- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی 1
- شهر
- کرمان
- سال فارغ التحصیلی
- 1393
- دانشگاه
- علوم پزشکی تهران
- رشته دانشگاه
- علوم تغذیه
پاسخ : مراکز سمپاد تازه تاسیس، سمپاد روبه نابودی ؟
همه جا که یکجور نیست
همه جا که یکجور نیست
به نقل از M.Y.B.Q :من از یکی شنیدم که چون سلام وانرزی و اینا زیاد شدن امکان داره بخوان بگن ما با فلان سیستم اموزشی کار میکنیم ..بعد اون موقع بچه های تاپ سمپادی تعدادشون کمتر از اونا بشه و خلاصه این که خواستن جلو تسلیم شدنو بگیرن و نزارن اینجور مدارس تایین کننده باشن...
منبع؟؟؟به نقل از انرژی+ :برای دوم دبیرستان انسانی قراره 30 تا ورودی با معدل بالای 17 رو قبول کنید؟
مشاور ما کلا خیلی نفوذ داره و تو سازمان و اینا...به نقل از MILEY :امروز مامانم رفته بود اداره کل میگفت اینقد شلوغ بوده که نمی دونی مثل اینکه از یه مسئول سوال کرده اینا واسه چی اینجان اونم گفته که اونایی که تو فرزانگان4و5و6و.. قبول نشدن دارن میفرستن فرزانگان8
حلا نمیدونم یارو راس گفته یا دروغ اما اگه اینا دارن کسایی رو که قبول نشدن میفرستن فرزانگان8 پس نمونه دولتی ها چی؟
یکمم بیشتر نیست اینجا سه تا هاشمی نژآد هست (پسرونه)5 تا فرزانگان که هاشمی نژاد 3 رو هم کسی زیاد تحویل نمیگیره من موندم که این 5 تا فرزانگان برای چین الان ؟به نقل از mah sa :چرا بعضی جاها فرزا بیشتر از پسرونه ها هس؟؟؟
به نقل از ســـایـــه :من حلی ٨ هم شنیدم تأسیس شده حالا نمی دونم راست باشه یا نه.
به نقل از MALICE :ميدونين امسال هم چندتا مد جديد زدن؟؟
کسي ميدونه چندتا؟؟؟
به نقل از Stewie Griffin :آره. درسته