واقعیت اینه که این تعداد آدم با پشتکار هست تو تهران !به نقل از maE :باورم نمیشه!!امروز یکی از فامیلامون(از اونا ک 10 سال ی بارم پیداشون نمیشه)داشت با مامانم صحبت میکرد و گفت ک دخترش فرزانگان 12 قبول شده!!![]()
اوایل میگفتیم ی زمانی میرسه ک ب تک رقمی بودن شماره فرزانگانمون افتخار میکنیم...آخر سال نشده فهمیدم خیلی وقته ک اون زمان رسیده...
شما خودتون حساب کنین...این همه مدرسه با این همه دانش آموز...اصن ممکنه تو ی شهر این همه بچه ی ب قول عوام تیزهوش باشه؟
من ک میگم تو فرز 1 هم حتی بچه ای هست ک نرمال حتی رو ب پایین باشه..
این حرفتون منطقی نیستا ! منطقیش اینه که کسی که درس نخونده هم قبول بشه ، آزمون هایی که بر مبنای هوش بودن تا یه دوره بعد ما برگزار شد ، بعد از اون که میشه دوره 27 علامه حلی آزمون های ارزشیابی تحصیلی برگزار میشد و خب با بالا رفتن تعداد مدارس و وجود مدارس خوب دیگه ای مثل خرد ، علامه طباطبایی و انرژی اتمی بچه های قوی کمتر جذب میشن دیگه به مرکز ملی پرورش استعداد های درخشان و دانش پژوهان جوان ! (سمپاد نیست دیگه که بگم سمپاد) سطح بدون شک پایین میاد هرسال هم بدتر از پارسال میشه ، به گفته ی خود معلمین مدرسه ، هرسال داره طرح درس کمتر میشه و مطالب اضافه ی کمتری تدریس میشه ، به طوری که حدود 7 سال پیش تو حلی حسابان فصل حد در بنهایت جزو مباحث ترم اول بوده ولی در حال حاضر از درس بعضی از معلم ها حذف شده این موضوع و در درس اونایی هم که باقی مونده نزدیک های عید این مبحث رو تموم میکنن که خب نشون میده تفاوت رو ! احتمال این وجود داره که طی 2-3 سال آینده کلن مطالبی که نیاز به خلاقیت رو داره اصلن تدریس نکنن تو مدرسه !به نقل از diam7899 :ببینید دوستان من یه پسر عمه دارم الان شیشمه ولی امروز فهمیدم قبول شده. داشت گریم میگرفت.
من سوم راهنماییم فرزانگان سه تهران ولی میدونید چیه؟
تمام کودکی خودمو حروم کردم که بیام تیزهوشان حالا طرف با یه ماه درس خوندن شده سمپادی من هم شدم سمپادی
یه بار پارسال میخواستم بهش جذر یاد بدم به خدا گریمو درآورد. نمیفهمی!
بعد اومده به من پز میده میگه من دارم میرم علامه حلی!![]()
راس میگی کاش حداقل میرفتن فقط اشتغال زایی میکردن.به نقل از tinaradvand :BLACK CHEER عزیز اشتغال زایی چیه ؟ می خوان خرج دولت کم شه از بچه اول دبیرستانی سه و نیم میلیون پول میگیرن کلی هم بابت المپیاد و اینا ازش میگیرن بعد معلم آشغال می ذارن می گن برا ارتقا سطح کلاس می ذاریم باز پول میگیرن آزمایشگاه در حد مدرسه راهنمایی عادی هم نیست فقط می خوان نون دونی باز کنن و به جای اینکه خرج دانش آموز بدن پول در بیارن . کلا منبع در آمد شدیم![]()
خاله ام رفته بوده بپرسه و اینا..بعد مدرسه همچین چیزی گفته..چون که جدید التاسیس هست.ولی به نظرم چون اسم رو داره به یدک می کشه و علنا" سطح علمی پایینی باید داشته باشه که بخواد این کار رو کنه...به نقل از F@|-|!mEh :یعنی بدون هیچ آزمون ورودی ؟؟؟
مطمئنی؟
اگر راست باشه![]()
به نقل از H@CK3R 008 :حالا تازه این خانم سویری به افتخارم میگه تعداد مرکز سمپادو به 37 رسوندیم![]()
![]()
![]()