پیشنهاد: ایجاد بخش خلاقیت متمرکز

nmejris@zan

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهيد هاشمي نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1391
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک
پاسخ : پیشنهاد: ایجاد بخش خلاقیت متمرکز

در حال حاضر کپی پیستی که مطلب جالبی برای گفتن داشته باشه در این بخش آزاده !
اما اگر شما در توان خودت میبینی که اونجا رو از حالت کپی پیستی در بیاری شروع کن ! من خودمم کمکت میکنم !
بعد از فعال شدن چند تا تاپیک خلاقیت متمرکز انجمن رو پاکسازی میکنم
فکر نکنم خیلی چیز غیر معقولی ازت خواسته باشم ! :D

mahta_H

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
مشهد
دانشگاه
سبزوار
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از نــيما :
راستش این روزا اصلا وقت ندارم ! نتونستم پست ها رو همگی رو بخونم !
اما خب همین قدر بگم که اون انجمن خلاقیت به خاطر زیاد شدن فشار درسی به حالت کپی پیستی تبدیل شد !
قبلا از اون من فقط مطلب های دسته یک و به واقع خلاقانه رو اکثرا از سایت های زبان اصل در میاوردم و میزاشتم !
اما خب در هر صورت بازم کپی پیست های اون بخش به نظر من میتونه خیلی مفید تر از خیلی بحث های چرت و پرت بخش گفت و شنود باشه !
اگر هر کس فکر میکنه که میتونه یه بخش برای خلاقیت رو این جوری که شما میگین و متمرکز بسازه من آمادگی خودم رو اعلام میکنم !
تو همین خلاقیت فعلی شروع کنید اگر موفق بودین و اون تاپیک ها به قدر کافی فعال بودن تاپیک های کپی و پیستی همه شون حذف میشن !
به عنوان یه کاربر می گم کسی که میاد تو سایت دنبال چیزای جدیده براش فرقی نمی کنه کپی پیست باشه یا واقعا آفریده ی ذهن یکی از بچه های سایت باشه !
اولویت باید خواست کاربر باشه ! اگه قرار باشه خلاقیت فقط پای بچه ها باشه به صورت حتم می گم که کسی پاشو تو خلاقیت نمی ذاره (به جز اندکی انگشت شمار ) البته من با این کپی پیست موافق نیستم و فکر می کنم خلاقیت برای ارتقائ ذهن کاربراست ولی منطقی فکر کنید کی میاد پای کامپیوتر بشینه فکر خلاقشو به کار بندازه ؟ تعدادشون خیلی کمه !

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از نــيما :
در حال حاضر کپی پیستی که مطلب جالبی برای گفتن داشته باشه در این بخش آزاده !
اما اگر شما در توان خودت میبینی که اونجا رو از حالت کپی پیستی در بیاری شروع کن ! من خودمم کمکت میکنم !
بعد از فعال شدن چند تا تاپیک خلاقیت متمرکز انجمن رو پاکسازی میکنم
فکر نکنم خیلی چیز غیر معقولی ازت خواسته باشم ! :D
نیما تو چیکار به من داری؟ اصلا گیریم من خلاق نباشم، این تاپیک باید تا همیشه اینجوری بمونه؟
ببین اگه میخوای بپیچونی، همینجا درست حسابی بگو "من فقط برای تیریپ اومدنه که هی خلاقیت خلاقیت میکنم"
آخه خودتم حتما میدونی که اون بخش، بخش کپی پیست هست نه خلاقیت
خوب وقتی کپی پیست آزاده من حتی اگه یه چیز خلاقانه هم به فکرم بیاد 100000 سال نمیزارمش اونجا، چون راحت میتونم بجای فسفر سوزوندن و بکار انداختن مغز از دکمه های کنترل و c & v استفاده کنم (الان میگم من فکر نکنی منظورم خودمم ها، مثاله)
البه وقتی مدیر یه بخش خودش نتونه فکر خلاقانه کنه و به کپی پیست روی بیاره، از کاربر معمولی که میاد اونجا هم نمیشه توقعی داشت! (دقیقا تو رو میگم)

