- نام مرکز سمپاد
- Sh.HiddenHand
- شهر
- MD
- سال فارغ التحصیلی
- 95
- مدال المپیاد
- ادبیات و شیمی
توی دوران مدرسه از سمپاد دل خوشی نداشتیم. چون همه سختیای سمپادو داشتیم ولی امکانتشو نه... امکانتمون درحد یه مدرسه دولتی معمولی تو طهرون بود :/
کساییو میشناسم که استعداد فوقالعادهای داشتن ولی نتونستن توی اون شهر کوچیک رشد کنند. (مرودشت دومین شهر بزرگ فارس و خیلی بخاطر تخت جمشید توریستیه ولی برای من/ما کوچیک بود :/)
خلاصه اومدم دانشگاه و با یه سمپادی طهرونی عضو سایت آشنا شدم که بعدها یکی از دوستای خوبم شد و سایتو بهم معرفی کرد. منم گفتم بیخیال از سمپاد خیری ندیدم.
زمان گذشت تا یبار برای یه مدت طولانی (یه هفته :) ) ازش بیخبر بودم. همه راههای ارتباطی رو امتحان کردم ولی جوابی نگرفتم. تا نهایتا یاد این سایت افتادم و پیداش کردم و بهش پیام دادم.
از اون روز سمپادیا شد پاتوقم... جاییکه حرفمو راحت بزنم چون گذشتهم اینجا رخنه نکرده و ازش آزادم... دوستای جدید پیدا کردم و خیلی اتفاقای خوب دیگه... هربار ولی حسرت میخورم که چرا زودتر نشناختم این محیطو... ولی بازم شکر.
همه آدمای جدید زندگیم...!!! از آشنایی باهاتون خوشبختم ^_^
کساییو میشناسم که استعداد فوقالعادهای داشتن ولی نتونستن توی اون شهر کوچیک رشد کنند. (مرودشت دومین شهر بزرگ فارس و خیلی بخاطر تخت جمشید توریستیه ولی برای من/ما کوچیک بود :/)
خلاصه اومدم دانشگاه و با یه سمپادی طهرونی عضو سایت آشنا شدم که بعدها یکی از دوستای خوبم شد و سایتو بهم معرفی کرد. منم گفتم بیخیال از سمپاد خیری ندیدم.
زمان گذشت تا یبار برای یه مدت طولانی (یه هفته :) ) ازش بیخبر بودم. همه راههای ارتباطی رو امتحان کردم ولی جوابی نگرفتم. تا نهایتا یاد این سایت افتادم و پیداش کردم و بهش پیام دادم.
از اون روز سمپادیا شد پاتوقم... جاییکه حرفمو راحت بزنم چون گذشتهم اینجا رخنه نکرده و ازش آزادم... دوستای جدید پیدا کردم و خیلی اتفاقای خوب دیگه... هربار ولی حسرت میخورم که چرا زودتر نشناختم این محیطو... ولی بازم شکر.
همه آدمای جدید زندگیم...!!! از آشنایی باهاتون خوشبختم ^_^

) رو گذاشتن. من و بقیه هفتما هیچ کدوم نمیدونستیم قضیه این سرودا چیه. چند روز بعد، من تو گوگل سرود تا اوج رو سرچ کردم و اون تاپیک سمپادیا که سرودهارو فرستاده بودن اومد. بازش کردم و وقتی تاریخ هارو دیدم که همه مال چند سال پیش بود، فکر کردم دیگه الان هیچکس اینجا فعالیت نمیکنه و سایت کلا منقرض شده
و فکر کردم حتما یه زمانی همه سمپادیا میومدن اینجا حرف میزدن و بیشتر حرفاشونم درسی و علمی بوده
به خودمم زحمت ندادم برم صفحه اصلی سایتو ببینم...
(ولی بگم ها تازگیا اکتیو شدم اون موقع زیاد فعال نبودم
)
(قیافه من اون موقع)