پوست و مو

نام مرکز سمپاد
شهید رجایی اسلامشهر
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1390
دانشگاه
پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی
تلگرام
برای جلوگیری از ریزش مو کسی راهی میشناسه که نتیجه داده باشه؟
نمی دونم پسر هستی یا دختر،
جواب به پسر:
به پزشک مراجعه کن! اما کاری که من کردم:
من چند سال هستش فینستراید میخورم ریزشم خیلی خیلی کمی دارم! اگر موهات هنوز نریختن اگر بخوری همونجوری میمونن!
ماینوکسیدیل هم در کنارش افزایش میده تعداد رو.
غیر از این ها هیچ روش قابل دفاع دیگه ای من پیدا نکردم.
جواب به دختر:
نمیدونم چون فکر کنم سیستم کارکرد بدن کاملا متفاوت هستش.

Cloudy

:)
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مرند
سال فارغ التحصیلی
1400
بستگی به این داره که دلیل ریزشش چیه
مثلا ارثیه یا هورمونیه یا چی..
ولی من موهام خیلی میریزه چون ارثیه دکتر میگه کاملا بر طرف نمیشه
اگه موهات میریزه کاری که من کردم و پیشنهاد میدم این بود که:
بهم گفت سه الی چهار ماه یه ماه در میون شامپوی قهوه ایروکس و گزنه ایروکس رو استفاده کن که ریشه موهات به یه شامپو خاص عادت نکنه بعدش ببین کدوم بیشتر اثر میکنه، همونو استفاده کن اما با شامپو سیر پرژکتور یه ماه در میون استفاده کن
الان [بزنم به تخته:))] ریزشش خیلی کمتر شده ولی چون جنسش چربه همچنان یکم میریزه
البته اگه هنوز نمی‌ریزه موهات پیشنهاد میکنم قرص مو بگیر
قرص مویی که به من داده بود خیلی اوکی بود
_قرص موی فولیکوژن اروند فارمد

نه خداروشکر ارثی نیست و برمیگرده به استرس و هورمون
چند تا دکتر رفتم و شامپو عوض کردم ولی زیاد جواب نداد.این سری اینا رو استفاده کنم امیدوارم جواب بده
ممنون

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
*
سال فارغ التحصیلی
0000
چه طور میشه از موی بلند مراقبت کرد که موخوره توش نیفته؟ هر سال این معضل رو دارم که ته موهام موخوره میفته و من دلم نمیاد کوتاه کنم.

zeynabgol

به گِلِ انجمن نِشَسته
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1404
چه طور میشه از موی بلند مراقبت کرد که موخوره توش نیفته؟ هر سال این معضل رو دارم که ته موهام موخوره میفته و من دلم نمیاد کوتاه کنم.
دو هفته یک بار سر موهای خود را در حد نیم سانت بزنید، از حنا یا تخم مرغ استفاده کنید بدین صورت که میزنین به سرتون و ماساژ میدین و بعد نیم ساعت میشورین. زیاد موهاتونو گوجه‌ای یا دم اسبی نبندین.

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
*
سال فارغ التحصیلی
0000
دو هفته یک بار سر موهای خود را در حد نیم سانت بزنید، از حنا یا تخم مرغ استفاده کنید بدین صورت که میزنین به سرتون و ماساژ میدین و بعد نیم ساعت میشورین. زیاد موهاتونو گوجه‌ای یا دم اسبی نبندین.
حنا رو به نوک موهام بزنم یا همش؟ منظورم اینه فقط جاهایی که موخوره افتاده؟

zeynabgol

به گِلِ انجمن نِشَسته
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1404
حنا رو به نوک موهام بزنم یا همش؟ منظورم اینه فقط جاهایی که موخوره افتاده؟
ببین در واقع حنا و تخم مرغ رو باید کامل به کل پوست سر و ساقه مو تا آخرش بزنی. این که خود مو و ریشه‌ش قوت بگیره خود به خود از موخوره جلوگیری میکنه. ولی اگه الان موخوره داری، فقط از بیشتر شدنش جلدگیری میکنه و باید موخوره های فعلی رو به تدریج بزنی و بریزی دور