nmejris@zan

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهيد هاشمي نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1391
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از GCD :
نیما تو چیکار به من داری؟ اصلا گیریم من خلاق نباشم، این تاپیک باید تا همیشه اینجوری بمونه؟
ببین اگه میخوای بپیچونی، همینجا درست حسابی بگو "من فقط برای تیریپ اومدنه که هی خلاقیت خلاقیت میکنم"
آخه خودتم حتما میدونی که اون بخش، بخش کپی پیست هست نه خلاقیت
خوب وقتی کپی پیست آزاده من حتی اگه یه چیز خلاقانه هم به فکرم بیاد 100000 سال نمیزارمش اونجا، چون راحت میتونم بجای فسفر سوزوندن و بکار انداختن مغز از دکمه های کنترل و c & v استفاده کنم (الان میگم من فکر نکنی منظورم خودمم ها، مثاله)
البه وقتی مدیر یه بخش خودش نتونه فکر خلاقانه کنه و به کپی پیست روی بیاره، از کاربر معمولی که میاد اونجا هم نمیشه توقعی داشت! (دقیقا تو رو میگم)
اگه فکر کردی با این انتقاد هات منو عصبانی میکنی و اینا اشتباه کردی ! :D :))
فقط اینو میگم دلیل اینکه من گفتم اول پاکسازی رو انجام نمیدم رو مهتا اومد گفت ! کاربرا ممکنه استقبال نکنن ! من میخوام ببینم اگه استقبال شد بعدش این کارو بکنم !
باز الان نرو زود تاپیک بزن و نظر سنجی بزار که در تاپیک خلاقیت متمرکز شرکت میکنین یا نه !!!! :))
در ضمن من خودم تا حالا مطلب کپی پیستی اونقدر نزاشتم ! فقط و فقط مطالبی که بسیار جالب بود رو از سایت نارنجی اینجا هم گذاشتم ! که تعداد اونا نسبت به مطالبی که از سایت های زبان اصل ساعت ها میشستم ترجمه میکردم و ویرایش میکردم خیلی ناچیزه ! من اصولا به حرف های تو دیگه خیلی اهمتی نمیدم ! چون عادتت شده که هر روز به یه چیزی و یه کسی اعتراض کنی !!! :D
از آدم هایی که بدون یه لحظه فکر کردن هرچی به دهنشون میرسه رو میگن اصولا حالم بهم میخوره ! :D
ولی خب بازم میگم اگر کسی فکر میکنه میتونه اونجا رو بهتر اداره کنه و از حالت کپی پیستیش در بیاره یه مدت کوتاه فعالیت کنه من مدیریت اون بخش رو تضمینی بهش میدم ! :D
در ضمن بیشتر از این دیگه این تاپیک جا نداره ! گفتم اگر هرکی بخش انجمن خلاقیت متمرکز خواستش همون جا رو یه کم اونجوریس فعال کنه کپی پیست ها ممنوع میشه ! :D

