sogand1374
کاربر خاکانجمنخورده

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تبریز
پاسخ : رسم ساختار لوویس
خُب بچّه ها من فکر میکنم با توجه به نزدیکی ایّام امتحانات و همچنین اهمیت این ساختار لوویس و اینا
بهتره یک خلاصه ای از چگونگی رسمش و نکات مهمش رُ تو قالب نکته و مثال بگیم.
از نظر من بهتر هست که از ساده به دشوار حرکت کنیم.
خُب من شوروع میکنم بعدش شما هم بیایین نظراتون رُ بگین و تکمیلش کنید.
نکته ی مهم در رسم ساختار لوییس این هست که ما باید حتّی الامکان ساختاری رُ پیدا کنیم که تک الکترون روی عناصر نمونه و عنصر ها به حالت اُکتت رسیده باشند.
البته استثناعاتی هم داریم
بعدن اشاره میشه 
قدم اوّل پیدا کردن اتم مرکزی هست.اتم مرکزی اتمی با کمترین تعداد هست.اولویت بعد کمترین الکترونگاتیوی هست.
بعدش اتم های الکترون های جفت نشده ی اتم های اطراف رُ جوری با الکترون های اتم مرکزی جفت میکنیم که الکترون تک روی هیچ کدوم نَمونه و قاعده ی هشتایی هم رعایت بشه.
نکته ای که اینجا وجود داره این هست که هیدروژن نمیتونه اتم مرکزی باشه چون فقد یک پیوند میتونه تشکیل بده.
این یک مختصر بسیار ساده در حد هلو برو تو گلو و بسیار باقلوا
یَنی ساده و اینا
برای رسم ساختار لوویس بود.
حالاا میتونیم تکمیل ترش کنیم حتّی

خُب بچّه ها من فکر میکنم با توجه به نزدیکی ایّام امتحانات و همچنین اهمیت این ساختار لوویس و اینا

بهتره یک خلاصه ای از چگونگی رسمش و نکات مهمش رُ تو قالب نکته و مثال بگیم.
از نظر من بهتر هست که از ساده به دشوار حرکت کنیم.

خُب من شوروع میکنم بعدش شما هم بیایین نظراتون رُ بگین و تکمیلش کنید.

نکته ی مهم در رسم ساختار لوییس این هست که ما باید حتّی الامکان ساختاری رُ پیدا کنیم که تک الکترون روی عناصر نمونه و عنصر ها به حالت اُکتت رسیده باشند.
البته استثناعاتی هم داریم
بعدن اشاره میشه 
قدم اوّل پیدا کردن اتم مرکزی هست.اتم مرکزی اتمی با کمترین تعداد هست.اولویت بعد کمترین الکترونگاتیوی هست.
بعدش اتم های الکترون های جفت نشده ی اتم های اطراف رُ جوری با الکترون های اتم مرکزی جفت میکنیم که الکترون تک روی هیچ کدوم نَمونه و قاعده ی هشتایی هم رعایت بشه.

نکته ای که اینجا وجود داره این هست که هیدروژن نمیتونه اتم مرکزی باشه چون فقد یک پیوند میتونه تشکیل بده.

این یک مختصر بسیار ساده در حد هلو برو تو گلو و بسیار باقلوا
یَنی ساده و اینا
برای رسم ساختار لوویس بود.حالاا میتونیم تکمیل ترش کنیم حتّی