من دقیق یادم نیست داشتم درباره چی تو نت میگشتم بعد همین جوری ییهو ییهو این سایتو دیدم یه مدتی (تقریبا یه یه سالی) فقط میخوندم و برا دوستام از اینجا میگفتم بعدم که خب نمیدونم چی شد که تصمیم گرفتم عضو بشم و اظهار وجود کنم
از طریق یکی از دوستای غیر سمپادیم شناختم . یکی از تاپیکای اینجا رو بهم نشون داد گفت بخون . و اینگونه اینجا رو کشف کردم . یه ذره توی انجمن گشتم خیلی خوشم ازش اومد
من یه سالو خورده ای پیش دنبال آزمایشات شیمی میگشتم که به اینجا رسیدم عضو شدم ولی هیچ پستی ندادم
تا اینکه امسال بعد عید یه از بچه ها (amir sh) گف که یه فرومی هست به اسم سمپادیا بیا عضو شیم انجمن بسازیم
مدیز انجمن بودن خیلی حال میده
آره اینطوری شد که من یادم افتاد یه اکانت دارم و اومدن تو سمپادیا و دیدیم که نمیشه انجمن ساخت
چقد خنگ بودیما میخواستیم انجمن بسازیم آخه کشکه مگه
بد این داستان این دوستمون amir sh زیاد نیومد دیگه اینجا ولی من متسفانه معتاد شدم
تو چهارمین همایش علوم پایه شب دوم با بچه های فرزانگان مشهد در حال خوردن شام بودیم
که یکیشون پرسید سمپادیا عضوی منم خیلی خونسرد گفتم:نه
دو ماه بعد تو مدرسه بیکار بودم امدم اینجا و پا گیر شدم
بقیه مدرسمون هم از طریق من خبر دار شدن
از جای ناکجا آبادی که یادم نیس، کلن فهمیدم یه اینجایی هس، بعد اومدم ثبت نام کنم، نمی شد. بیخیال شدم.
بعدش دیگه به صورت مهمان تاپیکای مدرسه رو می خوندم که البته یه سریاشون پاک شدن.
بعد یه روز یه رفیق نابابی گفتش که اینجا فلان انجمنُ داره، مام با کله اومدیم.
من تو نت ول بودم، داشتم راجع به حلقهی فرزانگان یه سرچی میکردم که خب رسیدم به اینجا. یه تاپیک داریم راجع بش به هر حال.
بعد اتفاقا همون کسی هم که پست داده بود یکی از دوستای خودم بود، بعد منم تصمیم گرفتم بیام عضو شم فعالیت کنم و اینا دیگه.
من داشتم اسم معلم المپیادمونو سرچ میکردم! مدال گرفته دیدم اینجا نوشته من فلان مدال رو اوردم! یه دو سه هفته بعدش اومدم عضو شدم و کلا چند روز اول هنگ بودم اینجا چه جوریه!