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از نــيما :
فقط اینو میگم دلیل اینکه من گفتم اول پاکسازی رو انجام نمیدم رو مهتا اومد گفت ! کاربرا ممکنه استقبال نکنن ! من میخوام ببینم اگه استقبال شد بعدش این کارو بکنم !
باز الان نرو زود تاپیک بزن و نظر سنجی بزار که در تاپیک خلاقیت متمرکز شرکت میکنین یا نه !!!! :))
در ضمن من خودم تا حالا مطلب کپی پیستی اونقدر نزاشتم ! فقط و فقط مطالبی که بسیار جالب بود رو از سایت نارنجی اینجا هم گذاشتم ! که تعداد اونا نسبت به مطالبی که از سایت های زبان اصل ساعت ها میشستم ترجمه میکردم و ویرایش میکردم خیلی ناچیزه ! من اصولا به حرف های تو دیگه خیلی اهمتی نمیدم ! چون عادتت شده که هر روز به یه چیزی و یه کسی اعتراض کنی !!! :D
از آدم هایی که بدون یه لحظه فکر کردن هرچی به دهنشون میرسه رو میگن اصولا حالم بهم میخوره ! :D
ولی خب بازم میگم اگر کسی فکر میکنه میتونه اونجا رو بهتر اداره کنه و از حالت کپی پیستیش در بیاره یه مدت کوتاه فعالیت کنه من مدیریت اون بخش رو تضمینی بهش میدم ! :D
در ضمن بیشتر از این دیگه این تاپیک جا نداره ! گفتم اگر هرکی بخش انجمن خلاقیت متمرکز خواستش همون جا رو یه کم اونجوریس فعال کنه کپی پیست ها ممنوع میشه ! :D
اولا حاج، مگه من مرض دارم که عصبانیت کنم؟
دوما، کاربرا از کپی پیست و اسپم خیلی استقبال میکنن، پس باید توی کل سایت آزاد باشه؟
3. ها؟؟؟
4. مطالب کپی پیستی که تو گذاشتی همچین کم هم نیست
5. من اگه اعتراضی میکنم کرم که ندارم، حتما مشکل داره که اعتراض میکنم و واسه حرفم هم دلیل منطقی میارم، تا حالا هم به 3 چیز بیشتر اعتراض نکردم
6. منم همینطور
7. نه آقاجان، مدیریت واسه خودت، من کلا طرف حرفم با مدیرا بود که یه بخش خلاقیت درست و حسابی و بدون کپی پیست بزنن، این بخشی که الان هست رو بهتره بکنن اخبار تکنولوژی، مدیریت جفت بخشا هم با خودت
8. یعنی چی این تاپیک جا نداره؟؟؟

nmejris@zan

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهيد هاشمي نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1391
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

کپی پیستی بودن مطالب من رو خدا رو شکر نه نیازی میبینم خودم بخوام دفاعی بکنم و نه دیگران ! من پایین تمام مطالبی گه گذاشتم منبع رو ذکر کردم ! تشریف ببرین ببینین ! :D
این تاپیک هم دیگه از این بیشتر جا نداره یعنی اینکه دیگه بیشتر از کپنت حرف زدی عزیز دل برادر !
تو گفتی اینجا به چی نیاز داره من و بقیه مدیرا هم گفتیم امکان ایجاد 2 تا انجمن خلاقیت نیستش !
اگر تو یا هرکی دیگه خواست همین جا رو درست کنه بسم الله ! ما مدیرا هم بسیار استقبال میکنیم و کمکش میکنیم !
دیگه داری الکی اسپم میدی و حرف هات رو میخوای توجیح کنی !

mahta_H

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
مشهد
دانشگاه
سبزوار
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از نــيما :
لطفا ادبو رعایت کنید ! داریم گفت و گو می کنیم نه دعوا !
همین الانم بچه ها از خلاقیت استقبال نمی کنن ! بعدشم شما از کجا می خواین تشخیص بدین مطلب کپی پیسته یا این که یه بنده خدایی رفته روش زحمت کشیده ؟ به هر حال حتی کار اون نفری هم که میره عکسا و مطالب جالب جمع می کنه حالا چه کپی پیست باشه چه یه ایده ی خلاق ، کارش ازرش منده چون حد اقل کاربرارو وادار به فکر کردن و دادن ایده های جدید می کنه !

