من معمولا گیاه میخورم و گوشت خیلی کم میخورم! (البته گیاه خام نه، حبوبات و سبزیجات پخته) ماهی و خوراکای دریایی اصلا، پاش بیافته جوجه کباب بی استخون و یه سری کباب دیگه، ته گوشت خوردنم استیکه. اهل آبگوشت و قورمه سبزی و این حرفا هم نیستمبه نقل از dark-boy :من يه بار اينو از پزشك پرسيدم
گفت بيشترش مربوط ميشه به رژيم غذايي
حالا تو يه هفته گياه خواري كن ( خام گياه خواري ) ببين چه نتيجه ايي ميده ! ( واسه ما هم بگو نتيجشو ثواب داره :دي )

برنج و نون و روغن از عوامل اصلي تيره شدن و چرب شدن پوست هستن ( حالا يه تست بكن راه دوري نميره ! :دي )به نقل از GCD :من معمولا گیاه میخورم و گوشت خیلی کم میخورم! (البته گیاه خام نه، حبوبات و سبزیجات پخته) ماهی و خوراکای دریایی اصلا، پاش بیافته جوجه کباب بی استخون و یه سری کباب دیگه، ته گوشت خوردنم استیکه. اهل آبگوشت و قورمه سبزی و این حرفا هم نیستم
خوب من نه برنج میخورم زیاد نه نون! روغن هم در حد عادی خوراکیابه نقل از dark-boy :برنج و نون و روغن از عوامل اصلي تيره شدن و چرب شدن پوست هستن ( حالا يه تست بكن راه دوري نميره ! :دي )

خوب موضوع اینه که تا علت یابی نشه نمیشه دارو تجویز کرد، علت یابی هم تخصص نیاز داره و فکر نمیکنم بین بچه های اینجا کسی متخصص پوست باشه، از طرفی اگر فرض رو هم بزاریم که یکی مشکل شما رو داشته باشه و دکتر هم رفته باشه بیاد داروشو بگه، باز هم به خاطر سلامتی خودتون خیلی عقلانی تر هست که پیش یه دکتر برید تا به حرف من و بقیه نوعی که ممکنه بدون تجربه پاسخ بدیم اعتماد کنید.با این حال فرومی به آدرس www.roham.ws هست، که کاربرانی داره که می تونند در حد آماتور پاسختون رو بدند.به نقل از GCD :خوب من نه برنج میخورم زیاد نه نون! روغن هم در حد عادی خوراکیا
ببینید من کاری به علتش ندارم که چرا اینجوری میشه و چی بخورم یا نخورم که نشه، میخوام بدونم دقیقا چه دارویی باید مصرف کنم تا این چربیا اینقدر از صورتم نزنن بیرون! (هرجا میخوان برن، صورت نه)

علتش همون خشکی پوست هست که میگن از گلیسیرین استفاده کنید، وقتی کسی پوستش سریع چرب میشه دیگه نیازی نیست..این صابون هم به نظر خوب هست.شما اگر صابون گوگردی استفاده می کنی و پوستت هم خشک هست حتما بعدش مرطوب کننده استفاده کنید..به جای صابون گلیسیرین..به نقل از dark-boy :تا دلتون بخواد من از اين صابون هاي لايه بردار و غيره استفاده كردم
راستي يه نفر گوگرد رو معرفي كرد ، يه نكته ايي بگم كه اگه از صابون گوگرد استفاده ميكنيد حتما بعدش بايد از صابون گليسيرين استفاده كنيد ! ( اما خودم اصلا گوگرد رو پيشنهاد نميدم ! )
يه صابون هست تقريبا 99 % كسايي كه استفاده كردن راضي بودن ( منجمله خودم ! ) ، داروخونه هم اگه بريد بدون نسخه پزشك بهتون ميده ، يه صابون آلماني و لايه بردار به نام پروتكشن كاپوس
اطلاعات بيشتر هم اينجا هست :
http://kappusir.com/kappus/
http://kappusir.com/kappus/modules.php?name=Protection
به نقل از GCD :(میدونم الان همه میگین بخاطر بلوغه و صبر کن درست شه و ایناولی حوصله صبر کردن ندارم میخوام ببینم تا وقتی خودش درست میشه میتونم از شرش خلاص شم یا نه)

)