به نقل از 3ggerman :من یه مدت معتاد counter strike بودم.فیفاها(!) هم که جایه خود دارن(البته فیفا رو گوشی یکم مسخرس).یه مدتم asphalt.
بازی رو گوشی منم هست ولی اسمش یادم نیست!به نقل از Black fire :یه بازیی ماشینی بود که رو موبایل دوستم بود الان اسمشو یادم نیست ولی عین رانندگی بود!
ای قربونت هر کار کردم اسمش یادم نیومد! +به نقل از Yasi.R :اسم بازیه اینهRT GR
GLOBAL RACE
RAGING THUDER
اگه از آخر از مدرسه اخراجت نکردن فقط جون مادرت سر زنگ کامپیوتر بازی نکن که باز اون معلم روان پریش به من هم منفی میده!به نقل از Shadow! :یه بازی جدید گیر آوردم Dark Water چیز خفنی هست ! سر زنگ زبان یکم بازی کردم اما چیزی سر در نیاوردم ! کلا بازی پیچیده ای هست ! هنوز فوت و فن هاشو یاد نگرفتم ! اما به زودی تمومش میکنم
آره ! آقا ما می خواستیم Pinball بازی کنیم این رفته Spider آورده ??? آخ که چقدر تو مظلومیبه نقل از King Dain :اگه از آخر از مدرسه اخراجت نکردن فقط جون مادرت سر زنگ کامپیوتر بازی نکن که باز اون معلم روان پریش به من هم منفی میده!
معلومه همه میگن! تازه موقع اسپایدر تو رو گرفت!به نقل از Shadow! :آره ! آقا ما می خواستیم Pinball بازی کنیم این رفته Spider آورده ??? آخ که چقدر تو مظلومی
بونسم چیز ملسیه!به نقل از mamareza :من فقط از پرنس آف پرشیا و ورم خوشم اومد
تو که انقد عشق پارکوری mirors edge و بازی کردی؟خیلی خوفه!به نقل از 3ggerman :این بازی پارکوریه : play man extreme running هم خیلی خبس! یعنی وقتی جو پارکور داری این خوبه در اون شریط.
فقط اگه کسی بازی کرده بگه چه جوری میشه مرحله 11 (west hurbour ) قسمت challenge رو رفت؟! نمیشه خب! من میخوام مرحله آخرشو ببینم!گویا جایزه داره
مگه میرور ادج برای موبایل هم اومده؟به نقل از King Dain II :تو که انقد عشق پارکوری mirors edge و بازی کردی؟خیلی خوفه!
آره تو سایت EA هست!به نقل از Black fire :مگه میرور ادج برای موبایل هم اومده؟