نه خانوم محترم ، از لحاظ علمی کاملا ثابت شده که استعداد یه سری از افراد بیشتره .
ببینید ، همین معلمایی که ما تو مدرسه مون داریم ، همزمان با این جا ، توی مدرسه دولتی هم درس می دن . می گن اون درسی که اول راهنمایی ما تونستبم به راحتی به شما بدیم ، به اولای اونا که می دیم هنگ می کنن .
از همین کتاب زیستمون 4 خط که بیشتر می گن ، می گه بچه هه می شینه زل زل منو نگاه می کنه و 400 دفعه باید براش توضیح بدم . آخرشم بی خیال می شم و می رم سراغ یه چیز دیگه !
این یه چیز کاملا اثبات شده است .
علاوه بر اینکه ایران به این موضوع ( وجود سمپاد ) نیاز داره . ما یه کشور جهان سومیم . یه هم چین کشوری ، نیاز داره که اون هایی رو که استعداد بیشتری دارن رو با آسانسور هم سطح کشور های دیگه کنه که اونا واسه مردم پله بسازن . به عبارت دیگه ، شما اگه ببینید ، این بچه های فرزانگان و علامه حلی و... در کل سمپادی ها هستند که هر سال مدال های طلای همه مسابقات رو نصیب خودشون می کنن .
خیلی از مدرسه ها هستن . من نمی دونم شما تهرانی هستید یا نه . ولی توی تهران ، مدرسه هایی هستن با امکانات هزار برابر ما . هیچ کدوم از بچه هاشون به هیچ جایی نرسیدن . بالاخره اگه این قدر زیاد و پراکنده بودن بچه هایی که با استعداد بالا ، این جا نیومدن ، 4 تا دونه شون هم اون جا پیدا می شدن دیگه !
من این رو قبول دارم که خیلی ها به خاطر بی پولی این جا قبول نمی شن ( البته مدرسه تا جایی که می تونه همکاری می کنه و من حتی کسایی رو می شناسم که ازشون پول نمی گیره ) ، ولی من کاملا با مفهموم شکوفایی استعداد های درخشان مخالفم . استعداد ها توی این جا خلق نمی شن که بشه گفت هر کی میره این جا ، با استعداد می شه . در واقع به نظرم ، همه آدم های این جا ، با استعدادن . با استعداد بیشتر نسبت به سطح عادی جامعه !