پیشنهاد: ایجاد بخش خلاقیت متمرکز

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID
خانوما آقایون سلام خدمت همگی! یه پیشنهاد:
سایت سمپادی جماعت کلا باید یه بخش خلاقیت داشته باشه، چرا نمیزارین؟ بزارین!​

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID
پاسخ : پیشنهاد: ایجاد بخش خلاقیت متمرکز

بابا گنده گل، این بخش که واسه کپی پیسته!

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از مُحسن...! :
نخیر، برای کپی پیست نیست، کلا سیاست های سایت با کپی پیست منافات داره! اگر هم ببینیم اون بخش از خود بچه ها استفاده میکنه اول تاپیک ها بچه ها رو مهم میکنیم که متمایز بشند، دوم اگر تعدادشون زیاد بشه کلا مطالب اضافی رو پاک میکنیم..
خوب ببین قبلا بخش گفتگو یه جایی بود واسه بالا بردن درجه کاربری، الان همین کاربرد رفته توی بخش خلاقیت!
یعنی بالارفتن درجه کاربری رابطه مستقیم پیدا کرده با ساییده شدن ctrl + c و ctrl + v
الان کافیه این چیزایی که توی اون بخشه رو نگاه کنی، یه سری هم به سایت نارنجی یا گیزمودو بزنی، برحسب اتفاق تمام مطالب اونجاها هم هست!
خوب پس نتیجتا تا وقتی ctrl + c و ctrl + v هست چرا استفاده از سلول خاکستری؟

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

پس یه لطفی بکنین قانون ممنوعیت کپی پیست رو حذف و بخش طنز رو راه اندازی کنین! :D

3ggerman

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
المپیاد ریاضی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

پایه ی این بخشم اسا30..بزنین..الان چیزی به ذهنم نمیر3 ولی ایده هایه خلاقانه خواهم گذاشت.از ایده هایه بچه هام جهت میگیرم.کلا ایده ی خیلی خوبیه!!

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از مُحسن...! :
اینم امکان پذیر نیست، چون مشکل طنز فکاهی بیشتر چرت و پرت هایی بود که توش بود و مشکلات اخلاقی که بعضی دوستان ایجاد میکردند، در هر صورت هر دو تقاضا رد میشه،موضوع دوم هم ربط به این تاپیک نداشت...
خوب باباجان، این که شد کچل موفرفری!
یعنی کپی پیست نیست، ولی هست!
ببین تو الان همین بخش مثلا خلاقیت الانو ببین؛ برای کدوم اینا بجز دکمه های Ctrl + c و Ctrl + v، یه کوچولو فسفر به کار رفته؟
همشم شده اسپم، یکی یه مطلب میزاره 1299 نفر میان میگن ایول و مرسی و خوب بود و...
خوب تا وقتی کپی پیست بازه که کسی سراغ فکر نمیره!

کلا دو راه داره: یا Ctrl + c و Ctrl + v یا فسفر!

اگه راه Ctrl + c و Ctrl + v انتخاب کنین، که درست حسابی اعلام کنین کپی پیست آزاده

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

پیشنهاد میکنم یه موزه برای سایت درست کنید تا نمونه های نادری مثل این (که از میان 39 تاپیک تنها خلاقیت موجود هست) رو بزاریم توش یه وقت خراب نشه؛ ببینید:

untitlesssd.png
untitlesssdjxj.png

trustme

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
1387
دانشگاه
دانشگاه خواجه نصیر طوسی
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از GCD :
خانوما آقایون سلام خدمت همگی! یه پیشنهاد:
سایت سمپادی جماعت کلا باید یه بخش خلاقیت داشته باشه، چرا نمیزارین؟ بزارین!​
کلا یه بخش خلاقیت داره! تاپیک تمام !؟

به نقل از GCD :
پس یه لطفی بکنین قانون ممنوعیت کپی پیست رو حذف و بخش طنز رو راه اندازی کنین! :D
این به تاپیک چه ربطی داشت !!؟
شما می گی انجمن خلاقیت اینجا شده کپی پیست... شما که می خوای تاپیک های خلاقانه بنویسی، اونجا بنویس، با راهکاری که محسن گفت، موضوعاتی که بچه ها نوشتن رو مهم می کنیم و بعد از زیاد شدن، موضوعات بی اهمیتی که به قول شما کپی پیست شده رو پاک می کنیم...

