- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- خوزستان
- سال فارغ التحصیلی
- 90
بهتر نیس قرص راکوتان تجویز نکنی مثل نقل و نبات ؟

ولی من گفتم که به فکرش باشن...ادامه ش هم اضاف کردم که باید برن دکتر ازمایش بدن...
بهتر نیس قرص راکوتان تجویز نکنی مثل نقل و نبات ؟

من میخواستم ی تایمی موهامو کراتینه کنم متنها یکی از دوستام این کارو کرد و بعد از چند ماه موهاش سوخت بعد رفت کلا پسرونه زد کلی هم حسرت خرد خب منم دیدم اینجوری شد نرفتم....البته شاید این دوست من استثنا بود نمیدونم(!)بچه ها کسی موهاشو کراتینه کرده؟
میخوام موهام یکم نرم بشن ولی وز نیستن
ممکنه بعد کراتینه بریزن؟
) سعی کنید باورزش های شدید هوازی و نخوردن غذای چرب جلوی جوشو بگیرید(این روش برای من جواب داده)ممنون بابت پاسخاصلاح نکنین خب
من نمیکنم ! ببین چقد عالی
اما لوسین بعد اصلاح زنیاک لد خیلی قوی و خوبه
...اصلاح نکنم صورتمو؟؟
..آخه پوست صورتم به هر نوع اصلاحی واکنش میده هم اپیلاسیون هم کرم موبر(تابحال بند ننداختم).به نظرم یکم غیر طبیعیه

ولی تا شش ماه بعد از پایان مصرف هم حتا یه دونه جوش هم نزدممنکه گفتم فقط 3 هفته خوردم.و اصلا و مطلقا عارضه نداشت.قبل از مصرف ازمایش خون هم که گرفتیم کبد و کلیه م مشکلی نداشت بنابراین دکتر گفت که داروی جانبی نمیخوای و برو هفته بعد بیا و 2 بار رفتم و اومدم تا اینکه گفت نخور و خوب شدی .الانم جوش ندارمبه عنوان یه نفر که حدود سه ماه رواکوتان مصرف کرده(با تجویز دکتر پوست البته)باید بگم که این قرص خــــــــــیلی قویه و عوارض جانبیش کم نیست ولی من بعد از جوش،روی پوستم اسکارش میموند و برای اینکه این اتفاق ادامه پیدا نکنه دکتر گفت رواکوتان مصرف کنم
ولی پوست بدن رو به شدت خشک میکنه تا حدی که پوست کنار ناخن هام باز شد و انگشتم عفونت کرد:/
ناخن های من از وسط ترک برداشت
خون دماغ هم زیاد میشدم
پوست سرم هم خیلی خشک بود و مدام می ریخت
درکل در این حد عوارض دارهولی تا شش ماه بعد از پایان مصرف هم حتا یه دونه جوش هم نزدم
ینی برای کم پشت شدن موها باید بریم پیش دکتر غدد؟ من فکر می کردم باید دکتر پوست و مو برم![]()

ممنون بابت پاسخ...اصلاح نکنم صورتمو؟؟
..آخه پوست صورتم به هر نوع اصلاحی واکنش میده هم اپیلاسیون هم کرم موبر(تابحال بند ننداختم).به نظرم یکم غیر طبیعیه
![]()
آره دخترم . یه مدت موهام خیلی بلند و سنگین بودند ،بخاطر فر بودن نمیدیدم تاثیر ریزشو . الان که کوتاه کردم ریزش ندارم اما اثرش کاملا مشخص شده .
نارگیلو مرتب استفاده میکنم اما تاثیر نرم کنندگیش در لحظه ست . هیچ اثر تقویتی نداره ؟
@کوزت

فک کنم با IPL و RF میکننسلام.من میخوام منافذ باز صورتمو لیزر کنم
ولی اصلا هیچی از لیزر نمیدونم راهنمایی کنین لطفا![]()
نازنین پرایمر بزن بره بابا 
لیزر و لایه برداری درسته باعث می شن موقتی دوست بهتر به نظر بیاد ولی به دلیل تخریب سلول های پوست باعث پیری زودرس و لک پوستی و چروک می شنسلام.من میخوام منافذ باز صورتمو لیزر کنم
ولی اصلا هیچی از لیزر نمیدونم راهنمایی کنین لطفا![]()
هر روز پرایمر بزنم؟فک کنم با IPL و RF میکنننازنین پرایمر بزن بره بابا
![]()
چی بزنم حالا؟ 
لایه برداری میدونستم ولی لیزر اخه...لیزر و لایه برداری درسته باعث می شن موقتی دوست بهتر به نظر بیاد ولی به دلیل تخریب سلول های پوست باعث پیری زودرس و لک پوستی و چروک می شن
اسپری کردن منظم مخلوط آب و روغن زیتون/نارگیل برای آبرسانی و نرم کردن موی فر اثر داره ؟
اره خوبهاسپری کردن منظم مخلوط آب و روغن زیتون/نارگیل برای آبرسانی و نرم کردن موی فر اثر داره ؟