بهترین بازی موبایل؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Swift
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بهترین بازی موبایل؟؟؟

یک عدد بازیه پارکوری! نیز هست به نام play man سرعتش یکم پایینه ولی بازیه جالبیه.

به نقل از 3ggerman :
من یه مدت معتاد counter strike بودم.فیفاها(!) هم که جایه خود دارن(البته فیفا رو گوشی یکم مسخرس).یه مدتم asphalt.

فیفا که از وسط زمین شوت کنی گله!

من خودم کربن و هیت من و اساسین کرید رو دوست داشتم!

بازیهprison break
رو امروز گرفتم! خیــــــــلی مسخرس!
و metal slug4 هم وا3 رفع بیکاری بد نیس.

به نقل از Black fire :
یه بازیی ماشینی بود که رو موبایل دوستم بود الان اسمشو یادم نیست ولی عین رانندگی بود!
بازی رو گوشی منم هست ولی اسمش یادم نیست! ;D
تمام مراحلش رو پیش از 500 بار رفتم خیلی حال میده
Bounceرو هم دوس دارم

اسم بازیه اینهRT GR

GLOBAL RACE
RAGING THUDER

Bounce
اسم اون یکی یادم نیست

به نقل از Yasi.R :
اسم بازیه اینهRT GR

GLOBAL RACE
RAGING THUDER
ای قربونت هر کار کردم اسمش یادم نیومد! +

worm .....دقیقن خودشه.............

یه بازی جدید گیر آوردم Dark Water چیز خفنی هست ! سر زنگ زبان یکم بازی کردم اما چیزی سر در نیاوردم ! ;D کلا بازی پیچیده ای هست ! هنوز فوت و فن هاشو یاد نگرفتم ! اما به زودی تمومش میکنم ;D

به نقل از Shadow! :
یه بازی جدید گیر آوردم Dark Water چیز خفنی هست ! سر زنگ زبان یکم بازی کردم اما چیزی سر در نیاوردم ! ;D کلا بازی پیچیده ای هست ! هنوز فوت و فن هاشو یاد نگرفتم ! اما به زودی تمومش میکنم ;D
اگه از آخر از مدرسه اخراجت نکردن فقط جون مادرت سر زنگ کامپیوتر بازی نکن که باز اون معلم روان پریش به من هم منفی میده!

به نقل از King Dain :
اگه از آخر از مدرسه اخراجت نکردن فقط جون مادرت سر زنگ کامپیوتر بازی نکن که باز اون معلم روان پریش به من هم منفی میده!
آره ! آقا ما می خواستیم Pinball بازی کنیم این رفته Spider آورده :)) ??? آخ که چقدر تو مظلومی ;D

به نقل از Shadow! :
آره ! آقا ما می خواستیم Pinball بازی کنیم این رفته Spider آورده :)) ??? آخ که چقدر تو مظلومی ;D
معلومه همه میگن! تازه موقع اسپایدر تو رو گرفت!

من فقط از پرنس آف پرشیا و ورم خوشم اومد

به نقل از mamareza :
من فقط از پرنس آف پرشیا و ورم خوشم اومد
بونسم چیز ملسیه!

این بازی پارکوریه : play man extreme running هم خیلی خبس! یعنی وقتی جو پارکور داری این خوبه در اون شریط.
فقط اگه کسی بازی کرده بگه چه جوری میشه مرحله 11 (west hurbour ) قسمت challenge رو رفت؟! نمیشه خب! من میخوام مرحله آخرشو ببینم!گویا جایزه داره ;D

به نقل از 3ggerman :
این بازی پارکوریه : play man extreme running هم خیلی خبس! یعنی وقتی جو پارکور داری این خوبه در اون شریط.
فقط اگه کسی بازی کرده بگه چه جوری میشه مرحله 11 (west hurbour ) قسمت challenge رو رفت؟! نمیشه خب! من میخوام مرحله آخرشو ببینم!گویا جایزه داره ;D
تو که انقد عشق پارکوری mirors edge و بازی کردی؟خیلی خوفه!

به نقل از King Dain II :
تو که انقد عشق پارکوری mirors edge و بازی کردی؟خیلی خوفه!
مگه میرور ادج برای موبایل هم اومده؟

pes 2009-2010 خوراک الافی سر زنگ دبیراس ! یه مدت تو کلاس لیگ را انداخته بودیم با بچه ها یکسره بازی می کردیم ! دیگه الان یه مدت کمرنگ شده لیگ تعطیل شده . فقط چنتا بازی دوستانه برا رو کم کنی و شاخ بازی و اینا هس ! خیلی حال میداد ! ( تیم من فقط رم و منچستر بود ) الانم یه بازی توپ تو گوشی یکی از برویچ هس اسمشو نمی دونم ولی مثل اون بازی توپه 5800 ! البته این تو N900 خیلی باحال تره هر روز رکورد می زنیم جدیدا" معتاد این شدیم . تا الانم رکورد 5000e !
2 سال پیش کانتر هم به شدت بازی می کردیم ولی فقط همون 2 سال پیش !

به نقل از Black fire :
مگه میرور ادج برای موبایل هم اومده؟
آره تو سایت EA هست!

pes2010

Back
بالا