حالا نمی دونم دنبال چی هستین و چرا چونه می زنین در ادامه !

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از مـ‌‍‌‌همّد بذرکار :
کلا یه بخش خلاقیت داره! تاپیک تمام !؟
شیخ ممد، گفتم که بخش خلاقیت متمرکز، نه کپی پیست متمرکز

این به تاپیک چه ربطی داشت !!؟
این یه مثال بود

شما می گی انجمن خلاقیت اینجا شده کپی پیست... شما که می خوای تاپیک های خلاقانه بنویسی، اونجا بنویس، با راهکاری که محسن گفت، موضوعاتی که بچه ها نوشتن رو مهم می کنیم و بعد از زیاد شدن، موضوعات بی اهمیتی که به قول شما کپی پیست شده رو پاک می کنیم...
ببین من که گفتم، تا وقتی جلوی کپی پیست گرفته نمیشه مگه آدم مرض داره کپی پیست رو ول کنه & خلاقیت به خرج بده!
شماها دوتا راه جلوی پای بچه ها گذاشتین: یکی راه هموار و سرازیر کپی پیست، یکی هم راه ناهموار و سربالایی خلاقیت!
خوب تا وقتی راه راحت هست هیچکس از راه سخته نمیره که!
من میگم یا باید جلوی کپی پیست توی تمام انجمن (بخصوص خلاقیت، بجز علمی) گرفته بشه، یا اینقدر الکی نگین کپی پیست ممنوعه و بعدشم با یه تیریپ ناراحت بگین هیچکس خلاقیت به خرج نمیده!

neda.m

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
شهید رجائی تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران - ژئوتکنیک

به نقل از GCD :
خوب ببین قبلا بخش گفتگو یه جایی بود واسه بالا بردن درجه کاربری، الان همین کاربرد رفته توی بخش خلاقیت!
یعنی بالارفتن درجه کاربری رابطه مستقیم پیدا کرده با ساییده شدن ctrl + c و ctrl + v
الان کافیه این چیزایی که توی اون بخشه رو نگاه کنی، یه سری هم به سایت نارنجی یا گیزمودو بزنی، برحسب اتفاق تمام مطالب اونجاها هم هست!
خوب پس نتیجتا تا وقتی ctrl + c و ctrl + v هست چرا استفاده از سلول خاکستری؟
مسلماً یه کاربری که ارسال هاش با کپی پیست بالا رفته با کسی که تاپیک های درست و حسابی زده تفاوت داره! هم در نظر کاربرا، هم مدیرا!
و این که معیار فعال بودن تو یه فروم، مگه فقط تعداد ارسال هاست؟!

به نقل از GCD :
ببین من که گفتم، تا وقتی جلوی کپی پیست گرفته نمیشه مگه آدم مرض داره کپی پیست رو ول کنه & خلاقیت به خرج بده!
شماها دوتا راه جلوی پای بچه ها گذاشتین: یکی راه هموار و سرازیر کپی پیست، یکی هم راه ناهموار و سربالایی خلاقیت!
خوب تا وقتی راه راحت هست هیچکس از راه سخته نمیره که!
من میگم یا باید جلوی کپی پیست توی تمام انجمن (بخصوص خلاقیت، بجز علمی) گرفته بشه، یا اینقدر الکی نگین کپی پیست ممنوعه و بعدشم با یه تیریپ ناراحت بگین هیچکس خلاقیت به خرج نمیده!
آخه برادر! شما بیا تاپیک بزن که کپی-پیست نباشه، شروع بکن، اون وقت همون طور که گفتن، درستش می کنیم!
چند خط بالاتر هم گفتم، ملاک فقط تعداد ارسال های یه کاربر نیست...مهم محتوای تاپیک هاییه که می زنه و ذهنیتی که می تونه تو دیگران به وجود بیاره...
ارزش یه کاربر با 20 تا ارسال خوب و غیر کپی-پیستی، خیلی بیشتر از یه کاربر با 500 تا ارسال کپی-پیستیه! شناخته شدن رو هم در نظر بگیرین، این که به چی شناخته بشیم، مهم تر از اینه که صرفاً شناخته بشیم!

