آرم سمپاد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع admin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : آرم سمپاد !

من كه بكشنم هم عاشق اين ارم هستم ... اگه يكي تو مدرسه از كنار من رد بشه تعجب ميكنه .... چون هميشه با كلي خودكار رنگي رو دستام ارم سمپاد ميكشم ...
حالا معنيش بي خيال ! ;D :D
يعني بي خيال كه نه !
معني جالبي بود ... ;)

به نقل از Chakavak :
اون 8 تا فلش يني:

اي تيزهوشان!!نميتونيد از دست ما فرار كنيد!!ما همه جا هستيم ;D

:D :D :D :D :D

نه! منظورش اینه که ای مردم! نمیتونید از دست ما تیزهوشانیا فرار کنید! ما همه جا هستیم!!
:) ;D

این عکس رو نگاه کنید :
centos_a.png

خیلی شبیه آرم سمپاده!! این آرم نسخه زنده CentOS 5.2 هستش! ;D

به نقل از شیدا.م :
نه! منظورش اینه که ای مردم! نمیتونید از دست ما تیزهوشانیا فرار کنید! ما همه جا هستیم!!
:) ;D

شایدم میگه : ای تیزهوشانیا . فرار کنید . اینجا هیچی نیست !!

چرا اینجا چیزی نیست !؟
ما همیشه انتظاراتمون از امکاناتمون بالاتره ! مخصوصا ما سمپادی ها! همیشه بهتری از چیزی رو که داریم می خوایم.
عکس قشنگی رو هم ندا گذاشت. خیلی خیلی شبیه. اصلا خودشه ;D

یه الله که 8 تا فلش ازش مشعشع شده و این یعنی که:
1- الله یارتون
2-الله وکیلی درستون رو بخونید.
3- الله اکبر
4-الله همه جا هست
5-الله لا اله الا هو
6-ای و الله
7-الله الصمد
8-الله اعلم

من از یکی شنیده بودم (از یکی از معلم ها ) که یعنی استعداد های ما در هر جهتی شکوفا می شن !!!!!
!!!!!;D

چند هفته پیش بقل دستیم گفت این سمپاد که هی می گن همون مدرسه ماست؟؟؟(ورودی جدیده)

بعد یه شکل هندسی خیلی زشت رو پلی کپی ریاضی مون بود به اون وری که(که اون هم جدیده)گفت این فکر کنم آرم مدرسمون اه
منو می گی یهو سرخ شدم(یه چیز تو مایه های غیرتی شدن و ...)
چی؟؟؟
گفتم :یعنی شما نمی دونید آرم سمپاد چیه؟؟؟

آرم هم داره می گه وقتی انرژی ها مون و تو همه جهات مختلف پخش می کنیم (ریاضی ،کامپیوتر،تقلب،جیم،...)
برآیند نیروها می شه صفر
>>>>>>>به هیچ جا نمی رسیم

از نظر من با اشاره به همه جهات میخواد همه جوانب تیزهوش رو نشون بده،و این که اون فلشای دو رنگ هستن اینه که تیزهوشا علاوه بر ظاهر در باطن هم یه چیزی هستن! ;D

به نقل از جوجه :
...
آرم هم داره می گه وقتی انرژی ها مون و تو همه جهات مختلف پخش می کنیم (ریاضی ،کامپیوتر،تقلب،جیم،...)
برآیند نیروها می شه صفر
>>>>>>>به هیچ جا نمی رسیم
آرم نمی گه صفر! یا حداقل اینکه من درک نمی کنم این صفر رو! چند بعدی بودن به از تک بعدی بودنه! به خاطر این موضوع، خواستم تذکر بدم فقط!

در اصلش تو اون گرداليه وسط سمپاد نخبه پروري مي كنه و اون فلش هاهم همون فرار مغز ها هستن كه هر كدوم از نخبه ها به يه طرفي ميرن ;D

ایده جالبی بود!!!

به نظر من یه آرم مسخره اس که اصلا معنی نداره

به نقل از Atusa :
به نظر من یه آرم مسخره اس که اصلا معنی نداره
واااا این حرفا چیه ؟
این فکر کنم جهت های سیاسی در کشور رو نشون می ده که چقدر ایرانی ها متحدند :D :D

ولی به نظر من اون دایره وسط ما هستیم ، اون فلش ها هم معلما ! از بس ما اذیتشون می کنیم ، فرار می کنن ! حتی یکی از ما هم ، میتونه فراریشون بده !

ببخشید حال نداشتم سه صفحه رو بخونم! اما تو کتاب شیمی زیبا کلاس اول راهنمایی(ما که داشتیم! شما رو نمی دونم!جدیدا ندارند احتمالا! جلدش آبی بود) تو توضیح نیروی گریز از مرکز(حالا فرق نمی کنه شهید قدوسی باشه،علامه حلی باشه...)یا همون نیروی جانب مرکز(اصطلاح علمیش همینه!) یه کاریکاتور باحال کشیده بود. یه کارخونه بود با ایم آرم رو درش، بچه ها می رفتن تو بعد بچه ها رو هر کدوم به یه سمتی پرت می کرد. یکی دانشمند شده بود،یکی دوچرخه سوار و....
معنای دقیقش هم همینه!
الله وسط نماد حکومت اسلامی و جمهوریه اسلامیه،و فلش ها هم نماد جهت دهی در همه زمینه ها!

Back
بالا