• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مراکز سمپاد تازه تاسیس، سمپاد روبه نابودی ؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Nz
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مراکز سمپاد تازه تاسیس، سمپاد روبه نابودی ؟

فقط ميتونم بگم متاسفم
زمان ما به معناي واقعي كلمه استعدادهاي درخشان جدا ميشدن
قصد تعريف ندارم اما گزينش رو برنامه بود
نه مثل الان كه مشهد تو هر ناحيش يه سمپاد زده
به نظرم الان آموزش و پرورش كشور دو بخش داره
آموزش پرورش استثنايي و هر كي اونجا پذيرفته نشد سمپادي ميشه
نه؟؟

ما که تو کلاس اصلا تیژوش نداریم چیزی به نامه تیژوش الان دیگه با این وضعیت دیگه‌ام بین رفته ما در کل مدرسه ۱ نفر هم نداریم که مآلاً همون چیزی که سر کلاس گفت می‌شه رو کاملا درک کنه و نخواد وقتی‌ رفت خونه خودشو جر بده

همه با پارتی بعضی‌ یا زور پدر و مادر اومدن تو تیزهوشان.... s

به نقل از فاطمـه :
الان واقعا نمیدونم تو خود تهران چن تا فرزانگان و حلی داریم! فرزانگانو که تا 6 رو خبر دارم!
افزایش مراکز سمپاد و ورودی اون، باعث میشه دانش آموزایی وارد سمپاد شن که واقعا اون جور که باید و شاید شایستگی درس خوندن تو این مراکزو ندارن، من خودم امسال هرکسی رو میدیدم میگفت که تیزهوشان قبول شده! کسی که وقتی تو مدرسه ی عادی درس میخونه جزو دانش آموزای متوسط یا حتی ضعیف محسوب میشه
خب این یعنی این که دبیرا سطح کلاس و با سطح متوسط دانش آموزا یکی میکنن تا همه ی دانش آموزا بتونن درس رو متوجه شن و در این صورت هم سطح علمی همه ی دانش آموزا میاد پایین هم حق دانش آموزایی که واقعا تیزهوش بودن و سمپاد حقشون بوده، ضایع میشه
مشکلا خیلی زیاده
مثلا سر همین موضوع که اشتباه مرکز بوده، دانش آموزای مراکز قدیمی و اصلی با ورودی های جدید مشکل پیدا کردن
در صورتی که ورودی های جدید هیچ نقشی تو این طرح نداشتن
مثلا به مرکز ما میگن 4d به جای چاردانگه، دانش آموزای یکی از فرز های تهران، به دانش آموزای مدرسه ی ما توهین کرده بودن، بعد ما اومدیم گفتیم این چه رفتاریه؟ اینا برگشتن جواب میدن که چون به مدرستون میگن 4d بچه های ما فک کردن که شما همون بچه های فرز 4 جدیدالتاسیس این، به همین دلیل این رفتارو باهاتون داشتن
من دارم واقع بینانه به موضوع نیگا میکنم و میبینم که واقعا کاری از دست ما ساخته نیست، با این قسمت از حرفای آقای امیرخانی شدیدا موافقم که اطمینان داشته باشین ایران به سلاح هسته ای دست پیدا کرده! حالا از راه های مختلف دارن سمپادو نابود میکنن، اما ما تنها کاری که میتونیم کنیم همینه که حداقل این اختلافای بوجود اومده بین خودمون رو از بین ببریم
یه لحظه!!!!!!
چی شد الان؟؟
ببین اولا مساءل مدرسه شما که یه انسانی فرز 4 رو با 4d اشتباه گرفته اصن به ما مربوط نمیشه
داریم کلی بحث میکنیم ... این مشکل انقد بزرگه واقعا!!!!؟ خو از این به بعد میفهمه فرز 4 دانگس ... دیگه!؟ :-"
...
بعدشم
بر فرض حلی 1 30 تا دانش آموز تو یه کلاس داره خب؟
الان خودشون معتقدن ما حلی واقعی هستیم و سطح دانشمون بیشتره(حالا یا هست یا نیس کاری نداریم)
الان معلم تو حلی 1 باید بدتر درس بده که حلی n تاسیس شده مثلا؟؟؟؟ :-"
من قبلش هم گفتم سطح سواد تو حلی 1 که پایین نمیاد خب
پس اونا نتایج خوبشونو حفظ میکنن
جدیدا هم اگه شایستگی داشته باشن ممکنه بعضی جاها از یک هم بهتر باشن
...
پس اینکه سطح سواد میاد پایین و اینا رو اصلا نگین!
مگه ما اومدیم حلی 1 بخونیم که سطح سوادشون بیاد پایین و اینا
...
بنابراین حلی 1 همیشه هست با همون رتبه ها...با همون افتخارات :)