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از ندا مکرم :
مسلماً یه کاربری که ارسال هاش با کپی پیست بالا رفته با کسی که تاپیک های درست و حسابی زده تفاوت داره! هم در نظر کاربرا، هم مدیرا!
و این که معیار فعال بودن تو یه فروم، مگه فقط تعداد ارسال هاست؟!
متاسفانه از نظر کاربرا فرقی نداره و اتفاقا کسی که کپی پیست گذاشته واسه کاربرا بهتره چون بقیه راحت میتونن بدون فکر اسپم بدن و بگی ایول مرسی
آره، معیار فعال بودن الان تعداد ارسالهاست، چون تنها چیزیه که همه جا همراه آدمه

به نقل از ندا مکرم :
آخه برادر! شما بیا تاپیک بزن که کپی-پیست نباشه، شروع بکن، اون وقت همون طور که گفتن، درستش می کنیم!
چند خط بالاتر هم گفتم، ملاک فقط تعداد ارسال های یه کاربر نیست...مهم محتوای تاپیک هاییه که می زنه و ذهنیتی که می تونه تو دیگران به وجود بیاره...
ارزش یه کاربر با 20 تا ارسال خوب و غیر کپی-پیستی، خیلی بیشتر از یه کاربر با 500 تا ارسال کپی-پیستیه! شناخته شدن رو هم در نظر بگیرین، این که به چی شناخته بشیم، مهم تر از اینه که صرفاً شناخته بشیم!
آخه خواهر، من 6 ساعته دارم جون میکنم همینو بگم دیگه، بگم باباجان، تا وقتی من میتونم کپی پیست ارسال کنم و با استقبال و عدم محدودیت مواجه میشم، مگه خود آزاری دارم که بشینم 3 ساعت فکر کنم یه تاپیک بزنم، اونم بعد 5 دقیقه زیر تاپیکای کپی پیس گم بشه؟
& مشکل اینجاست که الان "درجه کاربری" وابسته به ارسالهاست، و همه پست میدن تا خاک انجمن بخورن، همین من خودم اول کار که تازه اومده بودم توی فروم برای اینکه از ستاره های خاکستری و سبز خلاص بشم هی اسپم میدادم، حتی اگه شده بود یه + یا یه ... خالی پست میکردم

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

خلاصه اینکه حرف من اینه: کپی پیست ممنوع، بخصوص در بخش خلاقیت!

neda.m

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
شهید رجائی تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران - ژئوتکنیک

به نقل از GCD :
متاسفانه از نظر کاربرا فرقی نداره و اتفاقا کسی که کپی پیست گذاشته واسه کاربرا بهتره چون بقیه راحت میتونن بدون فکر اسپم بدن و بگی ایول مرسی
آره، معیار فعال بودن الان تعداد ارسالهاست، چون تنها چیزیه که همه جا همراه آدمه
آخه خواهر، من 6 ساعته دارم جون میکنم همینو بگم دیگه، بگم باباجان، تا وقتی من میتونم کپی پیست ارسال کنم و با استقبال و عدم محدودیت مواجه میشم، مگه خود آزاری دارم که بشینم 3 ساعت فکر کنم یه تاپیک بزنم، اونم بعد 5 دقیقه زیر تاپیکای کپی پیس گم بشه؟
& مشکل اینجاست که الان "درجه کاربری" وابسته به ارسالهاست، و همه پست میدن تا خاک انجمن بخورن، همین من خودم اول کار که تازه اومده بودم توی فروم برای اینکه از ستاره های خاکستری و سبز خلاص بشم هی اسپم میدادم، حتی اگه شده بود یه + یا یه ... خالی پست میکردم
برادر، تا وقتی این جوری فکر کنین، همین آشه و همین کاسه! این طور که من متوجه شدم، ملاک شما همه ی کاربرا هست. در صورتی که اونایی مهم هستن که محتوا و ارزش یک پست و تاپیک رو بفهمن. وقتی من نوعی یه حرفی می زنم تو یه جمع، مخاطبام اونایی نیستن که فرضاً فقر فرهنگی دارن! حالا هی براشون از فلان نظریه بگم، متوجه می شن مگه؟! ولی 4 نفر هم تو اون جمع باشه که ارزش حرفم رو بفهمه، خیلی برام مهم تره و مخاطبام اونا خواند بود...

