• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پوست و مو

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع M.1373%
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : پوست و مو

بعضی عا هم مثه من :-" پوست لبشونو میکنن. هم باعث میشه لب خشک بشه هم داعم خون بیاد.

من خودم واسه مقابله با این قضیه
:-" از همون labello استفاده میکنم.

تا حدّی موثر هست ُ جلوشو میگیره.

غدد چربی پوست سرم خیلی فعالیتشون زیاد شده , اینجوری که من امروز حمامم فردا از موهام روغن چکه میکنه ;D

کسی راه حلی واسش داره ؟؟ :-""""

به نقل از sadlove :
غدد چربی پوست سرم خیلی فعالیتشون زیاد شده , اینجوری که من امروز حمامم فردا از موهام روغن چکه میکنه ;D

کسی راه حلی واسش داره ؟؟ :-""""
حنا زدن مناسبه

به نقل از پری ناز :
نه استرس ندارم مطمئنا ;D
راستی اونموقع میخواستم بیام اینو جوب بدم ولی یادم رفت:-" همین پریروز دوشاخه شدن نوک موهام تو آینه مشاهده شد باید برم کوتاش کنم:-<
متاسفانه بلی!

به نقل از پری ناز :
نه استرس ندارم مطمئنا ;D
راستی اونموقع میخواستم بیام اینو جوب بدم ولی یادم رفت:-" همین پریروز دوشاخه شدن نوک موهام تو آینه مشاهده شد باید برم کوتاش کنم:-<

نه کوتاهی نمیخواد !!

منم میرفتم کوتاه میکردم باز موخوره میشد ;D

اما دکتر که رفتم بهم یه نرم کننده داد که زدمو بدون کوتاهی برطرف شد خودش !!

بی سی بود که دیگه وارد نمیشه واسه تحریمات ;D اما حتما" نرم کننده های دیگه ای هم هستن , برو دکتر بهت معرفی کنه ;D

سعی کن موهاتو با شونه پلاستیکی شونه نکنی , یا برقشون نگیره( ;D) و خشک نباشن تا بیشتر از این پیش نره ;D

اونو هم نمیدونم , میپرسم ;D

به نقل از sadlove :
اونو هم نمیدونم , میپرسم ;D
چیو؟ ;D

راستی از دلایل عمدش میگن فرزدن و اتو کردن مو، دکلره و سایر این بلاهاست که سر مو میاریم. ولی تجربه هیچکدومشو نداشتم ;D شاید از همون خشکی باشه ولی خشکم ام نیست آخه:-"

به نقل از پری ناز :
چیو؟ ;D

راستی از دلایل عمدش میگن فرزدن و اتو کردن مو، دکلره و سایر این بلاهاست که سر مو میاریم. ولی تجربه هیچکدومشو نداشتم ;D شاید از همون خشکی باشه ولی خشکم ام نیست آخه:-"

نمیدونم هر کی یه چی میگه ;D دیدی مو جرقه میزنه بعضی وقتها که داری شونش میکنی یا برق داره ؟؟ میگن خشکی چون اگه مرطوب باشه اینجوری برق نمیگیرتش ;D این باعث موخوره میشه !! دلایل زیادی شنیدم تاحالا واسش ولی این منطقی ترینشه بنظرم ;D

اینو ;D :
من وقتی موهام بلند میشه تارهاش نازک میشه و ریشه ی موها درد میگیره و آخرش بعدٍ دو سه ماه میرم کوتاش میکنم. دلیلش چیه؟ چطوری میشه جلوشو گرفت؟

واسه آفتاب سوختگی چیو پیشنهاد میکنین ؟؟

مثلا" کسی که دستهاش سوخته باشه بخاطر نور آفتاب ...

ديدم پرسيدن اينو
براي ريزش مو : صابون زيتون و يا مراغه ي قهوه اي بزنين به سرتون دو يا سه بار بعدشم يه دور شامپو اگه باز موتون ريخت ميتونين موهاي منو بكنين در اين حد به تاثيرش مطمئنم

مقداری شوال برای مهرناز و ناز های دیگه ;;) :-"

اول اینکه مگه نمیگن موهارو فقط با شامپو اونم یه بار و به مدت کم بشورید؟؟ من شنیدم که کلا صابون برا پوست مخربه چه برسه به مو و پوست سر ک کلا داغون میکنه

بعد من داداشم 13سالشه....اگه من سرخود بهش قرص زینک بدم مثلا هفته ای دو تا طوری میشه؟؟

Back
بالا