تکبیر! :))

به نقل از PanterA :
یه لحظه!!!!!!
چی شد الان؟؟
ببین اولا مساءل مدرسه شما که یه انسانی فرز 4 رو با 4d اشتباه گرفته اصن به ما مربوط نمیشه
داریم کلی بحث میکنیم ... این مشکل انقد بزرگه واقعا!!!!؟ خو از این به بعد میفهمه فرز 4 دانگس ... دیگه!؟ :-"
...
بعدشم
الان خودشون معتقدن ما حلی واقعی هستیم و سطح دانشمون بیشتره(حالا یا هست یا نیس کاری نداریم)
...
...
ا
طرح درسا واسه همه مدارس تعیین میشه،حالا اگه یه جایی یه دبیری بیشتر بگه با خودشه.وقتی تعداد زیاد شه و توانایی بیاد پایین سطح دروس رو میارن پایین همونطور که خودمون شاهدیم الان رسما داره کتابای وزارتی درس داده میشه .وقتی سطح درس و توقع اومد پایین همه رو میکشه پایین چون همه تحت نظر یه سازمانیم و تقریبا محتوا یکیه حالا میگم یه دبیری کمترو بیشتر میگه-مساله کلیه-سطح درسا داره میاد پایین و سمپاد داره میشه یه مدرسه معمولی-دیگه اونیم که هوشش واقعا در حد سمپاد بوده نمیتونه استفاده کنه از فضا

به نقل از عبور :
طرح درسا واسه همه مدارس تعیین میشه،حالا اگه یه جایی یه دبیری بیشتر بگه با خودشه.وقتی تعداد زیاد شه و توانایی بیاد پایین سطح دروس رو میارن پایین همونطور که خودمون شاهدیم الان رسما داره کتابای وزارتی درس داده میشه .وقتی سطح درس و توقع اومد پایین همه رو میکشه پایین چون همه تحت نظر یه سازمانیم و تقریبا محتوا یکیه حالا میگم یه دبیری کمترو بیشتر میگه-مساله کلیه-سطح درسا داره میاد پایین و سمپاد داره میشه یه مدرسه معمولی-دیگه اونیم که هوشش واقعا در حد سمپاد بوده نمیتونه استفاده کنه از فضا
در حد کتاب تدریس نمیشه اصلا :-"
1.دبیر ر حد کشش بچه ها درس میده
2.وضعیت سازمان رو خودتون میبینید...اتفاقا هر مدرسه ای با دیگری کاملا متفاوته
3.سطح توقع ما بیاد پایین سطح توقع بچه های حلی 1 که پایین نمیاد و استعدادشون کم نمیشه...بنابراین معلم همون مطالب رو درس میده و کاری به کسی نداره
در این مورد با یکی از معلمامون که 15 ساله تو سمپاد درس میده و خودش حلی خونده صحبت کردم :)
بعد بین ما و اونا واقعا هیچگونه رابطه ای نیست ;)
ینی اونا کاملا مستقلن :)

به نقل از PanterA :
یه لحظه!!!!!!
چی شد الان؟؟
...
بعدشم
...
...

تکبیر! :))
این وقتی درست می شه که ورودیاشون همون قدر بمونه نه هرسال بیشتر بگیرن !
این در صورتی درسته که منطقه بندی نشه و بهترین ها برن حلی یک ، بعد 2 بعد 3 و ....!
اما الان ایجور نیست ;)

به نظر من اينم خوب نيست چون يه حسي بين بچه ها پيدا ميشه مثلا اونايي که فرز يکن شايد نسبت به فرزانگاناي ديگه حس غرور بهشون دس بده الانش که فقط براساس منطقسو به هوش طرف شايد بستگي نداره اين حسو دارن چه برسه...

الان دقیقا بر اساس چیه؟
منطقه مدرسه قبلی؟ :-/
یا بهتر بودن؟

به نقل از PanterA :
الان دقیقا بر اساس چیه؟
منطقه مدرسه قبلی؟ :-/
یا بهتر بودن؟
براساس منطقه مدرسه قبلی

مهم اينه كه قبلا تو پذيرش دانش آموز استعداد فاكتور مهم تري بود
يعني دانش آموزان پذيرفته شده تيزهوش بودن اما لزوما خر خون نبودن و به نظر من با خرخوني هم نميتونستن قبول شن اما الان اينطور نيست.
قبول نداريد؟

Back
بالا