاآره از اول همینجوری بودم . البته یکی دو ساله بیشتر شده .
تزریق ؟؟ :-s نه نه ، می ترسم :-s ترجیح میدم همون سیاه باشه :-s
به نقل از کوزت :اگر از اول بوده که کلا هيچي با توجه به سنت ميشه گفت بوده و شما بيماري خاصي نداري
اما همينطور که دوستمون گفت ( تزريق چربي مال گودي زير چشمه نه سياهي ) با ليزر چند درجه روشن ميشه
اما یه چيزي ميتونم بهت بگم استفاده کني 2 ماه اگه راضیت نکرد در آینده ( 24 25 سالگي) ليزر کن
کرم دور چشم ساختني که پزشک برات مينويسه
کاربرد PRP در درمان تیرگی، گودی و پف زیر چشم
درمان تیرگی، گودی و پف زیر چشم یکی از بهترین کاربردهای PRP بوده و شاید اگر اغراق نباشد، با یک بار PRP در ناحیه چشم، ترمیم، سلول سازی و بافت سازی در این ناحیه شروع شده و به طور فوق العاده ای باعث پر شدن گودی زیر چشم و از بین رفتن تیرگی و چروک های این ناحیه می گردد.
میرم آزمایش پس .
ولی می رسم :-s اون دفه هم که خون گرفتن بعدش چشام سیاهی رفت :-s
حوصله ندارم غذا بخورم از بعد کنکور سه چار کیلو کم کردم .
نه اون علائمُ ندارم
آکنومگابه نقل از elY@_1 :ببخشید برای پوست های چربی که جوش هم میزنه چیا خوبن که هم از میزان چرب بودنش کاسته بشه و هم جوش هاش از بین برن/
به نقل از سـوزان :درد نداره ها
تزریقه prp رو توصیه کردم که فکر نکنم برای این سن مشکلی داشته باشه و خب برای رفعه تیرگی زیر چشم هم هست.