• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مراکز سمپاد تازه تاسیس، سمپاد روبه نابودی ؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Nz
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : هرچه بگندد نمکش میزنند وای به روزی که بگندد نمک

:-w
هیچی دیگه،
بریم مدارس عادی درس بخونیم، سنگین تریم؛
والا
:|

شما بکنش 100000000تا
خداکنه شهریش زیاد نشه فقط ;D

از اون موقعی که سمپاد افتاد دست این حاج بابایی و سویزی.
گند زدن تو سمپاد.
دیگه اسم ـه اون مراکز رو نباید گذاشت مدرسه ی استعداد های درخشان.
باید گذاشت مدرسه ی نابود کننده ی استعداد های درخشان...
.
.
.
اَی کجایی .دکتر اژه ای؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حیف...

دیگه سمپاد داره بی معنی میشه.
تو مدرسه ما هم امسال 60 نفر انسانی بر میدارن.

مشکل با انسانی داشتن نیست ...
مشکل اینه که اگر قرار باشه همینجوری هی زیاد , هی زیاد شه , دیگه فکر نکنم فرقی با مدرسه های دولتی عادی داشته باشه ...
یکی از دلایلی که سمپاد بود این بود که دانش آموزان باهوش کنار هم درس بخون , و مشکلی که تو مدارس عادی 100 درصد وجود داره و اینه که دانش آموزان باهوش و اون یکیا کنار هم قرار میگرفتن و وقتی یه مطلب ارائه میشد , معلم مجبور میشد بارها تکرار کنه و وقت اون دانش آموز باهوش هدر میرفت , دیگه نباشه و اون دانش آموز بتونه از فهم مطالب بسیار بهتر و مفیدتری بهره ببره ...
ولی اگر اینجوری بشه , باز هم سطح آموزشی میاد پایین و همون مشکل تو مراکز سمپاد هم بوجود میاد ... :|
یکی دیگه از ویژگی ها سمپاد پژوهش محوری ش بود که با این روند , باز هم میزارن پژوهش های مفید پایین میاد ... چون مسلما هر دانش آموزی تمایل به پژوهش نداره ...

از این به بعد تو ایران دانش آموزا دو حالت دارن:یا تو استعدادهای درخشان درس میخونن یا تو مدارس استثنایی! ;D

آخه زیاد شدن سمپاد به شرطی مفیده که کیفیت مثل سمپاد اولیه حفظ بشه وگرنه که کم کم با مدارس دولتی فرقی نداره
صرفا اسم سمپاد گذاشتن روی مدرسه که باعث نمیشه آدمایی با سطح بالاتر از اون جا خارج بشن ;D

حالا بحث فقط سر زیاد کردن مدارس سمپاد نیست.دارند تعداد این مدارس رو زیاد میکنند به کنار تعداد ورودی ها هم افزایش پیدا کرده.من خودم از مدارس سمپاد نوپا و تازه تأسیسم که خب خیلی ها به عنوان مدارس سمپاد قبولش ندارند اما من خودمم قبول دارم که مدرسه ما سمپاد نیست.راهنمایی وقتی تشکیل شد ما اولین ورودی هاش بودیم.من به شخصه سر کلاس ها بخاطر کج فهمی یه سری بچه ها زجر میکشیدم.من چند روز سرکلاسهای اصفهان حاضر شده بودم.اونجا واقعا عالی بود از همه نظر مخصوصا سطح علمی بچه ها.اما نشد اونجا بمونم.پارسال که دوباره ورودی داشتیم و یه سری اضافه شدند دیگه واقعا وضع بد شد.تازه اومدند همه رو مخلوط کردند یعنی ورودی جدید با سمپادی های قبلی .داغون... میشه گفت دیگه تیزهوش قبول نکرده بودند خرخون بودند بلانسبت.
آخه این استان اصفهان فقط اطراف خود استان الان 5تا راهنمایی دخترانه داریم که راهنمایی شهر خودم واقعا مدرسه استعداد درخشان نیست.یکی نیس به اینا بگه آخه دلیل این کارتون چیه؟ [-( :(

بااین وضعت همه ی دانش اموزامیشن سمپادی ودیگه فکرکنم مدرسه ی عادی هم برداشته شه چون دیگه فرقی بین ماومدارس عادی نیست :|

اژه ای... :-< 8-^

Back
بالا