2010/4/15 #21 3PDE.F کاربر نیمهحرفهای ارسالها 257 امتیاز 2,623 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر اصفهان رشته دانشگاه معمارم پاسخ : Up واقعا قشنگه دمشون گرم
2010/4/16 #22 WORM کاربر حرفهای ارسالها 345 امتیاز 283 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 تهران شهر تهران دانشگاه امیر کبیر رشته دانشگاه برق پاسخ : Up قسمت اولشو بیشتر دوست داشتم ولی به خاطر تبلیغ زیادی که روش شده بود انتظار یه کارتون بهتری رو داشتم
پاسخ : Up قسمت اولشو بیشتر دوست داشتم ولی به خاطر تبلیغ زیادی که روش شده بود انتظار یه کارتون بهتری رو داشتم
2010/4/16 #23 esfredj937 کاربر حرفهای ارسالها 547 امتیاز 52 نام مرکز سمپاد فــرزانـگان I تـهران شهر تــهــران رشته دانشگاه دندان پزشکی پاسخ : Up من خیلی up دوست دارم!!!خیلی باحال ود ولی آخرش نباید خونشو از دست می داد!!نسبتا تهش غمگین بود!!!
پاسخ : Up من خیلی up دوست دارم!!!خیلی باحال ود ولی آخرش نباید خونشو از دست می داد!!نسبتا تهش غمگین بود!!!
2010/4/21 #24 serious کاربر فعال ارسالها 52 امتیاز 14 نام مرکز سمپاد کوهپایه قدوسی شهر متاسفانه قم پاسخ : Up 20 دقیقه اولش قشنگ تر از بقیه اش است ولی به صورت کلی واقا هدفش رسوندن معنی بوده تا سرگرمی
2010/4/21 #25 سیاوش کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل ارسالها 1,667 امتیاز 6,098 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر شهرکرد سال فارغ التحصیلی 92 دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه مهندسی کامپیوتر- نرم افزار اینستاگرام پاسخ : Up بی نظیره و حقش بود 2 تا اسکار بگیره!
2010/4/21 #26 armita کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 2,204 امتیاز 686 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان ۱ شهر تهران دانشگاه شریف رشته دانشگاه علوم کامپیوتر پاسخ : Up خیلی خوب بود هم انیمیشنش خوب بود ،هم معنی و مفهوم داشت و صرفا برای سرگرمی ساخته نشده بود ! اون مدتی که بزرگ شدن اون ها رو نشون می داد از بهترین بخش هاش بود ، هم خیلی قشنگ بود هم خیلی غمگین کننده ! بادکنک هاشون خیلی خوب بود
پاسخ : Up خیلی خوب بود هم انیمیشنش خوب بود ،هم معنی و مفهوم داشت و صرفا برای سرگرمی ساخته نشده بود ! اون مدتی که بزرگ شدن اون ها رو نشون می داد از بهترین بخش هاش بود ، هم خیلی قشنگ بود هم خیلی غمگین کننده ! بادکنک هاشون خیلی خوب بود
2010/5/2 #27 narenjak کاربر فوقحرفهای ارسالها 863 امتیاز 836 نام مرکز سمپاد علامه حلی پاسخ : Up یه بار با کیفیت عادی avi دیدم یه چند باری هم با کیفیت full HD در کل خداس
2010/7/6 #28 maspadana کاربر نیمهفعال ارسالها 15 امتیاز 0 نام مرکز سمپاد شهید قدوسی شهر قم پاسخ : Up کارتون باحالی بود و محتوی جالبی داشت
2013/8/7 #29 آیدا :) کاربر فوقحرفهای ارسالها 858 امتیاز 2,639 نام مرکز سمپاد فرزانگان امام رضا(ع) شهر لاهیجان پاسخ : Up عالیه! عاشقشم! از قیافه هاشون خیلی خوشم میاد! بامزه اند!
2013/9/16 #30 meysam.a meysam.a فارغالتحصیل ارسالها 446 امتیاز 663 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی 2 شهر زنجان سال فارغ التحصیلی 98 دانشگاه علوم پزشکی زنجان رشته دانشگاه پزشکی پاسخ : Up خیلی انیمیشن باحالی بود من از راسل خوشم اومد خیلی با مزه بود
2013/9/17 #31 بهار1999 کاربر جدید ارسالها 1 امتیاز 0 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر تهران پاسخ : Up خیلی خیلی قشنگ بود. من خیلی وخ پیش دیدمش به نظرم اون قسمتی که پیرمرده داش درباره گذشتش توضیح میداد از همش قشنگتر بود
پاسخ : Up خیلی خیلی قشنگ بود. من خیلی وخ پیش دیدمش به نظرم اون قسمتی که پیرمرده داش درباره گذشتش توضیح میداد از همش قشنگتر بود