به نقل از GCD :
خلاصه اینکه حرف من اینه: کپی پیست ممنوع، بخصوص در بخش خلاقیت!
با این که مخالفت نشده بود! شما شروع کن، ممنوعش می کنیم!
مبنای کار سایت هم بر همین بوده که کپی-پیست نباشه، ولی متاسفانه...

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از ندا مکرم :
برادر، تا وقتی این جوری فکر کنین، همین آشه و همین کاسه! این طور که من متوجه شدم، ملاک شما همه ی کاربرا هست. در صورتی که اونایی مهم هستن که محتوا و ارزش یک پست و تاپیک رو بفهمن. وقتی من نوعی یه حرفی می زنم تو یه جمع، مخاطبام اونایی نیستن که فرضاً فقر فرهنگی دارن! حالا هی براشون از فلان نظریه بگم، متوجه می شن مگه؟! ولی 4 نفر هم تو اون جمع باشه که ارزش حرفم رو بفهمه، خیلی برام مهم تره و مخاطبام اونا خواند بود...
حاج خواهر، من که گفتم الان بخش مثلا خلاقیت تبدیل شده به بخش بالا بردن درجه و اسپمینگ، خوب جلوشو بگیرین!

به نقل از ندا مکرم :
هه! حاج خانوم، تو فرض کن بخوای بری پشت یه کوه، ترجیح میدی کوهه رو دور بزنی یا اینکه ازش بالا بری؟
اینم دقیقا همینجوریه، شما کپی پیست رو باز گذاشتین بعد به من میگین تو شروع کن؟ خوب اول باید راه های میون بر و پیچوندن برداشته بشه!
بزار جملتو کامل کنم: مبنای کار سایت هم بر همین بوده که کپی-پیست نباشه، ولی متاسفانه الان بخش خلاقیت رو تبدیل به کپی پیست کردیم

neda.m

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
شهید رجائی تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران - ژئوتکنیک

به نقل از GCD :
حاج خواهر، من که گفتم الان بخش مثلا خلاقیت تبدیل شده به بخش بالا بردن درجه و اسپمینگ، خوب جلوشو بگیرین!
هه! حاج خانوم، تو فرض کن بخوای بری پشت یه کوه، ترجیح میدی کوهه رو دور بزنی یا اینکه ازش بالا بری؟
اینم دقیقا همینجوریه، شما کپی پیست رو باز گذاشتین بعد به من میگین تو شروع کن؟ خوب اول باید راه های میون بر و پیچوندن برداشته بشه!
بزار جملتو کامل کنم: مبنای کار سایت هم بر همین بوده که کپی-پیست نباشه، ولی متاسفانه الان بخش خلاقیت رو تبدیل به کپی پیست کردیم
تا وقتی ارزش از کوه بالا رفتن بیشتره، من ترجیح میدن ازش بالا برم و دور نزنم :D
فرضاً من می خوام تو یه جامعه ای شرافتمندانه(!) زندگی کنم، ولی بگم چون خیلی ها مثل من نیستن، پس منم مثل بقیه باشم و هرکاری بقیه کردن بکنم؟! حتماً باید قانون وجود داشته باشه که بقیه یه کا بدی رو انجام ندن و من هم به تبع اونا تا یه کاری رو انجام بدم؟

فکر کنم بیشتر از این بحث بی فایده باشه...
ولی این رو مطمئن باشین که اگه شما شروع کنین، ما هم جلوی کپی پیست رو می گیریم.