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از نــيما :
اگر تو یا هرکی دیگه خواست همین جا رو درست کنه بسم الله ! ما مدیرا هم بسیار استقبال میکنیم و کمکش میکنیم !
دیگه داری الکی اسپم میدی و حرف هات رو میخوای توجیح کنی !
خط اول رو قبلا 100 بار جواب دادم
خط دوم هم: پس معلومه نمیدونی اسپم چیه.. اوکی، فهمیدم تقصیر تو نیست

به نقل از mahta_H :
همین الانم بچه ها از خلاقیت استقبال نمی کنن ! بعدشم شما از کجا می خواین تشخیص بدین مطلب کپی پیسته یا این که یه بنده خدایی رفته روش زحمت کشیده ؟ به هر حال حتی کار اون نفری هم که میره عکسا و مطالب جالب جمع می کنه حالا چه کپی پیست باشه چه یه ایده ی خلاق ، کارش ازرش منده چون حد اقل کاربرارو وادار به فکر کردن و دادن ایده های جدید می کنه !
ببین مثال ایده خلاق رو میتونی توی صفحه دوم و سوم بخش کپی پیست ببینی، مثالایی که بوسیله مطهری و بذرکار بوجود اومده و الان زیر کپی پیست ها داره خاک میخوره (البته مثالای ماشین حسابی رو نمیگم)
ولی یه چیزی: تو حتما تا حالا جوابایی که به این پکی پیستا داده شده رو دیدی، تا حالا کجا دیدی یه نفر رو وادار به فکر کردن کنه؟؟؟ ایول و مرسی و :-& و :D و :)) و... خلاقیته؟

mahta_H

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
مشهد
دانشگاه
سبزوار
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از GCD :
ولی یه چیزی: تو حتما تا حالا جوابایی که به این پکی پیستا داده شده رو دیدی، تا حالا کجا دیدی یه نفر رو وادار به فکر کردن کنه؟؟؟ ایول و مرسی و :-& و :D و :)) و... خلاقیته؟
شاید اون جا بروز ندن ولی براشون یه زمینه ای میشه که فکرشونو باز کنن ! اگه برای خیلی ها این جوری نباشه برای من این جوری بوده !

• شروع کننده موضوع

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از mahta_H :
شاید اون جا بروز ندن ولی براشون یه زمینه ای میشه که فکرشونو باز کنن ! اگه برای خیلی ها این جوری نباشه برای من این جوری بوده !
دقیقا!
خوب تا وقتی یه بخش "کپی پیست آزاد" یا "اخبار تکنولوژی" یا هر چیز دیگه هست، هیچکس نمیاد به خودش زحمت فکر کردن بده تا زمینه سازی بشه!

sohaaaa

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان کرج

ببین فرشید تو داری میگی طرف میاد تو بخش خلاقیت تصمیم میگیره یه تاپیک بزنه...بعد میگه چیکار کنم چیکار نکنم...خودم که حسش نمیاد خلاقیت به خرج بدم...پس بهتره برم چن تا سایت بگردم تاپیک کپی پیست کنم!!
ولی اینجوری نیست!!...طرف میره دو تا سایت رو میگرده میبینه ایول چه تاپیک باحالی...عجب مخی بوده طراحش...بد نیست اینو بزارم تو انجمن خلاقیت...

حرفای تو میگه انگار تاپیک زدن تو این بخش یه جور وظیفه و اجبار و نیاز و... ست که طرف دو راه داره...یا کپی پیست یا سوزوندن فسفر...حالا که کپی پیست بازه پس خبری از سوزوندن نیست!!.....ولی قضیه اصلا این جوری نیست...می گیری چی میگم؟!

بعدشم تا حالا نشده ایده ی چند نفر دیگه باعث شه یه ایده ی جدید تو ذهن تو شکل بگیره؟!...اینم همونه!!...شاید از 100 تا تاپیک فقط یکیش بتونه به یه نفر از 1000 تا بازدید کننده الهام بده که به نظر من همینم خیلی عالیه!!...
وقتی آدم یه سری پیش ذهنیت هایی از این که چه چیزایی میتونه اختراع و ساخته بشه داشته باشه ذهنش باز تر میشه...شاید همون موقع خوندن تاپیک تاثیر خودش رو نشون نده و طرف یه مرسی بگه و بره...ولی از کجا معلوم همون بعدا به دردش نخوره؟!!

بالا