مراکز سمپاد تازه تاسیس، سمپاد روبه نابودی ؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Nz
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مراکز سمپاد تازه تاسیس، سمپاد روبه نابودی ؟

نظرتون چیه که میگید کار میبره؟ بگید شاید به یه دردی خورد!

اون نظرم رو ولش! پایه و اساسش این بود كه تو ایران با كاغذ بازی نمیشه كاری كرد. ;D ولی ببینید این طرح شهاب خیلی هم بد نیست، الان شما می تونید این رو به عنوان یه دلیل به حساب بیارید، خب وقتی می خوان به همه ی مدارس امكانات بدن ( عمرا بتونن ) چه لزومی داره كه مدارس سمپاد زیاد بشه ؟؟ اگه مسئولین با هدف اینكه استعدادا هدر نرن دست به افزایش ظرفیت زده باشن كه طرح شهاب اینكارو می كنه، نمی خواد اینا بشن كاسه ی داغتر از آش ! من فكر نمی كنم حتی كسانی كه در حال حاضر تو مدارس سمپاد هستن همه تیزهوش باشن، حالا تعداد بیشتر بشه ببین چی میشه !

با حرف IndependentWise هم موافقم، به هر حال سطح یك كلاس رو دانش آموزاش می سازن.

دوستان میگفتن زمانی وضع خرابه که آزمون برداشته شه حالا هر دانش آموز راهنمایی تیزهوشانی بدون کنکور میاد دبیرستان یعنی حق بعضیا از بیرون که تواناییشو دارن خورده میشه حق ما هم خورده میشه چون کیفیت و نام سمپاد خراب میشه .... مهم تر از این اونه که با تاسیس مراکز بیشتر غیر سمپادی های بیشتری که نمیتونستن تو سمپاد باشن میان جزو سمپاد پس از معلم های ضعیف آموزش پرورش هم وارد مراکز جدید میشن و این یعنی نابودی سمپاد...................................

بچه ها,امروز مدیرمون یه خبربه ما داد که حسابی کفرمون در اومد.
تقریا میشه گفت که سمپاد رو حذف کردن.
ساعتهای فوق برناممون رو حذف کردن و تمام بودجه مربوط به اون رو گذاشتن به دوش مدرسه.
دیگه هم اجازه نمیدن که معلمای بازنشته کار کنن.گفتن باید از نیروی جوان استفاده بشه.
آخه تو سمنان به جز اون معلمای بازنشسته کسی خیلی خوب نیست.
این بخشنامه رو به عنوان بهسازی و طرح بهبودی مدارس کردن.
خاک تو سر این آموزش پرورش کنن.خیلی تصمیماتشون بده.
به هر حال ما که مدیرمون یه نامه نوشت و با شدیدا به این طرح اعتراض کرد.
و مدیرمون به ما گفت شما هم یه فکری بکنید.
آقا جان من یه کاری بکنید.سمپاد داره از دستمون میره ها؟!!!

نه !
اصلاح می کنم :

سمپاد از دستمون رفته ! خیلی وقته ! از همون موقع که آموزش پرورش شروع کرد به فضولی تو کار سمپاد ، شروع کرد به خراب شدن .

و با رفتن اژه ای هم ، سمپاد به کلی نابود شد.

به نقل از پارسا :
نه !
اصلاح می کنم :

سمپاد از دستمون رفته ! خیلی وقته ! از همون موقع که آموزش پرورش شروع کرد به فضولی تو کار سمپاد ، شروع کرد به خراب شدن .

و با رفتن اژه ای هم ، سمپاد به کلی نابود شد.
:)) ;D خب پس دیگه بدتر!!باید یه کاری بکنیم.چطوره که یه طومار بزرگ تو مدرسمه هامون جمع کنیم و بفرستیم آموزش و پرورش
بچه ها شعار جدید:مرگ بر آموزش و پرورش!! ;D

مرگ بر اموزش و پرورش <:-P
البته الان كه من سمپادي نيستم نبايد اينو بگم ولي مي گم چون سمپادو دوس دارم وبرام مهمه حياتش ;D

یه زمانی یه پیشنهادی دادم برای نوشتن طومار...که همه جا بچه هاش امضا کنند...بفرستیم سمپاد...
فایده نداره...تا وقتی یه نظام هماهنگ دانش آموزی بین بچه های سمپاد نباشه...که پیگیر باشند..حقمونه!

ما که دیگه اوتیم ;D یه بار میگن کنکورو بر میدارن دوباره میگن نمیشه 8-} سمپاد هم که با حرف های ما درست نمیشه (:| باید یه فضای انتقادی اساسی در مورد مدیریت و کادر جدید راه بندازیم =D> ای کاش اژه ای نمی رفت :(

طرح شهاب یک فاجعه برای سمپاده
کسی فکر نکنه می خوان امکانات بدن
می خوان سمپاد پر خرج بر داشته شه
مدیر مدرسه تنکابن با ناراحتی به این رح اشاره کرد
شهاب یک سیاه بازیست
اخه آدم تنبل درس نخون براش آزمایشگاه هسته ای میخوان تاسیس کنن؟

اعتمادی امروز کرج بود!

بله. اعتمادی کرج بود! میدونم تا ساعت 12 تو شهید سلطانی بوده و میخواسته بیاد مدرسه ما؛ ولی خبر ندارم رفته یا نه!
کسی میدونه اینجا چیکار میکرده؟ ???

اعتمادی اونقدر ها هم بد به نظر نمی رسید . من یه گزارش تو تایپیک کنگره قرآنی نوشتم از رفتارش تو کنگره ... زیاد هم بد نبود ... تازه به هر کی می خواست اجازه می داد بره بالای سن انتقاد کنه یا پیشنهاد و ...
ولی نفهمیدم این ها رو تاثیر هم می داد یا نه :دی

سلام به همه ی سمپادی ها....من دفعه ی اولیه که نظر میدم ...بحثتونو کامل نخوندم...میون بحثتون میخواستم یه اطلاعی بدم..اینکه یه مدرسه رو توی فاز4 مهرشهر تعطیل کردند .از چند نفری شنیدم که میخاد بشه تیزهوشان پسرونه...احتمال میدم بخوان بچهه هامونو طبق محل زندگی شون تقسیم بندی کنن..که متاسفانه معلمهای مدرسه شونو از دست میدن X-(

نه من رفتم آموزش پرورش گفتن معلم ها جا به جا نمی شوند و نیز دانش آموزان هم سر جاشون میمونن فقط ورودی ها تقسیم میشوند مدرسه پسرانه ممکنه توی حصارک و دخترانه داخل مهرشهر باشه

فرزانگان2، فاز 4 مهرشهر ه و 80 نفر ورودی جدید گرفته. :(
امسال فقط 2 مرکز افتتاح شده به جای 4تا. :)
راهنماییها به مراکز ما وارد میشن!در مورد کادر مدرسه خبر جدیدی نیست؟

فکر نمی کنم این کارو بتونن بکنن...و ما که فارغ التحصیل هم هستیم بازم فکر نکنم ساکت بشینیم.

شما پیشنهادی دارید به ما بگین تا انجام بدیم

ما که کارهای نیستیم. مشکل از بالاست!

به نقل از Amir13 :
مگه ما مردیم که سمپاد منحل بشه >:(
ما نمردیم اگه مرده بودیم سمپاد خیلی وقت پیش از بین میرفت!ولی نرفت چون ما بودیم هستیم و خواهیم بود..

وحشتناکه
نمیدونم چرا اینهمه شعار؟
میدونی چند تا تاپیک با همین موضوع هست؟
اگه میخواید کاری کنید زودتر

Back
بالا