3PDE.F کاربر نیمهحرفهای ارسالها 257 امتیاز 2,623 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر اصفهان رشته دانشگاه معمارم 2010/4/15 #21 پاسخ : Up واقعا قشنگه دمشون گرم
WORM کاربر حرفهای ارسالها 345 امتیاز 283 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 تهران شهر تهران دانشگاه امیر کبیر رشته دانشگاه برق 2010/4/16 #22 پاسخ : Up قسمت اولشو بیشتر دوست داشتم ولی به خاطر تبلیغ زیادی که روش شده بود انتظار یه کارتون بهتری رو داشتم
پاسخ : Up قسمت اولشو بیشتر دوست داشتم ولی به خاطر تبلیغ زیادی که روش شده بود انتظار یه کارتون بهتری رو داشتم
esfredj937 کاربر حرفهای ارسالها 547 امتیاز 52 نام مرکز سمپاد فــرزانـگان I تـهران شهر تــهــران رشته دانشگاه دندان پزشکی 2010/4/16 #23 پاسخ : Up من خیلی up دوست دارم!!!خیلی باحال ود ولی آخرش نباید خونشو از دست می داد!!نسبتا تهش غمگین بود!!!
پاسخ : Up من خیلی up دوست دارم!!!خیلی باحال ود ولی آخرش نباید خونشو از دست می داد!!نسبتا تهش غمگین بود!!!
serious کاربر فعال ارسالها 52 امتیاز 14 نام مرکز سمپاد کوهپایه قدوسی شهر متاسفانه قم 2010/4/21 #24 پاسخ : Up 20 دقیقه اولش قشنگ تر از بقیه اش است ولی به صورت کلی واقا هدفش رسوندن معنی بوده تا سرگرمی
سیاوش کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل ارسالها 1,667 امتیاز 6,098 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر شهرکرد سال فارغ التحصیلی 92 دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه مهندسی کامپیوتر- نرم افزار اینستاگرام 2010/4/21 #25 پاسخ : Up بی نظیره و حقش بود 2 تا اسکار بگیره!
armita کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 2,204 امتیاز 686 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان ۱ شهر تهران دانشگاه شریف رشته دانشگاه علوم کامپیوتر 2010/4/21 #26 پاسخ : Up خیلی خوب بود هم انیمیشنش خوب بود ،هم معنی و مفهوم داشت و صرفا برای سرگرمی ساخته نشده بود ! اون مدتی که بزرگ شدن اون ها رو نشون می داد از بهترین بخش هاش بود ، هم خیلی قشنگ بود هم خیلی غمگین کننده ! بادکنک هاشون خیلی خوب بود
پاسخ : Up خیلی خوب بود هم انیمیشنش خوب بود ،هم معنی و مفهوم داشت و صرفا برای سرگرمی ساخته نشده بود ! اون مدتی که بزرگ شدن اون ها رو نشون می داد از بهترین بخش هاش بود ، هم خیلی قشنگ بود هم خیلی غمگین کننده ! بادکنک هاشون خیلی خوب بود
narenjak کاربر فوقحرفهای ارسالها 863 امتیاز 836 نام مرکز سمپاد علامه حلی 2010/5/2 #27 پاسخ : Up یه بار با کیفیت عادی avi دیدم یه چند باری هم با کیفیت full HD در کل خداس
maspadana کاربر نیمهفعال ارسالها 15 امتیاز 0 نام مرکز سمپاد شهید قدوسی شهر قم 2010/7/6 #28 پاسخ : Up کارتون باحالی بود و محتوی جالبی داشت
آیدا :) کاربر فوقحرفهای ارسالها 858 امتیاز 2,640 نام مرکز سمپاد فرزانگان امام رضا(ع) شهر لاهیجان 2013/8/7 #29 پاسخ : Up عالیه! عاشقشم! از قیافه هاشون خیلی خوشم میاد! بامزه اند!
meysam.a meysam.a فارغالتحصیل ارسالها 446 امتیاز 663 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی 2 شهر زنجان سال فارغ التحصیلی 98 دانشگاه علوم پزشکی زنجان رشته دانشگاه پزشکی 2013/9/16 #30 پاسخ : Up خیلی انیمیشن باحالی بود من از راسل خوشم اومد خیلی با مزه بود
بهار1999 کاربر جدید ارسالها 1 امتیاز 0 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر تهران 2013/9/17 #31 پاسخ : Up خیلی خیلی قشنگ بود. من خیلی وخ پیش دیدمش به نظرم اون قسمتی که پیرمرده داش درباره گذشتش توضیح میداد از همش قشنگتر بود
پاسخ : Up خیلی خیلی قشنگ بود. من خیلی وخ پیش دیدمش به نظرم اون قسمتی که پیرمرده داش درباره گذشتش توضیح میداد از همش قشنگتر بود