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از ندا مکرم :
تا وقتی ارزش از کوه بالا رفتن بیشتره، من ترجیح میدن ازش بالا برم و دور نزنم :D
فرضاً من می خوام تو یه جامعه ای شرافتمندانه(!) زندگی کنم، ولی بگم چون خیلی ها مثل من نیستن، پس منم مثل بقیه باشم و هرکاری بقیه کردن بکنم؟! حتماً باید قانون وجود داشته باشه که بقیه یه کا بدی رو انجام ندن و من هم به تبع اونا تا یه کاری رو انجام بدم؟

فکر کنم بیشتر از این بحث بی فایده باشه...
ولی این رو مطمئن باشین که اگه شما شروع کنین، ما هم جلوی کپی پیست رو می گیریم.
ای بابا، من میگم اول کپی پیست رو ممنوع کنید، چون اصلا با اسم بخش منافات داره و تنها خلاقیتی که الان دیده میشه نوآوری در روشهای کپی پیست هست!
حالا این وسط من چیکاره ام؟ اصولا خود مدیر یه سایت باید قانونا رو توی تمام انجمن بشدت اجرا کنه & اسم بخشها رو متناسب انتخاب کنه
پس، یعنی یا باید کل بخش پاکسازی و کپی پیست ممنوع بشه، یا اسم بخش بشه "بخش ویژه کپی پیست از نارنجی"

nmejris@zan

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهيد هاشمي نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1391
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

راستش این روزا اصلا وقت ندارم ! نتونستم پست ها رو همگی رو بخونم !
اما خب همین قدر بگم که اون انجمن خلاقیت به خاطر زیاد شدن فشار درسی به حالت کپی پیستی تبدیل شد !
قبلا از اون من فقط مطلب های دسته یک و به واقع خلاقانه رو اکثرا از سایت های زبان اصل در میاوردم و میزاشتم !
اما خب در هر صورت بازم کپی پیست های اون بخش به نظر من میتونه خیلی مفید تر از خیلی بحث های چرت و پرت بخش گفت و شنود باشه !
اگر هر کس فکر میکنه که میتونه یه بخش برای خلاقیت رو این جوری که شما میگین و متمرکز بسازه من آمادگی خودم رو اعلام میکنم !
تو همین خلاقیت فعلی شروع کنید اگر موفق بودین و اون تاپیک ها به قدر کافی فعال بودن تاپیک های کپی و پیستی همه شون حذف میشن !

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از نــيما :
راستش این روزا اصلا وقت ندارم ! نتونستم پست ها رو همگی رو بخونم !
اما خب همین قدر بگم که اون انجمن خلاقیت به خاطر زیاد شدن فشار درسی به حالت کپی پیستی تبدیل شد !
قبلا از اون من فقط مطلب های دسته یک و به واقع خلاقانه رو اکثرا از سایت های زبان اصل در میاوردم و میزاشتم !
اما خب در هر صورت بازم کپی پیست های اون بخش به نظر من میتونه خیلی مفید تر از خیلی بحث های چرت و پرت بخش گفت و شنود باشه !
اگر هر کس فکر میکنه که میتونه یه بخش برای خلاقیت رو این جوری که شما میگین و متمرکز بسازه من آمادگی خودم رو اعلام میکنم !
تو همین خلاقیت فعلی شروع کنید اگر موفق بودین و اون تاپیک ها به قدر کافی فعال بودن تاپیک های کپی و پیستی همه شون حذف میشن !
حاج نیما، راه میخوای؟
بخش رو پاکسازی & کپی پیست رو ممنوع کن!
همین تنها راهشه

nmejris@zan

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهيد هاشمي نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1391
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

من این همه مطلب رو به خاطر اینکه شما یه روز باز جو خلاقیت برت داشته پاک نمیکنم !
بهت گفتم ! برو این حرف هایی که میزنی رو عمل کن ! یه تعدادی تاپیک خلاقیت متمرکز و با هدف بزن که فعال بشه من اونجا رو پاک سازی میکنم
در ضمن این شمایی که من دارم بهت راه میدم و لطفی میکنم ! شما لازم نکرده به من راه نشون بدی !
اگر خواستی بسم ال.. اگرم نه که دیگه این مساله رو هی مطرح نکن !

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

نیما خان، من خیلی وقته این بحث رو دارم مطرح میکنم، ولی دیروز مصمم شدم تاپیکشو بزنم
پس این حرفایی که تو میزنی = کپی پیست آزاد دیگه؟

بالا