• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پارادوکس و انواع آن

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع hasangolab
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : پارادوکس و انواع آن

این عجیبه که توی برنامه طوری الگوریتما رو نوشتم که یه پارادوکس ایجاد شد! جوری شده بود که برنامه هربار یه نتیجه می داد!

• لایک
امتیازات: ma.k

خیلی خیلی جالب بود. ممنون.

اين پارادوكسا خوبن ولي من پارادوكس برتراند رو خيلي دوست دارم، يه مسئله ي احتمال كه از سه راه مختلف به سه تا جواب مختلف ميرسه كه هر سه تا جواب هم درسته.
سوال اينه كه اگه يه مثلث متساوي الاضلاع رو تو يه دايره محاط كنيم و اندازه ي ضلع مثلث رو L بگيريم، احتمال اينكه اندازه ي وتر دلخواهي كه رسم مي كنيم از L بزرگتر باشه چقدره؟!

نقل شده است كه ســـــقراط روزي گفته است:” چيزي كه مي دانم اين اسـت كه من هيـچ چيز نمي دانم “.
یه پارادوکس مثل این:
سقراط میگه که:"همه ی یونانیان دروغ میگویند"
خب حالا ایشون خودشون اصل و نسبش یونانیه
دروغ میگه که یونانیا دروغ میگن؟ینی یونانیا راس میگن،پس راس میگه که یونانیا دروغ میگن پس...
و این لوپ ادامه دارد :D

اگر بشه که در مورد اینکه ای پارادوکسا از چه چیزایی برمیان صحبت کرد مفید تره مثل خود ارجاعی و....

بالایی ها همه اسپم هستن :D مخصوصا کامنت مطهری حالا نمیدونم پاک کنم یا نه.
به دنبال یه بهانه بودم این تاپیک بیارم بالا چون مطلب جالبی بیان کرده
به دستم رسید.
پارادکس موفقیت:
زمانی که فرد یه موفقیتی به دست میاره. با افرادی زیادی آشنا میشه و موقعیت هایی ایجاد میشه که قبلا براش آرزو بوده. درخواست های خیلی زیاد که ما رو به بقیه معرفی کن و از این قبیل حالا اگه بخواد همه رو راضی کنه. زمانی که صرف طلایی شدن و موفق بودن کرده از دستش میره. خلاصه به شکست منجر میشه.
حالا منم یه جوری سعی کردم اسپم نباشه :))

Back
بالا