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
*
سال فارغ التحصیلی
0000
ببین در واقع حنا و تخم مرغ رو باید کامل به کل پوست سر و ساقه مو تا آخرش بزنی. این که خود مو و ریشه‌ش قوت بگیره خود به خود از موخوره جلوگیری میکنه. ولی اگه الان موخوره داری، فقط از بیشتر شدنش جلدگیری میکنه و باید موخوره های فعلی رو به تدریج بزنی و بریزی دور
پس اینی که گفتی جهت درمان نیست بلکه جلوگیریه درسته؟
به جز زدن میشه کار دیگه ای کرد؟ چون اونوقت باید یه ده سانتی کوتاه کنم که کلا همه اش از بین بره :(

zeynabgol

به گِلِ انجمن نِشَسته
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1404
پس اینی که گفتی جهت درمان نیست بلکه جلوگیریه درسته؟
به جز زدن میشه کار دیگه ای کرد؟ چون اونوقت باید یه ده سانتی کوتاه کنم که کلا همه اش از بین بره :(
تا جایی که من میدونم چیزی به اسم درمان قطعی نداره یعنی یه مدت من هم یه ماسک مویی میزدم برای درمان ولی تنها کاری که میکرد یه مدت سر مو رو میچسبوند به هم، فکر میکردی درست شده. خود مو زنده نیست و نمیتونه ترمیم شه. فقط میشه کاری که کرد که مویی که جدید تولید میشه قوی باشه

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
*
سال فارغ التحصیلی
0000
تا جایی که من میدونم چیزی به اسم درمان قطعی نداره یعنی یه مدت من هم یه ماسک مویی میزدم برای درمان ولی تنها کاری که میکرد یه مدت سر مو رو میچسبوند به هم، فکر میکردی درست شده. خود مو زنده نیست و نمیتونه ترمیم شه. فقط میشه کاری که کرد که مویی که جدید تولید میشه قوی باشه
اوکیه عزیزم خیلی ممنونم❤️
موهامو کوتاه میکنم و از اون موادی که گفتی به موهام میزنم تا ایشالا سال دیگه باز موخوره نداشته باشه.
فقط اینکه چندبار در هفته - ماه ازش استفاده میکردی؟(منظورم تخم مرغ و حناست)

zeynabgol

به گِلِ انجمن نِشَسته
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1404
اوکیه عزیزم خیلی ممنونم❤️
موهامو کوتاه میکنم و از اون موادی که گفتی به موهام میزنم تا ایشالا سال دیگه باز موخوره نداشته باشه.
فقط اینکه چندبار در هفته - ماه ازش استفاده میکردی؟(منظورم تخم مرغ و حناست)
خب چون باید نیم ساعت تا دو ساعت روی سرت بمونه ما معمولا تابستون و بهار دوهفته یه بار ازش استفاده میکنیم چون اگه زمستون استفاده کنیم سرما میخوریم:))

قهوه هم توش میتونی بزنی

Black_Rose

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شهرِ دور
سال فارغ التحصیلی
1403
دوستان سلام
من همیشه ریزش موی نسبتا شدید داشتم، و طبیعتا باید قرص و اینا میخوردم ولی نخوردم و همونقدر مونده بود، از ریزش موی طبیعی بیشتر بود ولی خب...
چند روز پیش که تو بیمارستان بودم وقتی مامان اومده بود ملاقات تعجب کرد ازینکه خیلیی مو روی تخت هست ولی من اصن حوصله نداشتم اهمین بدم
تا اینکه امروز
موهام کاملا جدی دسته دسته دارن میریزن
تقریبا 4 برابر همون ریزش زیاد همیشگی
واقعا پنیک کردم
چیکار بکنم؟
مکمل اهن دارم مصرف میکنم، قرص زینک بخورم و خیالم راحت باشه حل مسشه؟
یا چی😭

Strangers

کاربر فوق‌حرفه‌ای
عضو مدیران انجمن
نام مرکز سمپاد
علامه حلی۱
شهر
همدان
سال فارغ التحصیلی
0000
رشته دانشگاه
علوم تغذیه
دوستان سلام
من همیشه ریزش موی نسبتا شدید داشتم، و طبیعتا باید قرص و اینا میخوردم ولی نخوردم و همونقدر مونده بود، از ریزش موی طبیعی بیشتر بود ولی خب...
چند روز پیش که تو بیمارستان بودم وقتی مامان اومده بود ملاقات تعجب کرد ازینکه خیلیی مو روی تخت هست ولی من اصن حوصله نداشتم اهمین بدم
تا اینکه امروز
موهام کاملا جدی دسته دسته دارن میریزن
تقریبا 4 برابر همون ریزش زیاد همیشگی
واقعا پنیک کردم
چیکار بکنم؟
مکمل اهن دارم مصرف میکنم، قرص زینک بخورم و خیالم راحت باشه حل مسشه؟
یا چی😭
چرا پزشک پوست مو نمیری؟مشکلت جدیه انگار.

بالا